סיכום השבוע שלי

riktal

New member
סיכום השבוע שלי

שאלת פתיחה - יש לך איזשהי חיית מחמד?
איך עבר השבוע?
משהו שונה/מיוחד שקרה השבוע
סדרות השבוע שלי
בסוף השבוע אני...
סרט לסוף השבוע
סרטון
תמונה

שבוע טוב!!

שאלת פתיחה - יש לך איזשהי חיית מחמד?
אכן..נולי הכלבה המתוקה שלי

איך עבר השבוע?
היה סבבה אבל הסופ"ש היה יותר כייפי (כמובן)
משהו שונה/מיוחד שקרה השבוע:
ביום חמישי היתה מסיבת HALLOWEEN של ידידים שלי בת"א וגררתי איתי פמליה שלמה שכללה את החבר שלי ועוד 3 חברות+חבר של אחת מהן
היה ממש ממש כיף ומושקע..התחפשתי אגב לגותית וזה יצא ממש שונה ומגניב!
סדרות השבוע שלי
זהו שלא יצא לי יותר מדיי לראות דברים..רק שטויות כמו דייט בחשיכה

בסוף השבוע אני...
חגגתי קשות

סרט לסוף השבוע
אם חבר שלי יבוא אליי אולי אני אראה סוף סוף סרט..לבד לא בא לי
סרטון- אין..
תמונה:
השפן החמוד של הידידים שלי שעשו ת'מסיבה..שימו לב לגופיה שכתוב עליה PARTY ANIMAL חחחח

riktal

New member
אני לא מאמינה

שיש לך כלבה בשם נולי! איזה מגניב! גם לכלבה שלי קוראים נולי

Ayelet 363

New member
מסכמש"ת

שאלת פתיחה - יש לך איזשהי חיית מחמד? הלוואי.
איך עבר השבוע? הייתי חולה. עדיין דיי חולה.
משהו שונה/מיוחד שקרה השבוע: הייתי חולה, בהרבה גימלים (מספיק כדיי שארצה כבר לחזור, וזה אומר משהו).
סדרות השבוע שלי: בעיקר דוקטור הו, שסיימתי להשלים השבוע. וגם- באפי, מרלין, טורצ'ווד שהתחלתי השבוע, איך פגשתי את אמא, קומיוניטי ואני תמיד שוכחת סדרות.
בסוף השבוע אני... כרגיל, אינטרנט...
סרט לסוף השבוע
סרטון: סרטונים של דוקטור הו בעיקר.
תמונה

riktal

New member

שאלת פתיחה - יש לך איזשהי חיית מחמד? רק ארבעה חתולים וכלבה...
איך עבר השבוע? לא רע. השופטת שלי לא היתה רוב השבוע והאחראית שלי התחשבה בי קצת. ביום ראשון שובצתי לשעה בערך, ביום שני היה לי יום קשה במיוחד שנמשך עד שש ורבע בערב, ביום שלישי היה לי יום שהיה אמור להיות קשה אבל הסתיים במפתיע באחת וביום רביעי שוב היה לי שקט (שאותו אני מנצלת לכתיבת תסריט חדש שאני עובדת עליו). ביום חמישי השופטת שלי כבר חזרה לעבודה לשמחתי הרבה. מחר היא שוב תעדר כי היא בשבתון עד ינואר וביום שני יש לנו דיון.
משהו שונה/מיוחד שקרה השבוע - רק זה שהשופטת שלי לא היתה ויצא לי לעבוד עם שופטת אחרת שהיתה מתה שאני אהיה הקלדנית הקבועה שלה, אבל לשמחתי כל עוד השופטת שלי נמצאת אף אחד לא יזיז אותי ממנה אלא אם כן אני או היא נבקש זאת מפורשות
סדרות השבוע שלי - על טבעי היה פרק בסדר אבל לא יותר מזה (לצערי, עד עצם היום הזה מתקרבים לסוף העונה (עוד שני פרקים בלבד נשארו) ולמרות שאני יודעת איך זה יגמר, אני עדיין נהנית מכל פרק, המנטליסט היה לא משעמם, המקלט היה נפלא ונראה לי לצערי שהפרק של יום ראשון הוא האחרון בסדרה, רופא להשכיר עדיין נהדרת בעיני והתפלאתי מחילופי השחקנים באמצע העונה, צווארון לבן גם עומדים לסיים את העונה והשבוע נודע לי שיס תשדר את העונה הרביעית מיד בסיום העונה השלישית, מה שביטל את רעיון ה"צפיה לבד".
בסוף השבוע אני יצאתי אתמול לערב בנות עם חברה טובה והיה ממש כיף. היום היו תוכניות לאופניים קצת, אבל בסוף לא מצאתי את הכוח לצאת מהבית. בשעות הבוקר יוטיוב לא עבד כמו שצריך וזה הפחיד אותי, אבל במשך היום הוא הסתדר ולכן יכולתי "לעבוד".
סרט לסוף השבוע - ראיתי את העיתונאי והגעתי למסקנה שאם יש יותר מדי כוכבים בסרט, הוא לא מומלץ כל כך. אני לא אגיד שהוא משעמם, אבל הוא גם לא יותר מדי מומלץ...
בשורה משמחת (בשבילי) היא שהיום קניתי כרטיסים לדמדומים

סרטון - נפרדים מהעונה השביעית של סייק - http://www.youtube.com/watch?v=SkO9w5QzlBQ - החבר'ה סיימו אתמול לצלם את העונה השביעית ולכבוד המאורע הם שרים "יום הולדת שמח"
תמונה - גן החיות שלי

משי22

New member
גם רוצה!!

אז מה אם יום רביעי היום?

שאלת פתיחה - יש לך איזשהי חיית מחמד? היו לי בעבר שלושה כלבים שאהבתי עד אינסוף, אבל לצערי אף אחד מהם כבר לא איתנו היום, ואני לא רואה שוב כלב נוסף באופק

איך עבר השבוע? שבוע שעבר, רגע, אני צריכה להזכר... נראה לי שהיה בסדר. מתרגלים לחזרה ללימודים והכל. לא משהו מיוחד.

משהו שונה/מיוחד שקרה השבוע: ראה השאלה הקודמת... אבל נסעתי לחברה בתל אביב שלא ראיתי אותה חודשים, זה די היה שיא השבוע שלי
אה, והייתי חולה בסופש. בקטנה.

סדרות השבוע שלי: סוף סוף התחלתי לראות המפץ הגדול, שמהשנה הראשונה שלי בטכניון אומרים לי שאני חייבת לראות כי זה ממש מצחיק. אז כן, זה ממש מצחיק! בעיקר הבדיחות שאני יותר מבינה- מתחום הפיזיקה וכאלה (יש קטע בעונה הראשונה שלאונרד צריך לנאום לפני פיזיקאים אז הוא מספר בדיחה על תרנגולת כדורית בריק, שאמורה להשמע בדיחה ממש לא מובנת ומפגרת כזאת, וחשבתי לעצמי איזה עצוב שאני כבר מכירה את הבדיחה הזאת [היא לא כזאת מצחיקה בכל מקרה, אבל בסדר...])

בסוף השבוע אני... לא היה לי זמן לכלום, שבת ממש קצרה... בעיקר ישנתי

סרט לסוף השבוע: לא ראיתי

סרטון: לאזוכרת, אבל מן הסתם ראיתי מאחורי הקלעים של המפץ הגדול או משהו. אני תמיד עושה את זה כשאני מתחילה סדרה חדשה.

למעלה