יום 52 ב
בוקר

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
של גילי ? לא נראה לי...אולי של לאון

הוא שר עם דור את השיר הזה ביומיים האחרונים

lotaria

Well-known member
בוקר.שמעתי נכון?אבי ביקש לגילי קצת שקט על

הבוקר?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
כן לוטריה...ביקש ממנו שיתחיל את המופע היומי

שלו קצת יותר מאוחר.. :)

פלאטוס

New member
לוטריה למרות כל כעסך על שלי היא לא הבוגדת

היא ממשיכה להעמיד רק את גילי וחבריו הרשעים להדחה. בעוד שענת ממשיכה לבגוד בקבוצה שלה. אז תגידי לי את, מי הבוגד והצבוע?

lotaria

Well-known member
פלאטוס.הכעס שלי על שלי הוא מפני שהיא ט

טיפוס שאומרת לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע. חבל שהיא האחרונה שעדיין לא עלתה על מה שענת עושה.
אתה צודק לגבי ענת. כתבתי את זה כבר מספר פעמים שענת צריכה לעוף כבר מהבית.אין ספק שהיא הפקירה את החברים שלה.מנסה לעשות הפרד ומשול אבל רוב האנשים כבר עלו עליה.
אגב,, המילה בוגדת קשה מדי.

פלאטוס

New member
נהפוכו, זה מה שגילי חושב עליה, אבל זה לא נכון

אפילו לגילי עצמו היא אמרה בפנים מה היא חושבת עליו. את פאולינה היא לקחה לנסט ואמרה לה בפרצוף כל מה שהיא חושבת עליה, כנ"ל לדורין שהסיתה שבוע שלם את כל הבית נגדה. אל תשכחי ששלי הדיירת היחידה שזק אילץ רק אותה לחשוף את מי העמידה להדחה. ומאותו רגע יצא לה שם של צבועה. אבל שימי לב איזה צבועים אלה ששמו אותה צבועה, פי 1000 יותר ממנה. אם כבר, דווקא שלי הכי לא צבועה שם מול כל אלה שטסים מתחת לרדאר כבר חודשיים.

zaq12312

New member
שלי צבועה כי מאז שפאו עזבה

היא ניסתה בכל הכח להתחנף ולהיכנס למחנה של גילי וליאון אבל הם לא שמו עליה אז היא חזרה לביזו ויניב

פלאטוס

New member
ממש לא. היא בסה"כ נסתה שתהיה אווירה טובה בבית

כי אעף אחד לא אוהב ריבים וצעקות. חוץ מאולי דורין וגילי שבשבילם ריבם וצרחות זה חמצן. אבל עובדה שמעולם לא התחבקה איתו כמו לבנה או ענת, וגם לא היתה לה שום אינטרקציה 1 על 1 איתו. מה שמוכיח שאינה צבועה. אם כבר נהפוכו, היא הכי לא צבועה שם.

zaq12312

New member
היא לא התקרבה אליהם יותר(חיבוקים וכו')

כי הם תקעו לה ברקס, אבל היא ניסתה בכל הכח - ציחקוקים דביליים מהבדיחות של גילי, נסיון לפתח שיחות עם ליאון ...
דרך אגב לא היה לה איכפת שזה יהיה על חשבון חברים שלה -לטהוניה היא הצביעה אחרי אמירות מאד גיזעניות כלפיה מצד גילי
את יניב היא הזניחה אחרי הדיכאון שלו מהמשימה של פרס ורק דורין עודדה אותו
הדבר היחיד שהיא עקבית לגביו(וזאת זכותה) זה הקוביות של דור.

פלאטוס

New member
תמונה מקורית ש לאון מהפייסבוק

כנראה ככה הוא מסדר את השיער כשהוא מוכר ג'ינסים. רק אלוהים יודע למה....

למעלה