tamarit2013

New member

פתאום כן בא לי לצאת עם מישהו, בא לי חיבוק, בא לי שלמישהו יהיה אכפת ממני , בא לי שיהיה לי איפה לשים את הכתף.
פנה אלי רווק בגיל "מכובד" ומייד פסל אותי כי יש לי ילדה ואמר לי שאני צריכה ללכת רק עם גרושים+ והוא לא יגדל ילדה של מישהו אחר.דיבר כאילו אני סחורה "סוג ב".
אני לא מכניסה אנשים לתבניות ולא פוסלת אף אחד, אני יכולה לטעון שרווקים בגיל מאוחר הם בעלי בעיות ליצור אינטימיות למשל, אבל לא מאמינה בלעשות הכללות.
בסיבוב הבא שלי אני רוצה ללכת רק מהבטן, רק לפי התאמה רגשית,מחשבתית,פיזית. התאמה כבני אדם. לא מאמינה כי אהבה תלוי בדבר, בנסיבות, כי נסיבות משתנות.
לטווח ארוך של שנים זה בכלל לא משנה.

ברור

שאותו רווק לא מתאים לך רגשית, מחשבתית וכנראה גם לא היה מתאים לך פיזית.
וכמובן שקיימים רווקים בגיל מאוחר ללא בעיות ליצור אינטימיות, אמרנו בלי הכללות נכון :)
next

tamarit2013

New member

אכן, בלי הכללות, אבל כמות הרווקים ה"סרוטים" שיצא לי לפגוש די מקשה על ה"לא נכנס להכללות".
זה לא שאני "מחפשת" בכוונה כאלה - פשוט ככה יוצא.
כנראה צריכה להחליף סביבה.
רק שבדר"כ החבר'ה שפנויים ליציאות וכאלה הם כמובן הרווקים

את באמת רוצה

שאתחיל לספור לך את כמות הגרושים שיצא לי להכיר בעלי שריטות, שהשריטות של החתולה שלי זה לטיפות לידם :)

drorbar19

New member
ולמה בכלל אכפת לך

מה הוא אמר?
ואם הוא היה אומר לך שאת צריכה ניתוח להסרת חטוטרת, גם היית נפגעת או פותחת על זה פוסט?

אני למשל חושב שרווקים\ות זה יופי לפרק ב׳. הרבה פחות חשדנים, שרוטים ואפשר להקים איתם משפחה.

tamarit2013

New member
זה לא כזה ממה שאמר

אלא יותר מזה שסוף סוף רציתי ,ציפיתי ולא יצא.
ועל כל פלוץ אפשר לכתוב פוסט - אתה מ
הפוסטים?
וכן, אני רגישה, והיום לא יום
, אז מותר לי.

drorbar19

New member
ברור שאפשר לכתוב על הכל

ואני האחרון שתהייה לו בעיה עם פוסטים חדשים.אבל מה שהתכוונתתי זה, למה את צריכה לקחת את הדברים שלו בכזו חשיבות, עד כדי שתכתבי עליהם.
ממה שאני מבין זו הפעם הראשונה שבכלל דיברתם, אז גם לא ברור לי למה כל כך רצית וציפית?

tamarit2013

New member
זה גם נכון

אבל לא תמיד אפשר לילבוש שריון.
וסתם רציתי בכללי ולא ספציפי אותו, ופשוט זה כמעו לא קורה לי.
אבל זהו - המצב רוח עבר

בדד1

New member
לפעמים אני אוהב הכללות

רווק בגיל מכובד הוא סוג ב'
על יד גרוש בגיל דומה

לא מתחיל אף פעם עם רווקים 35+
אלה כבר התרגלו לסוג חיים מסויים
או שרגשית הם לא מסוגלים לחיות בזוגיות
כי כמות השריטות שמצטברת עד גיל כזה היא גדולה

למעלה