קומיקון הוא כנס שמלא בחוויות, שבו קורים כל הזמן המון דברים ואתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך. לדוגמא - פגשתי מישהי שבאה לכנס כבר 15 שנה והיא מעדיפה לעמוד בתור לקבל חתימות משחקנים ולא בתור כדי לראות את הפאנלים. זהו קומיקון - אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך ומה אתה רוצה לעשות.
גם אני נאלצתי לא פעם לעשות בחירות. לדוגמא - הייתי מאוד שמחה להשתתף בפאנל של דמדומים, אבל הוא היה במקביל לפאנל של סייק (ראינו מלמעלה את התור אליו וכמות האנשים היתה פשוט בלתי נתפסת).
את רוב הזמן אתה מבלה בעמידה בתורים (כאשר כתבתי לאנשים שהשעה אצלי 3 בלילה ואני כבר עומדת בתור שעה הם לא האמינו, אבל זה מעושים אם רוצים מקום טוב. ביום של על טבעי ופרינג' ישנתי עד "מאוחר" והגעתי לתור קצת אחרי השעה 3 לפנות בוקר, מה שעלה לי לכך שהייתי באמצע האולם (זה לא רע, אבל לא מעולה).
רוב הפאנלים מתחילים בסרטון שבו או שמראים לנו קטע מפרק של העונה החדשה, או טריילר של העונה החדשה, או טריילר של סיום העונה, או פספוסים. כל סדרה עם הראש שלה.
סייק התחילו עם העלאת כל השחקנים לבמה ורק אז זכינו לראות קטע מהעונה השביעית החדשה (המצולמת בימים אלה) וזה היה חשוב מאוד לכולנו כי העונה השישית מסתיימת בסוף מדהים ומפתיע וכולנו מחכים לתחילת העונה כדי לדעת איך נסגרו העניינים (לא אפרט יותר כדי לא להרוס לצופים בארץ, כי פה אנחנו רק בפרק 11).
אני ראיתי את הפאנלים הבאים:
סייק (בניחוש חוקר) - כמובן - בשביל הפאנל הזה עמדתי כל הלילה בתור (מהשעה שבע בערב שלפני) לא ישנתי כמעט בכלל כי קפאתי מקור (לא הייתי ערוכה לעמוד בתור כל הלילה) וכאשר הם עלו סוף סוף לבמה הייתי ערה מעל ל-48 שעות אבל מבחינתי זה היה שווה את זה, כי הפאנל שלהם היה מדהים כתמיד, מצחיק, זורם ומלא בהפתעות.
עצם היום הזה - הפאנל שלהם היה מדהים! כל כך נהניתי בו! אומנם הילד לא היה (וזה אכזב אותי כי הוא הכי אהוב עלי) והם גם הרסו לי את כל העונה עם כל הדיבורים על סיומה וכל הספויילרים, אבל הם היו מצחיקים מאוד (בעיקר השחקנים שמשחקת את המכשפה - היא ממש מצחיקה והבחור שמשחק את הנסיך כל הזמן צחק עליה ואמר שאנחנו צריכים להקים בשבילה קבוצת תמיכה כי ילדים מפחדים ממנה וכילדה אסור היה לה לאכול ממתקים אז היא מרגישה מסכנה
המתים המהלכים - ראיתי טריילר מדהים של העונה החדשה שהולכת להיות ע-נ-ק-י-ת!
המפץ הגדול - אחרי שלוש שנים סוף סוף הצלחתי להיכנס ולראות את הפאנל שלהם והוא היה שווה כל רגע כי החבר'ה האלה מצחיקים בטירוף והפאנל שלהם הוא אחד המהנים ביותר בכנס, וזאת למרות שהם לא יודעים כמעט כלום על הדמויות שלהם, מה שדי מעצבן אחרי חמש שנים
הסימפסונים - היה די נחמד ואפילו לראשונה היתה האישה שעושה את הקול של ליסה וזה בכלל היה חוויה לראות אותה (בשנים הקודמות כל הקאסט היה מגיע, אבל בשנים מאז שאני שם אף אחד מהם לא טורח לבוא לסן דיאגו וזה חבל
איש משפחה ואבא אמריקאי - שניהם של אותו יוצר ודי עם אותם האנשים. אלה הפאנלים הכי מהנים כי היוצר, סת מקפרלנד, הוא אחד האנשים הכי מצחיקים בעולם ואני מאוד אוהבת לראות את הפאנל שלהם.
פרינג' - שבאו להיפרד ועשו פאנל גדול מהחיים עם קצת בכי והתרגשות. בסיומו הם עמדו עשר דקות ונתנו לכולם לצלם אותם וזה היה מאוד מרגש.
על טבעי - כמו שכתבתי הפאנל שלהם היה מאוד משעמם. מלבד ג'ארד וג'נסן הופיעו גם מישה (כמובן) ומארק שניסה להחיות קצת את הפאנל עם בדיחות ושטויות. גם ג'ארד ניסה מדי פעם להצחיק.
עלי לציין עם כל האהבה שלי לג'נסן אני מתחילה לאבד את האהבה שלי אליו
אחרי על טבעי שקלתי בתחילה להישאר לפאנל של ד"ר הו כדי לראות את הפאנל של המופע של קליבלנד, רק כדי לראות את סת שוב, אבל אז החלטתי שאני לא אתפוס מקום של מעריץ של ד"ר הו ויצאתי (מה ששימח מאוד מישהי שישבה שתי שורות אחרי, כי היא ישר השתלטה על המקום שלי).