עד שחיכיתי לערבוב הוא יצא די אסון!
רוב במצב שאתה פשוט יודע כל הפרק שיעוף לא משנה מה . חשבתי שכן יש סיכוי דווקא שבן ואדם יצביעו איתו וזה היה המתח היחידי כי זה היה ברור ששרה לא תודח אלא מקסימום תגנוב את הקול של רוב וכך תציל את עצמה. אני כן שמח באיזה מקום שלפחות רוב לא הודח בגלל איזה יתרון אבל כן קיבל ערבוב נוראי , נניח זה היה טוני שם איתם, יש סיכוי שבן ואדם כן היו חושבים להדיח אותו, את טוני במקום רוב ,
כי לדעתי הם עשו מהלך לאגו שלהם יותר מאשר לפעול נכון . כי גם אפילו שהם לא יודעים שלשרה יש יתרון של גניבת קול ושלסופי יש אליל (אם כי הם יודעים שלהם *אין*!) עדיין זה מצב של תיקו והגרלת אבנים שהם פשוט מרצון שמו את עצמם במצב הזה ! גם בן ואדם יודעים שהשני מהם תמיד יהיה פתוח לרעיון להדיח את רוב אז זה לא שזו הייתה הזדמנות חד פעמית.

אני כל הפרק האמת התקשיתי להתרכז כי פשוט קלטתי שבשבט דקאל לסנדרה יש אליל שטוב רק למועצה אחת אז שום סיכוי שהיא לא משתמשת בו, לג'רמי יש יכולת לחזור למחנה בטוח מהדחה, לדניס יש אליל ולקים יש אליל!!
(שמשום מה אנחנו צריכים להבין את זה מחצי משפט של סופי ולא מקים עצמה) אז אני מאוד פוחד למקרה של הדחת סירי. ובכלל להדחה שלו שיכולה לקרות גם פשוט מכך שקים תערוק. אבל מסתמן שבפרק הבא הם ילכו 2 שבטים למועצת שבט אז לא יהיה מצב כזה של הדחת סירי ובפרק שאחרי פשוט נקווה שיזכו בחסינות כי הם שבט חזק (או שמישהו מהם לא ישכיל להשתמש ביתרון שלו ויעוף ..)

מטורף כמה יתרונות עוד נשארו במשחק יש לנו את סופי, סנדרה, קים, דניס עם אליל ! 4 בנות!
שרה עם יתרון ! וזה עוד אחרי שהעונה התחילה בהדחה של 3 בנות.. עכשיו מסתמן שזה מתהפך והבנות משתלטות על המשחק גם מעבר לאיידולס ויתרונות
אני גם צופה שמישל /פארווטי יקבלו יתרון בקרוב ומישל בטוח תקח חלק בהדחה של וונדל . אולי רק במיזוג אבל זה יקרה .
מסכים שכוכבות הפרק הן סופי ושרה . שתיהן לא היו ממש מוערכות אפילו שרה , אז אני ממש שמח בשבילן שהגיעו העונה. ממש התאהבתי בשרה בעונה הזאת.