אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

האם יש 10 שירים שהם טובים יותר מישראל?

לדעתי ז החלוקה:
1-4 - נראה שיש 4 שירים שהם עולים ודאיים: בולגריה, אוסטריה, רומניה ודנמרק.
5-8 - שירים שהם בעלי סיכויים גבוהים: הולנד, הונגריה, מלטה ונורווגיה.
נשארו 2 מקומות ו-11 מתמודדות.
17-18 חסרי הסיכוי: סן מרינו וליטא.
נשארו 9 מתמודדות ו-2 מקומות.
על הבאות יש הייפ של עיתונאים והימורים: קרואטיה, אסטוניה.
הנותרות מחוץ לעשירייה הן: בלרוס, מקדוניה, ישראל, אירלנד, שוויץ וסרביה.
מתוך אלו, הביקורות משבחות בעיקר את שוויץ, שיכולה לסיים במקום ה-11 או להשתחל על חשבון קרואטיה/אסטוניה.
נראה שה"אויבות" של ישראל הן: קרואטיה, אסטוניה, שוויץ ואולי בלרוס. היא צריכה להתעלות ולהביא משהו אחר שיצליח לקבל אפילו נקודה אחת יותר מכל אחת מהן כדי לעלות.

סטילהוק

New member
האם ידעתם שאימרי זיו השתתף בעונה הראשונה של דה ווייס ישראל?

מסתבר שהוא השתתף בשנת 2012 בתוכנית דה ווייס של רשת והיה בנבחרת של רמי קליינשטיין בעונה הראשונה של דה ווייס ישראל, אך לא עבר את שלב הדו-קרב ולכן לא עלה לשלב ההופעות החיות. בעונה הזאת אגב זכתה קטלין רייטר מהנבחרת של שרית חדד, שכמעט ייצגה אותנו באירוויזיון 2013, אך פרשה ממנו מרצונה לפני הגמר, בגלל שהבינה שהמשחק מכור מראש.

הנה כאן האודישן הראשון של אימרי עם השיר 'אהובתי', שבזכותו הוא עבר את שלב האודישנים העיוורים בעונה הראשונה של דה ווייס ישראל:

http://reshet.tv/item/entertainment/the-voice/season-01/clips/imriziv/

E u r o b o y

New member
כבר אז הוא פלרטט עם המצלמה והיה חייב פלצט

&nbsp
יצא נורא חמוד, הוא בכלל נראה לי בן אדם מקסים. גם לפני שפגשתי אותו חשבתי ככה. מקווה בשבילו שיצליח השנה ויוכיח לכולם שהוא ראוי. כי הוא ראוי.

נטלייי

New member
הוא חמוד וכובש

אני לא ממש זוכרת את המתמודדים מהעונה הזאת חוץ מקטלין כמובן, אבל יש לי תחושה ששרית לא היתה מעיפה אותו כל כך מהר מהנבחרת שלה.
מה שכן - אם הוא היה מגיע לאחת משתי העונות האחרונות יש מצב שהוא היה ניצל על ידי כפתור ה- SAVE שהוסיפו בעונות האחרונות. אבל אני בטוחה שהוא מעדיף אירוויזיון על טקס הדלקת המשואות בערב העצמאות
(ספיר הזאת מדהימה, סתם הייתי חייבת לדחוף
)

סטילהוק

New member
את באמת לא זוכרת את המתמודדים מהעונה הראשונה?

אז בואי אני אזכיר לך כמה שמות שאת בטוח זוכרת:

יובל דיין, מהנבחרת של שלומי שפרשה מיוזמתה רגע לפני הגמר והפכה לאחת הזמרות הגדולות של ישראל, שכבר הוציאה שני אלבומים, שאחד מהם קיבל אפילו פלטינה.

רז שמואלי, מהנבחרת של אביב שהגיעה לגמר איתו, והפכה לעוד זמרת ישראלית ושחקנית מצויינת, שאלבום הבכורה שהיא הוציאה כלל את הסינגל 'פנסים'.

