צריכה המלצה לסרט לגילאי 6 ו 8

נצל"ש- סרטים (בבית ) מומלצים לגיל 4

הי. יש לי מאגר ענקי של סרטי דיסני, רובם מדובבים.
בינתיים מדגסקר ושלל סרטי פו הדב זכו להצלחה אצל הזאטוט.
הדרישה היא שלא יהיו מפחידים/אלימים/עצובים. הרבה פעמים אני צריכה קצת זמן עם התינוק וזה פתרון מתאים.
&nbsp
אילו עוד סרטי דיסני יכולים להתאים? אני את רובם כלל לא מכירה ואשמח לסינון ראשוני ממי שמכיר.
מה לגבי UP? שרק? גומיאו וג'ולייט? ריו? איך לאלף דרקון? אלאדין? צ'יקן ליטל? אנט בולי? הופ הארנב? הסרט על היונים? סקובי דו? אשמח גם לאחרים...
&nbsp

אצלנו מככבים

המיניונים הכי אהוב פה, צעצוע של סיפור תמיד נשאר רלוונטי, ג׳ננה בסוואנה גם חביב עליו, שרק, יש איזה ארבעה... אז את יכולה להוריד את כלהשאר. זה מה שיש לי בראש. אבדוק אחכ ת המאגר

MoMofZ

New member
מנצלש״ת...משחקים/אפליקציות לאייפד לבת 3

כאלה שיוכלו להעביר טיסה בכיף.
&nbsp
תודה

שחר292

New member
"בחזרה לארץ עוץ" או משהו כזה

עוד לא היינו (מתכננים) אבל חברה שהייתה עם הילדים (אחת מהן בת 8) אמרה שהם ממש נהנו.

שחר292

New member
החברה הייתה עם ילדה בת 5

וגם אני מתכוונת לקחת את הבן 5 שלי. הבנתי שזה סרט שמתאים לכל המשפחה..

במבית5

New member
בן השלוש וחצי שלי נהנה מאוד מאוד

אבל הוא חובב סרטים וברמת הבנה יחסית גבוהה. התאומה שלו השתעממה אבל היא גם לא פונקציה, כי בכלל לא אוהבת טלוויזיה. נראה לי שגיל חמש מתאים.

mAmA MiSiSiPi

New member
היתיי עם השלושה שלי בסרט לגו

גילאי חמש ושמונה שלושתם החזיקו יפה מעמד עד הסוף ואפילו נהנו ממנו.

מפחיד? מסובך מבחינת תוכן? יתאים לבן הארבע וחצי שלי?

אני מניחה שלבן השבע כן, נכון? אבל הגדול בעיקר מאוד מפחד. אם יש כל מיני רשעים וכאלה יהיה לו קשה.

mAmA MiSiSiPi

New member
בגדול כן יש רשע אחד גדול

אבל בסוף הסרט זה מסתדר והוא כבר לא רשע {לא רוצה לעשות ספויילר}
אף אחד מהם לא נבהל , היו הרבה צחוקים .אפילו יערי שרגישה לרעשים ואיך שנכנסנו לאולם הודיעה שהיא הולכת הביתה נשארה{תודה למייצרי אטמי הסיליקון} עד הסוף אפילו את רולר ראינו.

את שמה לה אטמים?

גם הבן שלי רגיש- גם לרעש וגם פוחד מהחושך, ובד"כ לא מחזיק מעמד בסרטים- כולל בסרט לגו (שהוא סרט ממש מגניב לדעתי ואם היינו רואים אותו בבית בטלוויזיה בטוח היה נהנה).
זה כמובן בעייתי לקחת רק את הגדול לסרט.. האטמים עוזרים?

mAmA MiSiSiPi

New member
מאוד עוזרים

היא אפילו שמה בעצמה.
אטמי סיליקון מאוד נוחים , אחרי שהיא שמה בעצמה אני רק וידאתי שזה הדוק ולא נופל וזה לא הפריע לה בכלל היא אפילו לא ניסתה להוריד לא הציק לה.

מה לגבי הצגות/מופעים לגיל 3.5?

קראתי כאן אחורה.
הבנתי את המסר לגבי הדינוזאורים והלגו.
ננסה את מוזיאון הילדים בחולון.
יש לי רשימת הצגות שמענינות אותי אבל כרגע אין תקציב להצגה ב-220 ש"ח (הורה וילד) כמו עוץ לי גוץ לי או אריה הספריה, ואני גם לא מוצאת באזור המרכז לעשרת הימים האחרונים של אוגוסט הצגות כמו אולי פיל, איתמר פוגש ארנב- אז אשמח להצגות נוספות שכדאי לחפש.
בינתיים מוסיפה את ההמלצות שלנו-
מחסן השטוזים
ענן על מקל
&nbsp
ודיסהמלצות-
איך שיר נולד (בעקרון יפה אבל יונתן גפן ממש לא משתדל לדבר בצורה ברורה - אפילו אני התקשיתי לעקוב אחרי דבריו)
הכבש השישה עשר (גיסתי היתה עם בנה ודי הזדעזעה מסיפור המסגרת המופרך/מרתיעה שעטף את השירים המקסימים)

למעלה