מיםםםםםםםםםםםםםםם מיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

20 ו21 לשישי 2 הופעות להקה!!!! 2 הופעות אחרונות..הההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני בע"ה יזמין ל2 ההופעות ב11 לחודש

זה יוצי ימי רביעי וחמיש נכון? לא הסתכלתי על הימים בכלל

רינת961

New member
תגיד..

לא יהיה לה קשה לפזז בגופה בהופעת להקה בחודש מתקדם?

אבוי! אממממ אני חושב שזה בגלל התמונה.

כאשר יש אקוסטי,יש את התמונה המדיהמה שורד צילמה..ושיש להקה,מראים את תמונת האלבום....לרג הלחצת אותי..כי זו עובדה....לא יהיה קשה לברר...הכי חשוב שאכ תהיי 2 ההופעות הללו....

I מ י ר ב I

New member
אם עד מחר קרן/אסף לא יכתבו

עדכון בפייסבוק אברר את זה.
כי באמת התמונה היא של בין העיר לכפר אבל הכיתוב הוא לשני פסנתרים.

בידיוק תהיתי הרגע....קרן מש מתאבדת בחלק

מהשירים...אני מנח שהיא תהיה מאוד רגוה..ורר מבחינת העיבודים והאווירה יהיה כרגיל.....למשל ברצה הביתה בלהקה(לא יודע רינת אם זכית להיות בהופעת להק.לא זוכר) היא ממש מתאבדת....לא יודע בגלל הבטן,היא תוכל להביא אנרגיות כאלו....לא אכפת לי...אשמע שוב את אםםםםםם..ואולי כתובתי!!! וכל היתר חולף עם גיטרהה ו.. ו.. בין לעיר לכפרררר....לקחת את ידי..ו..ו..הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יאווו אני לא מצליח להירגעע.....מזמן לא הרגשתי

כ'כ שמח!! באמת!!! גם 2 הופעות יום אחר יום,וגם להקה!!!! אני כ'כ בא לשניהם!! ואנ כ'כ שמח שעשו את זה בימי חול..ולט מוצאי שבת....ככה אוכל להיות רגוע עם הנסיעות...אבל זה גם הרבה הוצאה ליומים....אבל זה שווה...חצי שנה האשראי שלי יהיה כבוי..חחח....בא ליייי כבררר..הופעת להקהההה...אהההה לראות את כולםםםםם......מתגעגע אליהיםםם...אהההה לראות את קרן מפזזת שוב!(עם בטן של חודש,כמעת סוף שביעי-אימא!) התקוה שלי,שזו לא טעות....לא מבחינת ההופעות,אלא שזה באמת יהיה להקה ולא אקוסטי....יאו אני מתרגש...שישומ ירגיע אותי בבקשה!

sivan3004

New member
איפה כתוב שזה להקה?

בכל מקרה אני מזמינה ל-21.
שתי הופעות חודש אחרי חודש אחרי בערך חצי שנה שלא הייתי בהופעות
כיף!

אני חייבת למצוא סידור ליונתן. יום אחרי יום זה

לא קל.
אזמין בימים הקרובים.

אאאאהההההההה

נו מה עושים עם המידע הזה עכשיו?!

זה קצת בעייתי ללכת ל- 2 הופעות בהבדל של פחות מחודש... אבל זה להקה!!! אאאאהההה!!! נו מה עושים?!

אוף... לא יכלו לפרסם את זה קודם?! או שההופעה הקרובה תהיה להקה במקום?! חחח

למעלה