UNFORGETTABLE סער סקלי.
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/2/19 #44 אני לא הצלחתי להבין משהו לגבי ההדחה מתי הם נכנסו להעמיד ? מתי הודיעו להם מי המועמדים ? (הם תמיד מדברים על זה והפעם לא דיברו) ומה קורה אם מישהו העמיד את עדן ? אני מניחה שנדע מי מועמד כשהם יכנסו למשחקי האח אבל אני עדיין לא מבינה
אני לא הצלחתי להבין משהו לגבי ההדחה מתי הם נכנסו להעמיד ? מתי הודיעו להם מי המועמדים ? (הם תמיד מדברים על זה והפעם לא דיברו) ומה קורה אם מישהו העמיד את עדן ? אני מניחה שנדע מי מועמד כשהם יכנסו למשחקי האח אבל אני עדיין לא מבינה
ר רינה 157 Active member 14/2/19 #50 יכול להיות שאלה שעכשיו בחדר השינה הם הלא מועמדים?... אולי השאר כבר הלכו למשחק???
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/2/19 #56 אז כל הבית נכנס למשחקי האח ? בתכלס זה נשמע לי הכי הגיוני מצד שני היגיון ורועי עוז - לא הולך יחד
בוייאקה מאן Well-known member 14/2/19 #54 לירן אמר לפני כמה דקות שאם הם יגיעו ל200 אלף צפיות בתמונות הם יקבלו כסף אז זה לא על חסינות אז נחכה למשחקי הפח לראות מי קיבל חסינות
לירן אמר לפני כמה דקות שאם הם יגיעו ל200 אלף צפיות בתמונות הם יקבלו כסף אז זה לא על חסינות אז נחכה למשחקי הפח לראות מי קיבל חסינות
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/2/19 #57 זה הרבה יותר מסתדר לי מחסינות בגלל תמונה הצלחת להבין משהו על ההדחה ?
בוייאקה מאן Well-known member 14/2/19 #58 כולם מעומדים משחקי הפח יקבעו חסינות כנראה יפצלו אותם ל5 מול 5 וה2 שמנצחים מכל קבוצה יתמודדו ראש בראש או ששניהם יקבלו חסינות
כולם מעומדים משחקי הפח יקבעו חסינות כנראה יפצלו אותם ל5 מול 5 וה2 שמנצחים מכל קבוצה יתמודדו ראש בראש או ששניהם יקבלו חסינות
F foreigner3 New member 14/2/19 #133 לא אני חילקתי לטובים ורעים... מבינה שלפי החלוקה הזאת, ויקי פלצנית ולא עממית... אגב, תמיד תהיתי על מה המושג 'עממי' בא לחפות.
לא אני חילקתי לטובים ורעים... מבינה שלפי החלוקה הזאת, ויקי פלצנית ולא עממית... אגב, תמיד תהיתי על מה המושג 'עממי' בא לחפות.
V vilya New member 14/2/19 #163 המושג "עממי" הוא לא חיפוי, אולי צריך לשאול את אלה שרואים בה מילת גנאי
F foreigner3 New member 14/2/19 #173 אני לא רואה במושג מילת גנאי, אני טוענת שלפעמים משתמשים בו כדי לחפות על תכונות אחרות פחות אטרקטיביות. שמוזילים אותו.
אני לא רואה במושג מילת גנאי, אני טוענת שלפעמים משתמשים בו כדי לחפות על תכונות אחרות פחות אטרקטיביות. שמוזילים אותו.
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/2/19 #62 ובוייאקה צדק (שוב) כל הבית מועמד חילקו אותם לקבוצות המשחקי האח וכנראה יהיה ראש בראש עם המנצח מכל אחת מהקבוצות
ובוייאקה צדק (שוב) כל הבית מועמד חילקו אותם לקבוצות המשחקי האח וכנראה יהיה ראש בראש עם המנצח מכל אחת מהקבוצות