ד"ר צייגר אבנר או פרופ' קלמן כץ

RINAT35

New member
ד"ר צייגר אבנר או פרופ' קלמן כץ

היי בנות,

אני צריכה המלצה על אורטופד ילדים, אשר מבצע אולטרה סאונד ירכיים - דרך קופ"ח "כללית".

משום מה, בכל איזור גוש דן (תל אביב - פ"ת - ר"ג והסביבה...) - יש רק 2 רופאים (??) שמבצעים את הבדיקה הנ"ל.

נכון, כבר דיברו בעבר על הנושא...אבל, לצערי קראתי בפורומים גם על פרופ' קלמן כץ וגם על ד"ר אבנר צייגר דברים לא הכי חיוביים

עד לתאריך 1.6.14 - קיבל גם ד"ר אלן ענר לקוחות של ה"כללית". אבל, לצערי, הוא מקבל כעת רק דרך הביטוח המושלם.

בקיצור - אני זקוקה להמלצה - למי משני האורטופדים לילדים (ד"ר צייגר / פרופ' כץ) כדאי ללכת (ולא דרך ה"מושלם)?
כמו כן - אשמח לקבל המלצה גם על אורטופדים טובים (שמבצעים את הבדיקה הנ"ל )- גם באיזור השרון (כפר סבא, רעננה וכו')

תודה מראש למי שתענה ושבת שלום

notag

New member
אנחנו עשינו בבית חולים שבו נולדה ביתנו

עקרונית לפי מה שאני הבנתי היינו זכאים לבדיקה עד שנה בבית החולים ללא עלות או הפנייה מיוחדת. למעשה בגלל שגילו את גמישות היתר בטרם לשחרור הביתה עשו אולטרה סאונד במקום, ובהמשך הוזמנו לביקורת בבית החולים במרפאות חוץ.

אולי האפשרות הזו באיזשהו אופן קיימת גם עבורכם - שווה בירור.

אני מבינה שאינך מעוניינת דרך המושלם, ובכל זאת אני מציעה לברר מה העלות של מושלם לילדכם (או ילדתכם) אנחנו צרפנו את הקטנה לשלנו, אז אולי בגלל זה עבורה בלבד התוספת היתה זעומה (שקלים בודדים) אני לא יודעת כמה זה עולם לבטח בנפרד, ואני לא יודעת מה השיקולים שלכם להימנע משירות ביטוח מושלם.

לגביי כמות הרופאים שמבצעים את הבדיקה , כן זה הגיוני למדיי.

בתלות בגורם שהפנה אותך , הייתי מציעה לברר זכאות בבית חולים, לרוב יש בבתי החולים ציוד מתקדם מלרופאים במרפאותיהם, דבר שמאד מסייע באבחון מדויק יותר.

אגב זה שקראת דברים לא הכי חיוביים, מבאס, אלו כנראה האפשרויות היחידות,כפי שציינת מה שהופך את הרופאים המומחים בתתי התמחויות לכמעט ללא תחרות, ואת הקהל לשבוי..

נסי לזכור שהרופאים אינם חברים שלנו.. חשוב יותר ההיבט המקצועי.. (נאמר מפי בחורה רגישה במיוחד.. כמה קל להציע , וכמה קשה לפעמים לבצע...)

בהצלחה..

שב"ש

היי רינת

אני הייתי אצל פרו' קלמן כץ והוא פשוט מריץ כ"כ את הבדיקה שלא ברור אם באמת הוא בדק משהו ואם התשובה היא אכן מקצועית.
אומרים שהוא מקצועי והכל אבל התחושה שאת נשארת איתה אחרי יותר גרועה מאשר לפני... אם את מבינה למה אני מתכוונת.
ממה שאני שמעתי בנוגע לאורטופד טוב זה איתן שגב, למרות שהוא לא קשור לקופ"ח כללית אולי ניתן לקבוע אצלו תור באופן אישי.

בהצלחה.

מכון אור השחר באלעד - מצויין

נתקלתי בו במקרה והוא פשוט עושה רושם מצויין. שווה לברר.

היינו אצל דר' שגב דרך כללית מושלם

זה היה לפני יותר משלוש שנים אז לא ממש זוכרת כמה עלה. אבל זוכרת בבירור שזה לא היה בפרטי אלא מכללית. שווה בירור.
אגב, עם הגדולה לפני שמונה וחצי שנים היינו אצל כץ בפתח תקווה. אז ממש לא זוכרת את הפרטים, אבל התיאור של לה לה מזכיר לי דירת מגורים ישנה ולא ממש מטופחה, אבל תיאורי הזוועה של הרופא לא מדגדגים לי כלום בזכרון. משום מה זכור לי שהיה בסדר גמור.

סיסי 76

New member
צייגר מאוד מקצועי

הקטנצ'יק שלי מאוד אוהב אותו בבדיקות ומחייך אליו מלא, אבל אל ההורים הוא מאוד קורקטי ובמידה ולא ממלאים את ההוראות שלו- גם חסר סבלנות.

היות והבדיקה אורכת בדיוק שתי דקות, אני לא הייתי חושבת פעמיים... אני לא מחפשת רופא שיהיה חבר שלי, או שיהיה נחמד אלי, אלא מישהו שיעשה את העבודה ויבדוק את הקטנצ'יק שלי כמו שצריך.

