באשר לדנה, אני דווקא חושבת שהיא הייתה סוג של
חתיכה בזמנה, לא יפיפיה או דוגמנית אבל בחורה שבהחלט נחשבת לאחת שנראית טוב. דנה לא נראית טוב לגילה היום בעיני אבל בכל זאת 5 לידות ושנים של מירמור עשו את שלהם וגם, אופנת אמא טליבן לא מחמיאה לאף אחת ואחרון חביב: הסטנדרטים של הנייניטיז היו יותר ידידותיים למשתמשת, נראה לי. אולי כי ניתוחים פלסטיים היו פחות נפוצים. אגב, נזכרתי פתאום שקראתי ראיונצ'יק עם דני מה שמו, ההוא שהודח ראשון, והוא אמר... רגע, תני לי לגגל את זה: "...המיטה אצל ההורים אולי נוחה ומפנקת, אך רייכנטל היה מעדיף להעביר את הלילות הקרובים דווקא במיטתה של דנה רן. כן, דנה. למרות הקרבה והפלירטוטים האין סופיים עם שלי, רייכנטל זורק פצצה ומודה שדנה הייתה הפנטזיה האמתית שלו בבית. "קמתי בבוקר ובאופן די הזוי חשבתי על דנה", הוא חושף בגילוי לב, "למרות שהיא בחורה לא פשוטה, הייתה לי איתה תחושה של חיבור שאני חושב שאם היינו כלואים שם מספיק זמן ביחד זה היה הולך לאיזשהו כיוון. אולי זה נשמע הזוי, אבל היה שם משהו". היה יכול להיות מעניין לראות אותו נאבק על ליבה של דנה מול ענת, לא? בעצם, תמחקי את זה, ראיתי מספיק שידורים חוזרים של פלורנטין.
לגבי אור, היחס שלה ליניב עיצבן אותי אבל היא הייתה יותר מידי שולית כדי שתטרוד את מנוחתי, בדרך כלל ראיתי אותה חבוקה באיזו תנוחת יוגה מסובכת עם דור, או ממלמלת שברי משפטים סתומים מלווים בצחקוקים חסרי פשר, או סתם מדגמנת שאיפת עשן ונשיפתו ליד טהוניה. כל מה שאני יודעת על העבר שלה (מאנשים) זה שהיא לא הסתדרה עם ההורים, גדלה עם הסבתא בבאר שבע, עברה לתל אביב כדי לחיות עם שותפים בעוני ומחסור ואז, טאדם! הכירה את אייל גולן ומאז הם חברים קרובים.