מומלצי פורום תו"ש, והפעם - רופאי ילדים

mishmish04

New member
מומלצי פורום תו"ש, והפעם - רופאי ילדים

בכותרת יש לכתוב רק את שם הרופא, קופת חולים, ועיר.
בגוף ההודעה - את כל השאר:
ימי קבלה, שעות, טלפון
ואת כל מעלותיו הנפלאות שבגללן אתן ממליצות עליו.

נא להימנע מדיס-המלצות, על מנת שלא לחשוף את התפוז, המנהלות ואת עצמכן לתביעות דיבה.
במידה ויש רופא שהתאכזבתן ממנו קשות - תוסיפו תגובה "קטנה" תחת ההודעה הממליצה על הרופא ותכתבו רק שהתאכזבתן ממנו.
מי שחשבה ללכת אליו ותרצה יותר פרטים - תוכל לפנות במסר ולברר מה קרה.

mishmish04

New member
ד"ר חנן רצ'קובסקי, מ"מכבי", בחיפה

מקבל בסוף רחוב אבא חושי (אחרי צומת דניה)
ימי קבלה:א,ב, ג, ד, ה' אחרי הצהרים ויום א' גם בבוקר.
טלפון:8247938.
מומלץ בחום מאוד.
מטפל בילדים שלנו מגיל תישעה ימים ועד היום.
יותמ ילגמרי מאוהב בו והיה שמח אם יכול היה לעשות לו גם את טיפולי השיניים, ואנחנו מדברים על ילד עם חרדת חלוק לבן קיצונית (ובצדק).
מגמיש את עצמו לטובת הילדים והשעות בהן אתם יכולים להגיע, חם, לבבי, רואים עליו שהוא מת על ילדים.
ותיק מאוד בתחום הזה וראה ושמע כמעט כמעט הכל, ועדין - מתייחס לכל מיקרה לגופו, נותן את מלוא תשומת הלב ולא מחפף.
מכיר את "הסחורה שעומדת מולו" ובעיקר את ההורים ויודע להסביר בגובה העיניים.
מבין שרוב האנשים ממולו קוראים ושומעים מה נעשה בעולם ולכן גם קשוב לקבל המלצות מהקהל: שמות של רופאים טובים אחרים, תרופות חדשות שעבדו בשבילכם, טיפים של רפואה עממית שעובדים וכו'.
אני גם מביאה לו מאמרים מעניינים ורלוונטיים למקצוע מתוך שיטוטי בכנסי רופאים ודיאטניות.
עוד דבר חשוב: הוא לא דוחף אנטיביוטיקה סתם, ללא בדיקות או שממש ברור שאין ברירה אחרת (למשל דלקת חריפה באוזן) וגם אז - משתדל לתת עד כמה שניתן תרופות מקומיות.
בקיצקץ - שווה לגמרי.
שרק לא יחליט לצאת לפנסיה!

ד״ר פול גאון קופ״ח מכבי מודיעין

מקבל כל השבוע בוקר + אחה״צ למעט יום שישי, יום שלישי רק בוקר.
הרופא הכי אנושי,מקצועי,סבלני וקשוב שיצא לי להכיר בכל שנותיי (וזה לא מעט...
)
החדר שלו במרפאה ממש ממלכה קטנה לילדים מקושט בבובות וציורי קיר, לתינוקות משמיע מוסיקה
קלאסית.
תמיד מקבל בין התורים למרות שהוא תמיד מלא.

ד"ר אתל אברהמוב לאומית הרצליה

ממליצה עליה בחום. רופאה מקצועית ויסודית, לא מוותרת עד שלא מגלה מה הבעיה.
נעימה ועדינה עם הילדים, מלאת סבלנות.
נמצאת בקשר במידה ויש צורך. לדוגמא: ברגע שחוזרות תוצאות של בדיקות מייד מרימה טלפון ולא מחכה שנתקשר אליה.
והכי חשוב אף פעם לא לוקחת סיכונים. במידה ויש בעיה שהיא לא מצליחה לאבחן שולחת למיון בלי להסס פעמיים
ממליצים בחום

kerenpe

New member
היא מדהימה!!!!!!

אל תשבחי אותה. גם ככה קשה לקבוע אליה תור. בואי נשמור אותה לעצמנו

דוקטור דנית פורת הרשפינקל

כללית, בבלי תל אביב
יום ב': 8:00-13:00, ג': 8:00-12:00 16:00-19:00 ד': 8:00-12:30
הכתובת: ירושלמי 11 ת"א טלפון 035433520
הומלצה לנו על יד ידי חברה שהיא גם רופאה ושאנחנו סומכים עליה מאוד
בינתיים היינו אצלה רק פעמיים ועד עכשיו אנחנו מאוד מרוצים. היא מאוד נעימה,יסודית ובעצמה אמא צעירה ויחסית טרייה, מה שעושה אותה יותר מבינה ורגישה.
חשוב לי לציין שהמרפאה עצמה נמצאת בשכונת בבלי ולמרות שהבניין מתנשא לגובה של שתי קומות, ההרגשה היא של מרפאה פרטית ומשפחתית. הרחוב הוא קטן ונחמד (צמוד לבניין יש גן משחקים מוצל אם אתם באים עם ילדים נוספים שצריך לשעשע) ובנתיים לא נתקלנו בבעיית חנייה(ת"א...)