סיון טלמור, מהנבחרת של אביב, שהגיעה לשלב ההופעות החיות שבהן הודחה, והפכה לעוד אחת מהזמרות החדשות של ישראל, שגם כותבת ומלחינה בעצמה.

הצמד הגברי יהל דורון וגיא מנטש, מהנבחרת של אביב שהגיעה לשלב שמינית הגמר שבו הודחו, והפכו לצמד מוזיקלי מצליח שהוציאו כבר 3 אלבומים, ושעוד לפני שנתן טרנט בכלל חשב על זה, שרו את השיר 'רצים באוויר' ובנוסף לסינגל המצליח הזה, הוציאו עוד 7 סינגלים נוספים. וכמו כן, גם כתבו את הפתיח לסדרה 'שוברי גלים'.

מיטל מיכאלי, מהנבחרת של קלינשטיין, שהגיעה אף היא לשלב ההופעות החיות שבהן הודחה, והפכה לעוד אחת מהזמרות והשחקניות הישראליות. ומאז הספיקה לגלם את הדס בסדרה 'הנפילים', את קשת בסדרה 'ראש גדול', את עלמה בסדרה 'גירושים נפלאים', את עמי בסדרה 'הקרמבויז', את כנרת בסדרה 'השועלים', את ענבל בסדרה 'פלפלים צהובים', ואת גילי בעונה הרביעית ובעונה החמישית של הסדרה המצליחה 'גאליס'.

אריאל בנואש, מהנבחרת של אביב, שאת הביצוע המדהים שלה לשירו של גפן, 'סוף העולם' אף אחד לא ישכח לעולם. https://www.youtube.com/watch?v=l1pbHoqV8S0 ועד היום לא מובן בכלל למה הוא ויתר עליה, ואיך היא הודחה מהתחרות כבר בשלב הדו-קרב, ועוד מול הזייפנית ההיא דנה דור...

ובטוח שיש עוד כמה מאותה עונה שמאז התפרסמו ועשו חיל, אך כרגע לא עולים בראש...

נטלייי

New member
עכשיו כשאתה מזכיר לי אני זוכרת כמה שמות

לגבי הסדרות שהזכרת - סורי יש לי 3 בנות מתחת לגיל 4 המקסימום שאנחנו רואים זה ערוץ בייבי או ערוץ 2 בערב, אין זמן לראות יותר מזה

GM1988

Well-known member
שמעתי את זה ממנו אבל לא טרחתי לחפש את האודישן

יש לציין שזה היה אודישן יפה והוא שר יפה.

סטילהוק

New member
מהאתר של ESCToday מה הסיכויים של כל מדינה בסמיז להעפיל לגמר

Eurovision 2017: Will My Country Qualify? – A Press Poll summary

All 36 semifinalists have now rehearsed for the first time. Let’s take a look at the output of the daily press polls and try to get a better image on our Semifinals

The Press Poll is a prediction toll introduced by ESCToday in 2015 in order to get a summary of each day of first rehearsals by presenting a simple question total of 35 members of the press in the press centre: Which three countries had the best three rehearsals today? Based on vocals, staging, backdrops, camera work and choreography. From each voter, five points are awarded to the first place, three to the second and one to the third. The maximum amount of points that a country can get is 175, with the record so far being 119 for Ukraine in 2016

The poll is used mainly to show trends and get a first prediction regarding this year’s ESC. It is also stands as a reflection for delegations to understand whether they are on the right way or if some actions should be taken prior to the upcoming rehearsals.
In 2016, the press poll has managed to predict 18 out of the 20 qualifiers as well as the exact top 3 of the final in the right order (Ukraine-Australia-Russia)

As votes for each day are given separately, it is impossible to simply sort the countries by the total result. Further analysis must be taken into account, and luckily we did that for you

Let’s take a look at this year’s results, and divide the countries into three groups

D (Direct Qualification) – Countries with a strong first rehearsal that should qualify to the final without problems
S (Swinging Qualification) – Countries that should qualify depends on improvement in further rehearsals or further less predictable factors as voting patterns
N (Non Qualification) – Countries that are unlikely to qualify without huge improvements or should qualify based on less predictable factors

