יום 101ב
לילי

כוכב 38

New member
צריך לפזר לו כמה פירורי חלה עם קצת מטבוחה

על המדרגות....עדדדדדדדדדדדדד הדלת .....רק כך יהיה ניתן להוציא אותו.....

טהוניה חאלס

כל פעם חוזרת על כמה פעם היא הועמדה ,פרקה,ניצלה,דיברה עם ארז ואסי
מתי תביני שמעמידים אותך כי משהו בהתנהגות שלך לא בסדר?
מצחיק אותי שהיא כל פעם בהלם

לגמרי, עד היום עוד הייתה לי פינה קטנה לטהוניה

בלב, למרות שלא ממש חיבבתי אותה חשבתי שיש לה לב טוב, אבל היום אחרי הפרק וההיתנהגות המתנשאת שלה, הבנתי שהיא פשוט רעעעה!!!

דודי0000

New member
גם אני לא אהבתי שהיא לא רצתה לדבר על איתי

היא מוכיחה שטהוניה חושבת רק על טהוניה ושהיא לא חברה טובה... בקיצור גם לי היא ירדה מהעיניים!!!!!!!!

MIC83

New member
גם על עצמה היא לא מדברת.. היא באמת לא טובה

בזה... ראית איך היא עושה את זה

דודי0000

New member
תירוצים תירוצים.

כמו שאסי אמר מעניין איך היא הייתה מרגישה אם לבנה הייתה מסרבת לה. אם היא היאמיתית הייתה עושה זאת בשבילו. מה הבעיה להגיד מילים טוות לחבר? ואם היא לא יודעת לפרגן אז באמת חבל עליה כי בחיים אנשים לא אוהבים אנשים כאלה והיא תהיה בודדה. קודם שתלמד להיות חברה ולא לבזות את חבריה וההתנהגות לאיתי כבר עברה ממזמן את גבול הטעם הטוב שבו מתנהגים לחבר.

hericane

New member
סליחה? היא חייבת משהו לעלוקה הקרציה הזה?

כולה ביקש ממנה כדי להכניס אותה למצב של הפסד הפסד, הרי אם הייתה מסכימה האח היה מייד מפמפם את סיפור האהבה המתחדש שמעולם לא היה קיים. ואם לא - הרי שהיא כל כך לא בסדר, מה היא כבר ביקשה ממנו?
גועל נפש.
התביעה הכי גדולה העונה מגיעה לזק.
על שקרנות, על החרשות, על התעללות במשתתפות , על שוביניזם.

בינתיים האח כבר התחיל מחדש להתנכל ללבנה כדי להפעיל לחץ על טהוניה להכנע לרצונותיו (של זק והעלילה המפגרת). ובשבוע הבא הוא סידר ללאון, אם אני מחשבת נכון, חסינות. דור+ אבי (כי הרי לאבי יהיה מותר להצביע בעד חסינות, אם זה ישרת את מטרותיו של זק). טהוניה תצביע לבנה. ירדן לבנה (או ליאון אם תתחפר). אז שני הג'וקרים זה איתי (שמן הסתם יצביע טהוניה כי אחרת איך הוא יוכל להמשיך בהצגות המסכנות שלו?) ולבנה - שנראה לי שתצביע טהוניה.

אני מסכימה פחות או יותר

אבל לגבי ההצבעות בשבוע הבא, אני מניחה שהן יהיו כאלה:

לבנה תצביע עבור טהונייה
טהוניה תצביע עבור לבנה
ירדן תצביע עבור לבנה
איתי יצביע עבור טהונייה או לבנה
דור יצביע ללאון
ולאון יצביע לדור
אם אבי יצביע הוא יתן את קולו ללאון
ואז בעצם, מי שיכריע זה איתי. אני מקווה שהוא יעניק את החסינות ללבנה כי היא הייתה איתו תמיד. יש מצב שהוא לא יצביע לטהונייה.

יש מצב שבשבוע הבא, בעזרת השם, אבי וירדן/איתי הולכים הבייתה.

בפרק הקודם רואים את איתי מנסה לדבר איתה.

והיא אומרת שהיא לא רוצה את הקשר כי הוא יפגע. ועדיף שהם יתנתקו.
היא לא רוצה לפגוע בו. ולה הכי קל לנתק לחלוטין מאשר לנסות להסביר.

לאה133

Well-known member
חבל שאתם לא מבינים שטהוניה נפגעה מאיתי

עוד בתחילת הדרך שלו בבית, חבל. כי איתי בא אליה בטוב והיא קיבלה אותו בטוב ואז התחיל לשכב ליד דורין ולדבר, לשכב ליד ירדן ולדבר, ועבר דרך לאון ודור והיא לא אהבה את זה שהוא הולך לכל הקבוצה ששונאת אותה ומדבר איתם. אם איתי היה מתמקד רק בה, כמו שדור התמקד רק באור, והיה מלטף אותה ונוגע בה, היא היתה יכולה להתאהב בו, אבל הוא פחד ממנה, לא העז לנגוע בה, הלך הרבה לדבר עם הקבוצה השניה, לא הבין אותה במצבי עצבים של לפני הדחה, התווכח איתה הרבה על דברים שטותיים, הרבה דברים שלא מתאימים לה. עם דור יש לה שיחות קולחות והוא לא שואל אותה שאלות מטופשות. כך אני מרגישה, שאיתי פשוט לא ידע איך לגשת אליה ופיספס אותה בגדול

גייל 7

New member
לאה, אני מזכירה שוב ...

איתי הכי נקשר לענת, שלא הפסיקה ללכלך על טהונייה ... גם אמר שאם ענת מודחת, הוא מתאבד ... למה באמת טהונייה לא סומכת עליו ?????????

נשר35

New member
הדיירים שכולם שם עגלות -מעמידים אותה מפחד

ברור להם שהיא מובילה מחוץ לבית האח והם מ פ ח ד י ם

kobeonline

New member
איזה מצחיק זה אם אבי בשבוע הבא נשאר

כל הפורום פה ישברו טלוויזיות

למעלה