Star Michelle

New member
ד"ר מידד גרינברג, מכבי רמת השרון

מקבל כל יום בשעות אה"צ ובשישי בבוקר.
רופא מ ק ס י ם! יסודי, מאוד סבלני, עונה על כל שאלה, זמין במייל ומתייחס מהמם לתינוקות מסכנים וחולים ולהוריהם הלחוצים

מומלץ בחום!

ברלה10

New member
רונן מוסרי, מכבי, תל אביב

רופא ילדים מקסים וסופר מקצועי
המרפאה פתוחה כל יום בוקר ואחרצ - ברמת החייל ברחוב קם
בימי רביעי אחרצ רופאה מחליפה
מאוד יסודי
מאוד נחמד
מאוד סבלני

תמרש2

New member
ד"ר מנדל, מכבי ומאוחדת, תל אביב

מדובר למעשה במרפאה ברמת אביב שבה עובדים במשותף שלושה רופאי ילדים - שלושתם עובדים גם בפגייה באיכילוב. אני יכולה להעיד על ד"ר מנדל וד"ר מרום, הרופא השלישי הצטרף אליהם לאחרונה ואני עוד לא ממש מכירה אותו, אבל אני סומכת עליהם שהביאו מישהו טוב. מנדל ומרום עדינים, נחמדים, סופר מקצועיים, לא דוחפים תרופות כשלא חייבים.

נוהל קביעת התור הוא בטלפון ובאינטרנט, אפשר לקבוע בכל יום מהשעה שבע בבוקר לאותו יום בלבד. בשבע וחצי הכל כבר מלא... אבל עבורי זה עובד מצוין, כי אם עולה לילדה החום או משהו כזה זה לרוב קורה בערב/לילה, ואז למחרת בשבע אני קובעת תור ויש לי לאותו היום.
למקרים דחופים תמיד אפשר להגיע בסוף שעות הקבלה והם מקבלים את הממתינים.

ממליצה מכל הלב.

MamaHen

New member
מצטרפת להמלצה - רופאים מצויינים

עם הרבה מקצועיות וסבלנות.
ממש לא נותנים תרופות, מעדיפים אפילו שנגיע כל יומיים.

שינוי שהוכנס בתק' האחרונה: תורים אפשר להזמין כבר יום קודם ליום הבא, ולא רק תורים לאותו היום החל מ- 7:00.

ד"א ד"ר מנדל הוא כבר פרופ' מנדל

אני התאכזבתי

היו רופאי הילדים של הילד שלי שנה וחצי.

גילוי נאות: אני אם לילד אחד. מדי פעם קוראת פה כי מתפתחים דיונים מעניינים על גידול ילדים באופן כללי.

סופר MOM

New member
ד"ר שרונה פז,מכבי, קריות

מטפלת בילדים שלי בגיל 0.
מקבלת ביום א' בבוקר, בשני שלישי ורביעי, משעות אחה"צ עד 21.00 ובשישי בבוקר.

בשני, שלישי ורביעי היא עונה לטלפונים של הורים מהשעה 21.45 ועד שאין טלפונים במשך חמש דקות. אפשר לשאול אותה על הכל, כולל הדברים הקטנים ביותר.

היא מדהימה עם הילדים, רגישה מאוד אליהם, אדיבה ונעימה והכי חשוב סופר מקצועית!!! ראתה כמעט הכל ויודעת לזהות מחלות בשניות. תמיד קלעה בול אצלנו.

החיסרון היחיד - היא עמוסה בטירוף!!!!! תמיד יש תור אבל שווה לחכות. אם יש משהו דחוף היא מקבלת גם בין התורים.

ד"ר גבלינגר, מכבי, נתניה

אין על הרופא הזה! הכי מקצועי , אדיב, קשוב, אנושי ואוהב ילדים שיש

תמיד ניגש אל הילד עם חיוך ומשחק, קולות וצחוקים

ואת כל זה אני מספרת גם כאמא וגם כמטופלת שלו לשעבר (עד היום אני זוכרת איך אהבתי ללכת אליו ואיך הוא תמיד הצחיק אותי)

ד"ר גלינה פרג, מכבי, אלפי מנשה ורעננה

רופאה מנוסה, קשובה, סבלנית ואחראית

יש לי רק מילים טובות עליה, ואני נוסעת אליה במיוחד

זמינה גם בפלאפון כשצריך.

מקבלת כל השבוע, גם ברעננה (באחוזה 124) וגם בסניף באלפי מנשה (כשעובדת בוקר באלפי, עובד אחה"צ ברעננה, ולהפך)

למעלה