צ'יפס!
N Noya84 New member 31/7/13 #118 אריק, גם אתה שותף לתקוותי שהבלונדינית תצא? לא ראיתי כל היום בתקווה שאתמול בלילה הייתה הפעם האחרונה שאראה אותה עם דור...
אריק, גם אתה שותף לתקוותי שהבלונדינית תצא? לא ראיתי כל היום בתקווה שאתמול בלילה הייתה הפעם האחרונה שאראה אותה עם דור...
E erik555 New member 31/7/13 #134 אמממ... היום היתה התחממות רצינית בגזרתם היתה כנראה אפילו נשיקה על הפה, אפילו שתיים. קבעו לטוס לקנקון, או שהיא תחכה לו שם לכשייצא... עוד מעט היו מתארסים... וואלה אין לי מושג כבר. אני רק רוצה שדידי תישאר, וטהוניה תעוף. בין יניב לאור קשה לי להחליט.
אמממ... היום היתה התחממות רצינית בגזרתם היתה כנראה אפילו נשיקה על הפה, אפילו שתיים. קבעו לטוס לקנקון, או שהיא תחכה לו שם לכשייצא... עוד מעט היו מתארסים... וואלה אין לי מושג כבר. אני רק רוצה שדידי תישאר, וטהוניה תעוף. בין יניב לאור קשה לי להחליט.
N Noya84 New member 31/7/13 #142 אני עדיין בשלי...יכאב לו בטווח הארוך, אבל זה לטובה...התהפכה עליו כבר ב-180 מעלות...אם וכאשר תעשה זאת שוב, אחרי ה"התחממות", הוא ייפגע אפילו יותר...
אני עדיין בשלי...יכאב לו בטווח הארוך, אבל זה לטובה...התהפכה עליו כבר ב-180 מעלות...אם וכאשר תעשה זאת שוב, אחרי ה"התחממות", הוא ייפגע אפילו יותר...
9 90a New member 31/7/13 #76 למה לא הראו מה שדידי אמרה בחדר לאזן עם טהוניה "המלאך" שהיא ממש לא מלאך רק בעריכה הפקטיבית?
sense9 Member מנהל 31/7/13 #84 תכלס טהוניה צדקה. היא ויתרה על דברים במשימה בשביל התקציב...למה כעסו עליה?
ד דער קעניג New member 31/7/13 #86 דידי מדהימה! הבחורה כמעט מושלמת. חוץ מ... העובדה שהיא נשואה זה מינוס רציני אצלה.
O ora mai New member 31/7/13 #139 זאת היתה דידי בחדר האח? כמעט שלא הכרתי אותה בלי האיפור ועם הבכי. עד שהכניסה כמה מילים באנגלית.