In both semifinals, the first half is stronger than the second one. Hence, countries from the first half with lower score might end up higher than countries with higher score from the second half

Semifinal 1

Country Entry Score

1 D Armenia Artsvik – Fly with me 100
2 D Finland Norma John – Blackbird 72
3 D Moldova SunStroke Project – Hey mamma! 69
4 D Azerbaijan Dihaj – Skeletons 65
5 D Portugal Salvador Sobral – Amar pelos dois 64
6 D Sweden Robin Bengtsson – I can’t go on 39
7 D Australia Isaiah – Don’t come easy 37
8 S Cyprus Hovig – Gravity 40
9 S Latvia Triana Park – Line 30
10 S Greece Demy – This is love 22
11 S Poland Kasia Moś – Flashlight 20
12 S Slovenia Omar Naber – On my way 17
13 N Montenegro Slavko Kalezić – Space 16
14 N Georgia Tamara Gachechiladze – Keep the faith 13
15 N Iceland Svala – Paper 11
16 N Albania Lindita – World 9
17 N Czech Republic Martina Bárta – My turn 6
18 N Belgium Blanche – City lights 0

Semifinal 2

Country Entry Score

1 D Bulgaria Kristian Kostov – Beautiful mess 97
2 D Austria Nathan Trent – Running on air 79
3 D Romania Ilinca and Alex Florea – Yodel it! 72
4 D The Netherlands OG3NE – Lights and shadows 54
5 D Hungary Joci Pápai – Origo 39
6 D Croatia Jacques Houdek – My friend 50
7 D Estonia Koit Toome & Laura – Verona 43
8 D Belarus NAVIBAND – Story of my life 43
9 S Denmark Anja – Where I am 29
10 S Norway JOWST – Grab the moment 30
11 S San Marino Valentina Monetta & Jimmie Wilson – Spirit of the night 27
12 S FYR Macedonia Jana Burčeska – Dance alone 18
13 S Israel IMRI – I feel alive 16
14 N Ireland Brendan Murray – Dying to try 14
15 N Malta Claudia Faniello – Breathlessly 10
16 N Switzerland Timebelle – Apollo 6
17 N Serbia Tijana Bogićević – In too deep 0
18 N Lithuania Fusedmarc – Rain of revolution 3

The Press poll will continue on Friday, 5 May, with the first rehearsals of the host country and the big 5, and will come back for a final round at the jury final on 12 May to check who will win the Eurovision Song Contest 2017

http://esctoday.com/146753/eurovision-2017-will-country-qualify-press-poll-summary/

Tommy Tanision

New member
טוב, צפיתי בחזרה של ישראל

כפי שכבר שנאמר כאן הרבה, הוא מזייף לאורך כל השיר. כמעט ואין צלילים מדוייקים בבתים, דווקא הפזמונים הם הדבר הכי פחות מזוייף (הכל שם מעולה, למעט הפלצטים המאוד לא יציבים שמטיילים סביב הצליל, וידוע שזיוף בצלילים גבוהים הוא הרבה יותר בולט לאוזן, ולא צריך אוזן מחודדת בשביל להבחין בו).
עיקר הבעיה שלי עם אמרי (ותמיד הייתה, עוד מימי הכוכב) שהוא לא משדר קלילות ומגניבות, הוא קצת בהיסטריה במהלך הביצועים שלו, שזועקים אובר מאמץ, פאתוס ומנייריזם (הן בקול שלו והן בתנועתיות שלו)- דבר שמביא למעין גניחות בקול, פנים לא נינוחות, מבטים לא מפוקסים. אלו הם המקומות בהם הכריזמה נעלמת.
אובר המאמץ הזה משפיע גם על הקול שלו, לא חושב שהוא מזייף בגלל ליקוי בשמיעה המוסיקלית שלו. בכדי לדייק באופן מושלם- צריך לסת רפויה ונשימה נינוחה וסרעפתית, והשירה של אמרי היא מאוד גרונית (רואים את זה לפי הורידים שיוצאים לו בגרון), שבין היתר נובעת מההיסטריה בה הוא נמצא.

