וואו
באמת שאני חושב שהייתה עונה אדירה !
זו לא הייתה עונה מושלמת זה נכון, בעיקר מבחינת עריכה. אבל זו כן הייתה עונה מאוד כיפית שמתאימה גם להיום.
ואני לא יודע איך הייתי מרגיש אם לא היינו זוכים לעוד זמן מסך מכמה מהמודחים ..
וכן היו כמה יתרונות מעניינים וזה הוסיף מתח.
הטויסט של הטוקנס זה טוויסט טוב אבל דרוש המון שיפורים.
הטוויסט של אי ההכחדה צריך.. להכחד. אבל שוב, לא כזה עצוב שהוא קרה השנה והוא כן היה עדיף על עונה 38 , כי לפחות היו משימות שם הפעם וגם טוקנס.

בעיה חמורה שיש באי ההכחדה מעבר לכך שמודחת ראשונה או שלישי לא נמצאים במשחק ואז מנצחים או כמעט מנצחים בו..
זה שהם זוכים לבלות עם חברי המושבעים מינוס 3 מהם סך הכל. הרבה מהמושבעים לא מכירים בכלל כמה מהמתמודדים במשחק (כי מעולם לא היו באותו שבט) אותו אחד שחוזר למשחק לא רק שבילה זמן יקר עם המושבעים , הוא גם יודע בדיוק מה הם חושבים, למה הם מצפים ומי האיומים הכי גדולים להוציא מהגמר.
כריס בעונה 38 קיבל תוכנית מפורטת מוורדוג מה לעשות כאשר יחזור . ונטלי גם ידעה לחזור ולהדיח את טוני , מה שיכל להיות מאוד מסוכן

פיינל6- כבר תקופה ידעתי שדניס הולכת לעוף בדיוק במועצה הזאת וכנראה באמת בעקבות גם שימושים רבים באיידולז. (שיש בזה אירוניה מסוימת אחרי שפעמיים שומש עליה אליל ופעמיים השתמשה באליל העונה) אני ממש לא מרחם עליה כי גם במועצה הזאת היא זלזלה בנטלי ונתנה לאחרים להחזיק בגורל שלה. שהודחה המשיכה להתפאר במהלך על סנדרה , זה די פתטי .
חששתי ששרה תעוף במועצה הזאת כי קודם כל, די היינו מצפים מנטלי ומישל להצביע נגדה ולא לדניס.. דבר שני, היא נתנה נאום פרידה (כנראה הכנה פשוט להמשך)
דבר שלישי, הדגישו עד כמה היא יהירה וטועה לחשוב שלנטלי אין אליל , שזה בדרך כלל יהירות של מודחת..
אז נרגעתי ממש שזה לא הלך לקרב אש.
היה ברור מהתגובה של נטלי שהיא הצביעה נגד בן, כאשר הוא שיחק באיידול. זה היה טעות מצידה כי הוא יכל להחליט לשחק באיידול עבור שרה.

פיינל5- מועצה מטורפת.. באמת כבר התבלבלתי מי יודח שם. צעד מאוד מאכזב של בן, אחרי שאני מנסה להגן עליו תמיד בדיונים ולהגיד שהוא כן שיחק משחק לא רע העונה , בתור אחד שממש לא אהב אותו ב35.. אחרי כל זה הוא עושה את זה . דבילי.
כן, זה בהחלט הייתה בכל זאת החלטה מיותרת מצד שרה ..
קיצר בן , היית צריך להקשיב לטוני מועצה קודמת.
נטלי עשתה טעות מטורפת לשתף את שרה בכך שיש לה אליל ויכלה לשלם על זה בהדחה של מישל.. אחר כך היא הלכה וטעתה עם האליל , אם כי אפשר להבין אותה .
נטלי לא הוכיחה את עצמה במועצות שבהן שיחקה מאז שחזרה.. לעומת כריס. וזה למרות הכוח העצום שהיה לה, של אלילים ושל מידע מהמודחים.

פיינל 4- מלבד המועצות שסירי הודחה בהן .
זו המועצת שבט הכי קורעת לב שכנראה הייתה בתולדות התכנית.. מרגע שהחסינות הייתה בין נטלי למישל, זה פשוט היה ברור שזה יגיע לרגע הזה ולא הפסקתי לקלל.
בנתיים החסינות עוד לא נגמרה והבן זוג שלי לא מבין מה אני רוצה ואני מסביר לו.. שזה ממש לא משנה מי כבר לוקחת חסינות.
ואז פתאום הבנתי שאולי כן יש סיכוי שנטלי תצא קצת עמה ותקח את שרה איתה?
קיוויתי, אבל זה היה לשווא.
אני ממש אוהב את שרה.
אני לא חושב ששיחקה אפילו קרוב לטוני,
ולא שרה זה ממש לא קשור לזה שאת אישה ..
גם בפרק הגמר הוכח, שהוא צדק במועצה של דניס .. ואת ההדחה של בן היא עשתה בלעדיו אבל זו הייתה טעות שהיא שילמה עליה בסופו של דבר. אבל היא כן היתה מקום שני ראוי לעונה, הרבה יותר משאר חמישית הגמר . היא בכל זאת הוכיחה את עצמה השנה כשחקנית חברתית חזקה ביותר והגניבת קול בפיינל 10 והצירוף של סופי ובן לברית , השפיעו מאוד על השליטה שלה ושל טוני במשחק.

מישל - היה לה שוב , המון המון מזל , עם החזרה של נטלי, עם הפרישה של בן .. (באמת חושב שאחרת שרה לא הייתה עושה את זה..)
היא כן מדהימה בפאזלים, אם כי גם זה , פאזל שכבר עשתה .. היא סופר מזליסטית ואני לא ריחמתי עליה לשנייה על האפס קולות. היא לא היתה ראויה למקום בגמר .
נטלי - כמו שאמרתי ממש לא הרשימה אותי .
מאוד נלחצתי שפארווטי הצביעה בעדה ושהתחילו להתגלות 4 קולות בעדה כאשר ציפיתי ל2-3 .. לרגע ממש נלחצתי.
טוני- מה יש להגיד?! התחלתי את העונה שאמנם יש כאן הרבה מתמודדים סבבה ואהובים אבל הטופ2 בפער זה טוני ופארווטי שכל מועצת שבט שהיו רק התפללתי שישארו.
וטוני מנצח זה באמת חלום שלא דמיינתי עד הפיינל 10 כזה , שעד הרגע האחרון כולל ההקראת קולות, נלחצתי שזה לא too good to be true..
זה ניצחון אפילו חזק יותר מהקודם שלו
וזה באמת דרך נהדרת לצאת לפגרה כרגע של הישרדות בעקבות הקורונה... והסיום הכי מתוק שיש לעונה הזאת.
מלך מלך מלך מלך... !!!
השורד הכי טוב אי פעם. לא חושב שיהיה כמוהו