ב-facebook

Elad 27

New member
ב-facebook

לא יודע מה קרה לפורום רשתות חברתיות של תפוז ולמנהלת שלו שוש, לפני לא הרבה זמן כתבתי כאן (פורום עם השם הנ"ל) שאלה כמו תמיד ופשוט לא ענו לי ומכך הסקתי שמשהו השתנה/קרה כי שוש תמיד משיבה כאן ומהר יחסית.
אם הפורום לא רלוונטי לפייסבוק על כל בעיותיו, אשמח לקשיור לפורום כאן למרות שזהו הפורום היחידי העוסק ברשת חברתית אחת נכון להיום לצערי הרב, בעוד בעבר היו שתיים או גג שלוש (שתיים בטוח אני זוכר שהיה).

לשאלתי,
משלשום יום חמישי האחרון הפייסבוק עושה כמה בעיות בהעלאות התמונות:

1. אתה מעלה תמונה ולרוב היא מתעכבת עד שהיא עולה ואז אתה צריך לעשות ביטול ולעשות מחדש.
2. אאחרי שהיתה לך בעיה ועיקוב בהעלאה, אתה לוחץ על "פרסום" וזה לא עובד.
מופיע באלבום אך לא בציר הזמן ולעתים בעמוד הראשי של הפייס.
3. לעתים כשנכנסים לאבום כלשהו ולוחצים על "הוספת תמונות" מופיע ממשק בסיסי אך המעודכן ולא עם העמוד וחמש הלחצנים להעלאת חמש תמונות ללא תיאור ולפעמים ממשק רגיל, מעודכן והאחרון ברשת.

ממה נובעת הבעיה והאם זה אולי קשור לעומס קבצים זמניים, קוקיס, רוגלות, פרזיטים ומחיקת היסטוריה ונתוני אתרים?

תודה מראש ליוליה (אשמח מאוד לעזרה אם את בקיאה בנושא) או מכל אחד מחברי הפורום כאן.
תודה, שבת שלום וגמר חתימה טובה

zin7

New member
תשובה

תנסה/י למחוק קבצים זמניים והיסטוריה
ואם לא ייתכן שצריך לאפס את הדפדפן
כי אין תקלה כלשהי בפייסבוק בימים האחרונים שאני יודע עליהם

Elad 27

New member
תודה ולגבי מה שהצעת

כשאני מנסה להעלות תמונות מספר פעמים בסוף זה מציע לי עזרה בהעלאת תמונות בדרך הבסיסית עם כיתוב של "נתקלת בבעיות בהעלאת תמונות?", משהו כזה.

תוכל להגיד לי בבקשה איך אני מוחק קבצים זמניים והיסטורייה?
הפעם האחרונה היתה לפני המון זמן עם נציג תמיכה טכנית בחברת מחשבים אליה הייתי מנוי.
אנה את האופציה הזו ואם לא אז איפוס דפדפן מה שגם נציג אולי עשה בעבר, אני כבר לא זוכר. אשמח גם להסבר קצר איך לאפס.
כמובן שאני אחזור לכאן לעדכן בעקבות שינויים לחיוב ולשלילה.

zin7

New member
תשובה

אני מצרף לך צילומי מסך
1) תלכי לשלושת הקווים
2) תלכי לכלים נוספים
3) תלכי נקה נתוני גלישה
4) תלחצי על נקה נתוני גלישה
הערה: אם את לא רוצה שהוא ינקה סיסמאות תוריי את הסימון מהסיסמאות

העלאת תמונות

זו בעיה שחוזרת על עצמה תמיד או שקרה רק ביום חמישי ?
אם זה תמיד עבד וביומיים שלושה אחרונים זה לא עובד יתכן מאוד שזה באג

לשאלתך לגבי מהות הפורום אז היא השתנתה
וכיום הפורום הזה נותן תמיכה בנושא של שיווק בפייסבוק בלבד.
לא ידוע לי על פורום אחר בנושא רשתות חברתיות.

למעלה