מבחינה ויזואלית, זה נראה טוב. אמנם הכי גיי שישראל שלחה איי פעם, אבל עדיין משאיר אימפקט מספיק טוב. אני דווקא הייתי ממתן את הבגדים הצמודים והמחשופים והולך על משהו יותר אופנתי, שיקי וסולידי, אני חושב שאמרי מספיק יפה גם בלהיות בחליפה, ולא בחולצה שקופה. לא צריך להבליט בכוח את כל הנתונים שלו, זה יוצא גיי וזול מדי. כל הזוכים של השנים האחרונות, למעט קונצ'יטה שהיא דמות דראג וזה מתבקש, הלכו על הסטייל הפשוט והלא-מתאמץ.

על פניו, נראה שזו תהיה ההופעה והבגדים בסופו של דבר. כל מה שנותר לו לעשות, זה לנסות להירגע, לחייך, לנשום, לנסות ליישר מבט, ולהופיע ממקום של שליטה.

E u r o b o y

New member
אני דווקא התרשמתי שהוא נראה הכי משוחרר, הוא מחייך ונהנה

&nbsp
הסתכלתי בווידאו שפרסמו באתר הרשמי - והוא ממש יוצא טוב שם ולא משדר לחץ, אלא להפך.
&nbsp
לגבי מה שאמרת על זיופים - יש, אבל כאמור הקהל בבית שהוא לא מקצועי, לא אמור לייחס לכך יותר מדי חשיבות - כל עוד הזיופים לא מאוד צורמים ורעים. אני חושב שממש מגזימים ומנפחים ובסך הכל הוא מגיש את השיר בצורה טובה.

צוות Kuss

New member
נראה כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך ;)

לא צריך להיות קהל מקצועי כדי להבחין בכך, הוא נשמע איום ונורא. הבולגרי מ-2009 נשמע כמו אדל לעומתו.

צוות Kuss

New member
והנה עוד סרטון שממחיש היטב את הזיופים

מיד עם תום הצפייה, הצצתי מחלון ביתי. לא נותר ולו חתול רחוב אחד בסביבה. זה מחריד.

E u r o b o y

New member
וגם כאן - מזייף רק בפלצטים של הפזמון הראשון. היתר מעולה

שוב - היו לו חזרות שבהן עשה את זה מעולה. בטוח שבצוות צופים בצילומים של החזרות ויעבדו על זה. זה חשוב, אבל לא כ-ז-ה מהותי ואימרי פרפקציוניסט והוא יעבוד על זה בזמן שנותר.

M a g n u s

New member
שמעתי (בלי לראות) את הסרטון השני, וזה נשמע רע

מור אתה צודק, זה לא שהוא לא מחזיק את השיר, וברובו הוא ממש בסדר, אבל אי אפשר להתעלם מהזיופים הצורמים הללו בפלצטים, הם ממש צובעים את הרושם מכל השיר. אם הוא לא יצליח לדייק ברגע האמת בפלצטים הללו, אין מצב שהוא עולה לגמר, ולא משנה כמה ההופעה תהיה מושקעת ומפוצצת בזיקוקים. זה פשוט צורם מדי.

E u r o b o y

New member
אתה מגזים לחלוטין. רק בפלצטים של הפזמון הראשון זה לא טוב

אחר כך זה אחלה. אולי מעט לא מדויק ב-ALIVE הקשה הזה בסוף, אבל באמת לא משהו רציני. גם היו לו חזרות טובות הרבה יותר שהוא עשה גם את הפלצטים של הפזמון הראשון מצוין - זו חזרה שבה הוא שר את השיר בפעם השלישית ברצף, וזה קשה (מניסיון).

את השיר הוא מחזיק, מה שלא תגיד. אי דיוקים יש בהחלט, אבל מהותיים הם לא.

למעלה