יום 19 ב
לילי

shefer10

New member
שופופו וטש טש

נכון שהעונה לא מצטיינת באנשים שאפשר להזדהות איתם, הם אולי וונאביז אבל בוודאי לא גיבורי תרבות ובכל זאת לא ברור איך כל כך הרבה אנשים נופלים בפח ורואים הכל הפוך?
זה נכון שגילי מיילי בלתי נסבל כשהוא לא שולט בכעס שלו ומתחיל להתלהם אבל רק אז....! בשאר הזמן אפשר להאשים אותו רק בקולניות. ולעומת זאת:
טהוניה בלתי נסבלת כמעט תמיד!
ביז'ו - מסכסך ומלכלך כל הזמן!
ענת - בן אדם כל כך דוחה בנחשיות שלו. כל כך דוחה שחבל על כל מילה שאוסיף.
שלי- מעצבנת תמיד ובימים האחרונים חושפת את כמויות הרוע שבה עוד ועוד. איכס.
ולבנה - חבל לי על לבנה שרואים שאינה רעה אבל נגררת כל הזמן אחרי החבר הסכסכן שלה.

לא ברור לי איך יש כאלו שלא רואים את זה ויורדים על הקבוצה השניה.
פאולינה - אולי מעצבנת, תשומי וקנאית אבל בטח לא רעה כמו שכותבים.
לאון - רע? לא הבחנתי בגרם רוע אצלו ולהיפך יש לי רק מילים טובות.
דור - קצת חופר, אבל בחור טוב.
דורין - אולי לא יודעת להתבטא בבהירות אבל טיפשה היא לא. קולטת אנשים הרבה יותר טוב מאנשים אחרים בבית.

איך אפשר להשוות בין הקבוצה הראשונה הדוחה לקבוצה השניה?

stock

New member
נכון. רק שדור לדעתי גם מגעיל

ובכלל מיילי גילי מבדר ומצחיק עושה טוב על הלב לעומת חבורת הרעים

CyberP

New member
כולם פח אשפה

לא יודע איך את יכולה להגיד למשל על שלי שהיא חושפת "כמויות של רוע" ופאולינה לא.
פאולינה אשכרה לא מתעסקת בשום דבר כל היום חוץ מלעבור מהספה למיטה לשולחן ולשפוך רפש על כל דיירי הבית, במיוחד הנקבות. פשוט נון סטופ הפה שלה רק מפזר חרא.

לאון הוא חתיכת אידיוט שמנצל ומשפיל את בני בלי הפסקה. לא הייתי נותן לו להיות אחראי על הטושים בבית ספר. טמבל.

90% מהדיירים בבית הם אפסים. היחידים שאני יכול להגיד שהם בסדר יחסית הם דור, דורין (למרות שהיא אהבלה חבל על הזמן), אבי ויניב.
כל השאר או שסתומים טיכו, או שזבלים מהרמה הנמוכה ביותר.

shefer10

New member
רפש?

קודם כל כל מי שהולך לתכנית הזאת לא מצטיין ביותר מדי שכל אלא בהרבה רצון להתפרסם ובמחשבה שהוא ממש ממש מיוחד ויש לו מה להציע- אז לא הייתי קורא להם זבל אבל כולם כולל כולם שם חיים בסרט. חוץ מזה פאולינה רק חסרת בטחון והיחידה שהיא מדברת עליה היא טהוניה והיא צודקת בדבריה למרות שהיא קצת אובססיבית. דברי הרפש נשמעים כל היום, מסביב לשעון מהקבוצה השניה.

לאון לא משפיל את בני. אם כבר אז שלי משפילה ומנצלת את בני ואם לא הבנת אז בני עושה הכל כדי לקבל יחס וזמן מצלמה!! והוא נהנה מכל רגע שבו הוא מצליח לסחוט ממישהו שם איזו שהיא תגובה ולא משנה מה התגובה - זאת כל המטרה שלו. בני חכם ויודע בדיוק מה הוא עושה וגם איך לצאת מזה. אם כבר אז הוא זה שמתמרן שם את כולם.

sense9

Member
מנהל
לאון כן דרך על בני, ובני אפילו בכה. שלי לא

מנצלת את בני, כי הבהירה לו כמה פעמים שאין ביניהם שומדבר רומנטי.

CyberP

New member
היום בני בכה בגלל לאון וגילי

פאולינה כל היום מלכלת על טהוניה, על ענת, על לבנה.

תעשי לי טובה. גם הוא וגם היא שתי יצורים נאלחים עם ראש חלול שעסוקים לאגו השברירי שלהם ומטנפים את השאר.

CyberP

New member
אני לא שומר לוג של כל השטויות שהיא פולטת

אבל היום במיוחד הם כולם שמה שפכו רפש חבל על הזמן, בעיקר כשהשבט של טאו קיבלו קוקטיילים.

sense9

Member
מנהל
יניב בסדר, רק שבגלל החסכים החברתיים שלו

הוא קצת מתלהב שהוא עכשיו בחברת ה"מקובלים", ולפעמים מרכל ומלכלכך. אבל כן, בסה"כ הוא דיי בסדר.

shefer101 מילים כדורבנות !

בלאון יש רק טוב! בגלל שהוא גבוה עם קול עבה אנשים מעניקים לו תווית של אדם בהמתי זה ממש לא פר .. מדובר בבן אדם טוב לב שאף פעם לא התבטא בצורה דוחה ומגעילה לאף אחד מדיירי הבית.. לעומת אנשים אחרים שם.. שלא ניתן אפילו דקה לראותם על המסך.. לדוג' טהוניה,ביז'ו וכו'..

sense9

Member
מנהל
את בכוונה מתעלמת מההשפלות של לאון את בני?

ניצנץ63

Well-known member
נכון מאד! לאון אולי הבודד שכמעט ולא דיבר סרה

על אף אחד מבני הבית. גם החברות שלו עם גילי התפתחה מהרגע שנכנסו לבית, כשעוד לא היתה לו הזדמנות אמיתית לתהות על קנקנו של גילי מספיק זמן. עכשיו הוא קצת לכוד בתוך החברות הזו, אך רואים כבר סימנים שהוא מתחיל לעמוד על העקרונות שלו גם כשמדובר בלהעמיד את גילי להדחה בשל הטעויות שלו. נכון, לאון אולי גמלוני ולא חד לשון או גאון, אך יש לו לב טוב ורואים את זה בכל פעם שהוא בא ומחבק אפילו שנייה אחרי שהוא כועס על מישהו. בנוסף לכך כיף לראות את הדאגה האמיתית שלו לפאולינה, עוקב אחרי הדברים שהיא עושה ומעיר לטובתה על לא מעט דברים קטנים שהיא עושה ושמזיקים לה.

CyberP

New member
תגידו לי איזו תוכנית אתם רואים

ליאון משפיל את בני כל יום.

למעלה