אני לא חושבת שתהיה התהפכות המונית עליו העונה
ניכר שהוא בא לעשות תיקון תדמית ולסגור מעגל בצורה אחרת ממה שהיה פעם קודמת....ואני מאמינה שהוא גם יעשה מאמצים להתנהג בצורה יותר נעימה וחברתית.
אני כן חושבת שהחוויות וכל מה שעבר מאז הפעם הקודמת שינו משהו אצלו וכבר אפשר לראות שהערב הראשון שלו נראה אחרת הוא היה הבן אדם הכי חברותי ומתחבר שם בביוב....
הוא דיבר לא מעט בראיונות על כך שמתחרט על ההתנהלות שלו והוא אף השלים עם רוב הדיירים שהתנגח איתם באותה העונה- דודו,ברק,עומרי...זה אומר שמשהו זז בפנים עם האגו.

נכון, בן אדם לא משתנה ב100 אחוז, תמיד ישארו בו החלקים האישיותיים המקוריים ולשי חי יש בבסיסו את חוסר הסבלנות והעצבנות והפתיל. וזה מן הסתם יעלה מתישהו.
אין לי ספק שיגיע הרגע שהוא יכעס ויתעצבן כמו כל דייר באח הגדול ובטח כמו הדייר שהוא עצמו.
אבל אני מתארת לעצמי שזה לא יגיע למקומות של פעם קודמת ...של כעס שנאגר ונאגר עד שמתפוצץ, של חווית הילד המתוסכל והדחוי שרוצה לנקום
בשונה מפעם קודמת, הפעם הוא הגיע עם מטרה של שיפור תדמית ולדעתי הוא ידבוק בה ויביע את כעסו בדרכים לגיטימיות יותר.

ומן הסתם יהיו אנשים שהוא לא יבוא להם בטוב, אבל בכללי נראה שהוא הגיע בגישה יותר מאפשרת לחיבורים הפעם.