שרשור בוקר
היום ה-17 ב

zinioz

New member
"רוצים לעשות אותי" ואני לא רוצה לעשות אף אחד מהם...

ככה נדמה לי שעומרי מרגיש, וכיוון שכך הוא פשוט הוציא עצמו מהמשוואה.
יש גם בגרות כלשהי מאחורי הצעד הזה. זה שהוא על הדרך מאכזב ומייבש קשות את שי מיקה ודודו - זה כבר עניין אחר.

ornass2

New member
בגרות כלשהיא, זה נכון, ובמיוחד אם זה קורה

כשהוא דיי שתוי.
מהלך נכון, בכל מקרה.

בוקר טוב ושנה אזרחית טובה לכולם

אתמול בלילה שי הבת שהיתה בסאטלה מהאלכוהול ספרה לסלים שאבא שלה נפטר לפני 3 חודשים, ומה הוא ענה לה? סבבה

לא שמעתי כי הוא לא אמר, אמר רק סבבה וניסה להסביר לה

שעומרי שתוי ושהיא לא צריכה לשפוט אותו שהוא במצב הזה, ועדיף שתחכה לבוקר.

Valkyrie1

New member
גם סלים וגם שיחי אמרו ז"ל

הרגע ראיתי קטעים מהמסיבה.

יונתנסקי

Well-known member
אמר גם אמר. לא אמר ז"ל. אמר זיכרונו לבּרכה.

ובמילה סבבה הוא משתמש בכרך כל דקה במשמעות של: "נו, והלאה, תמשיך..."

אזזזזזז מסקנות מאתמול (האם האם שי חי מופלאאא)

אתמול התחלנו לראות בערך מחצות..כשכולם עוד לא היו שפוכים..
קסניה- תפסתי ממנה..עוד הספקתי להגיד לבעלי שהיא בחורה עם פאסון בניגוד לעומר..ואז ראיתי איך היא מתעלקת על עומרי בלי הפסקה..את פאקינג יודעת ששי מיקה רוצה אותו..נכון שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה כי הוא לא התחייב אליה ולא כלום..אבל את?..מה את קשורה?...איף איף איף...ממש מאוכזבת ממנה...
עומר- לא אוהבת אותה בעליל..אבל מעריכה אותה על כך שלקחה צעד אחורה ולא לקחה חלק בהתעלקות הזאת על עומרי
שי מיקה- בהחלט גרמה לי להרגיש אליה אמפתיה..המסיבה עשתה לה רק טוב..מפה אם תתנהג נכון..תוכל למנף את עצמה
&nbsp
וכמובןןן...שי חי-
הריקוד המוזר שלו כשכולם כבר הלכו..
האדישות התנהגות של קסניה...
הפאסון שהוא שמר..
פשוט דמות מדהימה...
אם הגעתי למצב שבא לי לסמס לו..זה אומר הכלללל....

שרונה169

New member
קצת לא הגון לשפוט את קסנייה
שפכה את יגונה במשקה ללא

פרופורצייה. אין לי אהדה לכך, ברור !
אבל אדם שנכשל , זקוק לחמלה. לא התרשמתי ממנה עד המסיבה, שהיא
תדרדר את עצמה למצב שאליו היא הגיעה. נסחפה בפירוש ולא ידעה מתי
להפסיק. עצוב. גם לא נראה לי שבכוונה היא נדבקה לעומרי, ובכוונה לגרום לשי הבת לקנא. כל מי שעמד בקרבתה, כולל דודו (שוודאי אינו הטעם שלה) היא נתלתה עליו.
מה גם שהכעס של שי הבת היה מיותר, כי עומרי בפירוש בשיחה איתה ועם דודו לפני המסיבה, הבהיר לה שהיא כמו אחותו הקטנה.
על עומרי אני כועסת, כי הוא יצר אצל שי הבת תחושה שהוא מעוניין ויותר מאשר "אחות קטנה" (כדבריו) כל הנשיקות והמזמוזים וההתלחשויות הובילו למקום מסויים. והאדון פתאום כשהרגיש שיש לשי בת סוג של השתייכות, תפס רגליים קרות והבהיר לה. שהם כמו אחים. משחק ברגשותיה בצורה מכוערת.
ואת דעתי על עומרי, אין צורך לפרט, רבים כאן עשו זאת לפניי.

אם ההתנהגות הזאת הייתה

מתאימה לתדמית שהיא בנתה לא הייתי מתרגשת..
אבל כל השבועיים שעברו היא שמרה על עצמה..לא הפגינה יותר מדי רגשות..דיברה במקום ולעניין..היא נתנה לי להרגיש שמדובר פה בבחורה עם ראש טוב על הכתפיים..
ואתמול..היא התנהגה בצורה מאוד שפלה..היא חיפשה אותו כל הזמן..כל הזמן קראה לו לשתות..ברגע ששי מיקה נכנסה..היא הפסיקה..ואז כבר זה הגיע למצב שאפילו שי מיקה לא עצרה אותה..
גם היא בחורה בת 28..אני בגילה...אני כבר אפילו יודעת מה הגבול שלי באלכוהול...
&nbsp
לגבי עומרי...נכון הוא דושבג..הוא שיחק עם שי מיקה..אבל הן פשוט נמרחו עליו..נ-מ-ר-ח-ו עליו...הוא לא קדוש מעונה ויגיד.."מספיק בנות..יש פי מישהי שרוצה אותי אז לא נעים לי.."...
זה היה דוחההה..

