בשם האל.. לא נראה לי שיש אלוהים שייתן חסות לדרעק הזה.
י יחפהבפארק New member 14/8/13 #189 מסתבר שבכל זאת נתנו לו חסות במשך יותר משלושה חודשים... כל האהבלות שבאח הגדול. גם הם פוחדים מהאל הרי בורא עולם מעניש כל מי שמעמיד להדחה את הבאבא שמברך אותם כל שישי שבת. אם זה לא האל, אז אני לא יודעת מה זה אל
מסתבר שבכל זאת נתנו לו חסות במשך יותר משלושה חודשים... כל האהבלות שבאח הגדול. גם הם פוחדים מהאל הרי בורא עולם מעניש כל מי שמעמיד להדחה את הבאבא שמברך אותם כל שישי שבת. אם זה לא האל, אז אני לא יודעת מה זה אל
R Ronit FL New member 14/8/13 #209 הטאמבלים כמעט ולא העמידו אותו עקב הטקסים הפגאנים שערך על ראשיהם... חבורה של טומטמים שמגיע להם להתקע עם הדרעק הזה, אבל מה אנחנו אשמים??
הטאמבלים כמעט ולא העמידו אותו עקב הטקסים הפגאנים שערך על ראשיהם... חבורה של טומטמים שמגיע להם להתקע עם הדרעק הזה, אבל מה אנחנו אשמים??
sense9 Member מנהל 14/8/13 #151 הוא הכי קרוב ללאון אבל בטח ייתן חסינות למישהו חלש, כדי שיעקוף אותו בגמר...ככה הראש שלו עובד. אא"כ למד לקח מהסיפור עם דורין.
הוא הכי קרוב ללאון אבל בטח ייתן חסינות למישהו חלש, כדי שיעקוף אותו בגמר...ככה הראש שלו עובד. אא"כ למד לקח מהסיפור עם דורין.
N Noya84 New member 14/8/13 #253 גם דנה...גם דודי...אז כן יש לנו מן המשותף בנוגע לפייבוריטים מעונות קודמות!
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/8/13 #146 לא..כאילו...עד שהם מדברים וזו שיחה סבבה הם מעבירים לי ?!?!?!?! מה נראה להם ?! מי בא איתי לשרוף ת'תלתלים של יורם ?!
לא..כאילו...עד שהם מדברים וזו שיחה סבבה הם מעבירים לי ?!?!?!?! מה נראה להם ?! מי בא איתי לשרוף ת'תלתלים של יורם ?!
K kobeonline New member 14/8/13 #155 איך ידעתי בדיוק באתי לרשום "איפה מרי שתגיד שהיא רוצה לשרוף לזק תלתל תלתל?"
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/8/13 #171 אני חושבת,שאם הוא ימשיך לעשות לי ככה...אני אעשה לו בייביליס ! אבל מהסוג השורף