La la la 20

New member
לא! לא! לא! קלמן כץ

ה״פרופסור״ בן 70 שממתין לפנסיה (עוד שנתיים אם כבר שאלתם) ובדרך גרם לי ולחמותי (רופאה בעצמה) לטראומה.

המקום: דירה מגורים ישנה עבשה ומלוכלכת בפתח תקווה, מרוהטת ברהיטי קומבינה שיצאו מהאייטיז ואבד עליהם הקלח ממוקמת אל מול מרכז צעירים מתבגרים שיושבים מחוץ לו בחמולות עם סיגריות ותחושת חוסר ביטחון וזה החלק הקל של העניין.

כץ מפעיל מפעל בשר לבדיקת מפרקי ירך. למה מפעל? כי הדלת לחדר הבדיקה נשארת פתוחה בזמן שההורים ממתינים עם העגלות במסדרון ההמתנה הצר ובאופן כללי תחושת כאוס שולטת. הוא לא טורח לרחוץ טאו לחטא את ידיו בין תינוק לתינוק (שמתי לב לזה רק אחרי שסיים לבדוק את בני שלא לדבר על מכשיר האולטרסאונד שלא חוטא. צרח עלינו ״בלי עגלה!״ כל כך הרבה פעמים בזמן שניסיתי לתמרן את העגלה החוצה שצעקתי עליו חזרה שהבנתי בפעם הראשונה שהוא אמר את זה.

הוא החזיק את בני בגסות וכוחניות כמו גוש בשר וכמעט והטיח אותו לשולחן הבדיקות. הייתי המומה ויצאתי משם עצבנית ובוכייה. חמותי ניגשה למזכירה וביקשה לשוחח אתו ביחידות היא אמרה שבכל שנותיה כרופאה היא לא נפגעה ככה בהתייחסות לנכד שלה. וככה לא מתייחסים כמה וכמה כשמדובר בתינוקות. הוא התוודה שיש לו עוד שנתיים לפנסיה ואין מה לעשות בנידון.

שורה תחתונה - גועל נפש!

לפני יותר משנה עם בני הראשון עוד הייתי במאוחדת והיחס שבכורי קיבל בבדיקת מפרקי הירכיים הפוך בקיצוניות השנייה. הרופא היה בנאדם רגיש, אמפטי וכל כך נעים.

שומר נפשו ונפש בנו ירחק.

ד"ר צייגר

נכון לא הכי נחמד, אבל מקצועי ויסודי מאוד.
הלכתי אליו עם בני הגדול עכשיו עם הקטן.

Sunflower Fairy

New member
אם נוח לך באיזור השרון

אנחנו עשינו אצל ד"ר מנחם זינגר במרכז שרונה.
זה כבר היה מזמן אז אני לא ממש זוכרת, אבל הוא היה אדיב ונחמד, עדין (הקטנה לא צייצה לרגע) וענה לשאלות שלי בסבלנות. אני מניחה שהעובדה שאני לא זוכרת שום דבר חריג לרעה מעידה בפני עצמה.
אנחנו הלכנו אליו דרך מאוחדת אבל זו מרפאה פרטית שלו אם אני זוכרת נכון ואני חושבת שהוא מקבל דרך כל הקופות, שווה לברר.

f e n

New member
ד״ר זינגר נהדר

נחמד מאד ,מרגיע. דרך כללית מושלם עלה 100 שקלים והיה שווה כל שקל מבחינתי.

RINAT35

New member
תודה לכל הבנות שענו לי.

לצערי, כעת התורים לד"ר צייגר הם מאוחרים יותר (כלומר, כאשר כבר יעברו יותר מ- 6 שבועות מהלידה).

לגביי הבנות שהמליצו לי על רופא פרטי - לי זה לא מתאים....
אני מניחה שאת שלב האולטרה סאונד אעשה אצל רופא או במכון כלשהו.

מה שמפתיע אותי - זו העובדה, שבכל איזור תל אביב ועד נתניה (לא כולל נתניה, כי שם יש רופאים מצויינים משניידר) - אין רופא שעושה בדיקת אולטרה סאונד לתינוקות דרך קופ"ח כללית - מלבד שני הרופאים שציינתי!
ממש הזוי!
לא פלא שהם עובדים בשיטת הסרט הנע!

RINAT35

New member
האם למישהי יש ניסיון עם ד"ר קופרמן

מכיוון שהתורים לד"ר צייגר רחוקים, אני מנסה לקבוע תור לרופא אחר (שהוא לא פרופ' כץ).
בקופ"ח "כללית" אמרו שאפשר לבצע את הבדיקה אצל ד"ר קופרמן סולומון.

למיטב הבנתי - ד"ר קופרמן מקבל במכונים שעובדים עם ה"כללית" (בפתח תקווה, בכ"ס ובחדרה).

בקיצור - האם מישהי התנסתה עם ד"ר קופרמן בבדיקה של אולטרסאונד פרקי ירכיים?

שוב, תודה מראש.

RINAT35

New member

מכיוון שהתורים לד"ר צייגר רחוקים, אני מנסה לקבוע תור לרופא אחר (שהוא לא פרופ' כץ).

למיטב הבנתי - ד"ר קופרמן מקבל במכונים שעובדים עם ה"כללית" (בפתח תקווה, בכ"ס ובחדרה).

שוב, תודה מראש.

RINAT35

New member

שוב, תודה מראש.

למעלה