קומיקון

riktal

New member
קומיקון

קומיקון הוא כנס שמלא בחוויות, שבו קורים כל הזמן המון דברים ואתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך. לדוגמא - פגשתי מישהי שבאה לכנס כבר 15 שנה והיא מעדיפה לעמוד בתור לקבל חתימות משחקנים ולא בתור כדי לראות את הפאנלים. זהו קומיקון - אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך ומה אתה רוצה לעשות.
גם אני נאלצתי לא פעם לעשות בחירות. לדוגמא - הייתי מאוד שמחה להשתתף בפאנל של דמדומים, אבל הוא היה במקביל לפאנל של סייק (ראינו מלמעלה את התור אליו וכמות האנשים היתה פשוט בלתי נתפסת).
את רוב הזמן אתה מבלה בעמידה בתורים (כאשר כתבתי לאנשים שהשעה אצלי 3 בלילה ואני כבר עומדת בתור שעה הם לא האמינו, אבל זה מעושים אם רוצים מקום טוב. ביום של על טבעי ופרינג' ישנתי עד "מאוחר" והגעתי לתור קצת אחרי השעה 3 לפנות בוקר, מה שעלה לי לכך שהייתי באמצע האולם (זה לא רע, אבל לא מעולה).

רוב הפאנלים מתחילים בסרטון שבו או שמראים לנו קטע מפרק של העונה החדשה, או טריילר של העונה החדשה, או טריילר של סיום העונה, או פספוסים. כל סדרה עם הראש שלה.
סייק התחילו עם העלאת כל השחקנים לבמה ורק אז זכינו לראות קטע מהעונה השביעית החדשה (המצולמת בימים אלה) וזה היה חשוב מאוד לכולנו כי העונה השישית מסתיימת בסוף מדהים ומפתיע וכולנו מחכים לתחילת העונה כדי לדעת איך נסגרו העניינים (לא אפרט יותר כדי לא להרוס לצופים בארץ, כי פה אנחנו רק בפרק 11).

אני ראיתי את הפאנלים הבאים:
סייק (בניחוש חוקר) - כמובן - בשביל הפאנל הזה עמדתי כל הלילה בתור (מהשעה שבע בערב שלפני) לא ישנתי כמעט בכלל כי קפאתי מקור (לא הייתי ערוכה לעמוד בתור כל הלילה) וכאשר הם עלו סוף סוף לבמה הייתי ערה מעל ל-48 שעות אבל מבחינתי זה היה שווה את זה, כי הפאנל שלהם היה מדהים כתמיד, מצחיק, זורם ומלא בהפתעות.
עצם היום הזה - הפאנל שלהם היה מדהים! כל כך נהניתי בו! אומנם הילד לא היה (וזה אכזב אותי כי הוא הכי אהוב עלי) והם גם הרסו לי את כל העונה עם כל הדיבורים על סיומה וכל הספויילרים, אבל הם היו מצחיקים מאוד (בעיקר השחקנים שמשחקת את המכשפה - היא ממש מצחיקה והבחור שמשחק את הנסיך כל הזמן צחק עליה ואמר שאנחנו צריכים להקים בשבילה קבוצת תמיכה כי ילדים מפחדים ממנה וכילדה אסור היה לה לאכול ממתקים אז היא מרגישה מסכנה
)
המתים המהלכים - ראיתי טריילר מדהים של העונה החדשה שהולכת להיות ע-נ-ק-י-ת!
המפץ הגדול - אחרי שלוש שנים סוף סוף הצלחתי להיכנס ולראות את הפאנל שלהם והוא היה שווה כל רגע כי החבר'ה האלה מצחיקים בטירוף והפאנל שלהם הוא אחד המהנים ביותר בכנס, וזאת למרות שהם לא יודעים כמעט כלום על הדמויות שלהם, מה שדי מעצבן אחרי חמש שנים
.
הסימפסונים - היה די נחמד ואפילו לראשונה היתה האישה שעושה את הקול של ליסה וזה בכלל היה חוויה לראות אותה (בשנים הקודמות כל הקאסט היה מגיע, אבל בשנים מאז שאני שם אף אחד מהם לא טורח לבוא לסן דיאגו וזה חבל
)
איש משפחה ואבא אמריקאי - שניהם של אותו יוצר ודי עם אותם האנשים. אלה הפאנלים הכי מהנים כי היוצר, סת מקפרלנד, הוא אחד האנשים הכי מצחיקים בעולם ואני מאוד אוהבת לראות את הפאנל שלהם.
פרינג' - שבאו להיפרד ועשו פאנל גדול מהחיים עם קצת בכי והתרגשות. בסיומו הם עמדו עשר דקות ונתנו לכולם לצלם אותם וזה היה מאוד מרגש.
על טבעי - כמו שכתבתי הפאנל שלהם היה מאוד משעמם. מלבד ג'ארד וג'נסן הופיעו גם מישה (כמובן) ומארק שניסה להחיות קצת את הפאנל עם בדיחות ושטויות. גם ג'ארד ניסה מדי פעם להצחיק.
עלי לציין עם כל האהבה שלי לג'נסן אני מתחילה לאבד את האהבה שלי אליו
. לאחרונה נדמה לי שהוא מתנהג כמו פרימדונה, כמעט שלא משתתף בכנסים וגם בקומיקון הוא עשה פרצוף רוב הזמן, בקושי ענה וכמעט שלא דיבר. ממש התאכזבתי ממנו