מי שאשם בזה זו לא קסניה, זה זק שמאביס את הדיירים באלכוהול

בטונות. כל עונה הוא עושה את זה, כשהוא מנצל את זה שהם שבורים וסגורים בבית אחד. בעונה 6 הוא ניסה לעשות את זה עם לינור, אך היא בניגוד לקסניה יודעת לשתות, והוא לא הצליח איתה. עם קסניה כן הצליח לו, כי היא אמרה מהתחלה שהיא לא טובה עם אלכוהול, וזאת היתה טעות גדולה שלה, כי אסור לחשוף את החולשות בפני זק וההפקה, כי הם ישר מנצלים אותן נגד הדיירים והדיירות שחושפים את חולשותיהם בפניהם.

מסכימה עם כל מילה

בוקר טוב לרוב אני קוראת וכייף לקרוא הבחנות של הכותבים, אומנם קסאנייה שגתה אתמול בהתנהגות, אבל יש לזכור קסאנייה התחילה תהליך מסוים שהתחילה בראשונה להיפתח לשיחי וזה נתן לה תמריץ להיפתח לחלק מהבנות, קסאנייה חובה תהליך פרידה מבן זוג לחיים , היא שידרה שהכל טוב אבל דרך העיניים ראיתי משהו עצוב, האלכוהול אתמול היה בריחה למקום ללא מחשבות וללא רגשות, לא רק על עומרי נמרחה גם על דודו וברק. זה שלא נמרחה על שיחי( ולדעתי הוא לא היה מתנגד) , זה אומר שהיא פוחדת מהקירבה הרגשית שהיא מנסה להתגונן.

ornass2

New member
מסיבת סילבסטר בבית האח - היתה מסיבה עליזה מאוד, במיוחד

לאור כמויות האלכוהול שרץ שם. אני לא ראיתי, אבל כתב מישהו
שנינג'ה נכנס והוציא משם את האלכוהול.
שי חי - את כל המסיבה בילה בגפו בצד. עומרי - היה במרכז הרחבה, ו -3 בנות
נמרחו עליו, באופן מעיק. לבסוף הוא הודיע שהוא הולך לישון.
מייקי ותמר - כל הערב פזזו על רחבת הריקודים.
שי - היתה שתויה ונאמה בלי הפסקה, מזל שסלים דאג שקוקו תכניס אותה הביתה.
קסניה - שתתה כל כך הרבה, התקשתה לעמוד ישר, אני ראיתי לפחות פעם
אחת שעזרו לה להתרומם מהרצפה, קוקו הכניסה אותה פנימה.
ברק - רקד ורקד, בהמשך רקד עם תחתון ספידו.
דודו - היה שיכור גם הוא, עבר בין כולם, כשברק רקד עם תחתון, דודו היה בלי
חולצה, ואפשר למכנס שלו לנשור אט אט, ולחשוף תחתון.
בקיצור, ערב מצחיק, ובעיקר שתוי.

ornass2

New member
האח בוודאי חסך מהדיירים, להראות מצבים מביכים שלהם. היה שלב

שבו כמעט כולם היו שתויים.
והיו כמה מוקדי עניין ברחבי הבית,
בהפקה בוודאי בחרו בקפידה, מה להראות לנו.

kobeonline

New member
בוקר טוב לכולם ושנה אזרחית טובה

אז אני מבינה שקסניה כמעט קיבלה הרעלת אלכוהול אתמול והזמינו לה אמבולנס?
וואו. שברה שיא באח הגדול, חבל שמדיירת עם פוטנציאל ענק, היא הפכה להיות כנראה הדיירת שהשתכרה הכי הרבה באח הגדול, וביום שבת היא כנראה תודח וזה מה שנזכור ממנה.

אני גם חושבת שתודח

היא התנהגה בצורה שכלל לא דומה לדמות שאותה היא בנתה לעצמה..
חשבתי היא בחורה עם ראש על הכתפיים והתגלה הפוך..
חבל..היא פשוט ירתה לעצמה ברגליים

baggio10

New member
לא תודח בעתיד הנראה לעין, זק אוהב אותה

היא קיבלה לא מעט זמן מסך יחסית לעציץ שהיא הייתה בבית בשבועיים האחרונים, הכיוון הוא לבנות דמות של בחורה רגישה ופגיעה, חסרת ביטחון שנכוותה מגברים

גם הדיאלוג שלה עם יורם אתמול בחדר האח אחרי שהועמדה להדחה לא ממש הותיר מקום לספק שהיא הבייבי העונתית שלו, כמעט כל עונה יש לו מישהי כזאת, ר"ע נופר/יאנה/דנית וכמובן נשיאת המועדון טהוניה

kobeonline

New member
הוא יצטרך לעשות הרבה בשביל להציל אותה

בטח יזמין אותה לחדר האח לשיחת הבכי המוקרת של "מה עשיתי איזה מטומטמת הייתי, עשיתי בושות, זו לא אני"
וכנראה יתדרך אותה על מנת למזער נזקים.

למעלה