כן אני בהחלט עצבנית. לא מספיק שחם ובמישור של החוף גם רטוב איףףףףף עכשיו יצא איזה חוק חדש שסוגרים לי בעיר את החנויות ביום שישי.

להגיד לכם את האמת---- נמאס לי כן נמאס לי מהאנשים שיושבים שם למעלה שלא פותחים את הסתימה שלהם בצנרת. נמאס לי שכל יום שני ושלישי מפילים על המעמד הבינוני חוק חדש....... (אם לא ידעתם הוא כבר כמעט נמחק - המעמד) עכשיו גם סוגרים לי את החנויות ביום שישי בערב. מה אני אמורה לעשות אם אני עובדת 24/7??? מצאת החמה ועד צאת הנשמה???? (כשאני חושבת על זה עכשיו זה יכול להיות רעיון מעולה לדיאטה) אבל לפחות שיהיה לי מקום שאוכל לקנות בו בשישי בערב איזה פלפפון קטן בשביל הנשמה? או חתיכת פוח עץ ירוק, גם זה לא??!
ולא, אני לא גרה באיזור דתי. לא מפריעה להם, למה הם מנסים להשתלט עלי לכל הרוחות והשדים של פתח תקווה??? למה הם מפריעים לי?
אז זהו נמאס לי לחלוטין ממקבלי ההחלטות מהאזרחים שלא עושים כלום (מקטרים פה ושם)
צועדים פה ושם ובסוף גם שם מישהו גוזר קופון
החלטתי, אני עומדת לחפש לי מקום אחר. אם יש למישהו הצעה אשמח לשמוע
כרגע אני בודקת מקומות עם הרבה שלג וקור.
שתהיה שבת נעימה לכוווולם
רק טוב!!!

שכחתי לגמרי---- אתמול אמרו בחדשות שמעלים את מחיר הערק שהוא נחשב למשקה עממי וזול יחסית ומורידים את מחיר הווסיקי (ששותים בעיקר העשירים) נו אני שואלת אתכם מישהו השתגע או שהחום כל כך חזק שהוא מייבש את טיפת השכל שנשארה למישהו שם למעלה??? טפייייייייייייייי (הרבה זמן לא השתמשתי בטפיייי שלי
)

פוליטיקאי אחד על מנת להשוויץ, מבקש ממלצר במסעדה יוקרתית שיביא לו יין בן 150 שנה, המלצר הולך וחוזר עם בקבוק יין, הפוליטיקאי טועם ואומר לו : לא נכון, הוא בן 140 שנה בלבד, לך תביא אחד אחר, המלצר הולך שוב וחוזר, הפוליטיקאי טועם ואומר לו זה יין בן 143 שנה בלבד ! המלצר מתעצבן, הולך למטבח, הולך לשירותי המלצרים משתין לתוך בקבוק יין ריק, ומגיש לפוליטיקאי, הפוליטיקאי טועם ואומר לו : איכס ימגעיל, זה פיפי ! אז המלצר אומר לו : יופי, עכשיו תנחש בן כמה אני ?

רק טוב!!!

paloma blanca

New member
תזוזי קצת ותעשי לי מקום. באה איתך

מבינה את הכעס שלך לגבי היושבים למעלה אך מכיוון שאצלנו תמיד סגור בשישי שבת.....

הכל עניין של הרגל :)

זזתי לא לדחוף

מייד מפנה מקום במזוודה בשמחה גדולה.
ולגבי ההרגל, אמממממ אני בחרתי לגור בעיר שהיא עיר ללא הפסקה, אי אפשר עכשיו לעצור לי אותה. איףףףףף
רק טוב!!!

למעלה