אחרי על טבעי שקלתי בתחילה להישאר לפאנל של ד"ר הו כדי לראות את הפאנל של המופע של קליבלנד, רק כדי לראות את סת שוב, אבל אז החלטתי שאני לא אתפוס מקום של מעריץ של ד"ר הו ויצאתי (מה ששימח מאוד מישהי שישבה שתי שורות אחרי, כי היא ישר השתלטה על המקום שלי).

ג'נסן? פרימדונה?

וואי זה ממש לא מתאים לו..הוא הכי צנוע בגישה שלו ותכלס זה לא כאילו הוא במעמד של כוכבי הוליווד כדי יותר מדיי להתלהב מעצמו..לדעתי פשוט לא התאים לו להיות שם..שיש לו את המחויבות הזאת על הראש..אולי הוא רצה לנפוש באותו זמן עם אישתו ופשוט התבאס להיות שם והתקשה להסתיר את זה. ברורה לי האכזבה שלך, גם אני באותה סיטואציה הייתי מתבאסת אבל הוא בנאדם..ולמרות שנראה הרבה פעמים שהוא מושלם, הוא לא..אבל אני לא חושבת שהוא הופך לפרימדונה..

riktal

New member
צר לי יקירתי, אבל

זאת התחושה שלי בזמן האחרון. הוא מבריז מכל כנס בתקופה האחרונה ובאלה שהוא כן משתתף הוא נראה מוזר ובקומיקון הוא התנהג...ממש מוזר, כאילו הראש שלו לא איתנו. אני לא היחידה ששמה לב לזה - בזמן שעמדו שעות בתור דיברנו עליהם והרבה אנשים טענו את אותו הדבר - שבתקופה האחרונה נראה כאילו לג'נסן די נמאס מעל טבעי והכל נופל על ג'ארד. לא יודעת מה קורה לו, אולי עוברת עליו תקופה לא קלה או משהו - אני באמת לא יודעת. עברו השנים שהייתי מחפשת וחוקרת כל דבר עליו (כפי שאת יודעת האהבה שלי עברה לג'יימס וכך גם ההשקעה - אם משהו איתו לא בסדר, אני ישר יודעת להגיד מה קרה ולמה
).
אני עדיין אוהבת מאוד את הבחור ואני מקווה מכל הלב שהוא יתגבר על מה שמפריע לו ויחזור לעצמו כי לא הייתי רוצה שהוא ישתנה לרעה ויתחיל להרים את האף
בבקשה אל תכעסי עלי
...

חחחח לא כועסת

יכול באמת להיות שעובר עליו משהו..אין לדעת..נקווה שהוא יחזור לעצמו במהרה.
תכלס יש מצב שאולי באמת נמאס לו קצת והוא היה מעדיף שהסדרה תסתיים והם ימשיכו הלאה לכיוונים שונים..טבעי שאחרי כ"כ הרבה עונות הוא ירגיש ככה..

למעלה