יום 19 ב
לילי

תגידי לי

היות ואת ביחסים טובים עם כל הגולשים \רציתי שתשאלי את סטטיסטיקן היות ןהוא מכיר טוב את ביזו

אצל איזה גנן הוא מסדר את הראש דשא שלו
או באיזה חנות לחיות הוא מספר את גופו

זה חשוב לי מאוד לדעת

adip110

New member
במכון הווטרינרי בבית דגן שם הוא מסתפר הביז'ו.

הנה גיליתי לך.
ושם גם הוא מקבל חיסון נגד עצמו.

אוריאן37

New member
זה מה שאני אמרתי לאמא שלי

הוא במועצה שיחקו אותה סובלים מהצעקות של טהוניה שתכלס היא בוקשי צועקת אלא אםכם היא בלהט השיחה הוא בריב ולעומת זאת גילי לא מפסיק לצעוק אבל זה לא מפריע להם כי הם פוחדים ממנו ולא כי הם אוהבים אותו.
זה ברור שזו צביעות לשמא כי אם אני בן אדם שאני לא סובל צעקות וולגריות אז הם לא אוהבים אז לא ייתכן שאצל מישהו אחר זה התקבל באהבה.

אוריאן37

New member
כל הכבוד לדנה שלא נפלה במלכודת של פאולינה!

פאולינה כהרגלה בקודש ניסתה להסית דנה נגד טהוניה אבל דנה העמידה אותה במקומה וענתה לה תשובות ושפאולינה התחילה להתבלבל...חחח מה היא חושבת שכולם רקיחות כמו לאון ודור וטיפשות יותר ממנה אפילו כמו דורין!

אוריאן37

New member
פאולינה סיפרה לה איך הייתה המועצת

ושנושא השיחה היה הריב שלגילי וטהוניה ואז היא אמרה שהיא לא מבינה איך אפשר לשמוע כל היום את הצעקות של טהוניה ושהיא ידעה שגילי באהזרה ובגלל זה היא משכה אותו לריב כדי שיהיה בחוץ אז דנה אמרה שזה לא נכון שגילי התחיל עם זה ושהוא לא הפסיק להקניט אותה ושהיא לא מבינה למה הוא מגיעה למקומות כאלה ואז פאולינה הבינה שיש לעסק עם מישהי עם עמוד שדרה ולא עוד פודלית כמו לאון ודור...אז היא ישר אמרה שלא תביני לא נכון אני נגד גזענות אבל זה קרה בגללה כי יודעת שהוא על אזהרה. אז דנה החכמה אמרה אםהוא היה על אזהרה איך הוא עדיין פה, פאולינה השיבה לה, לא הוא הזהיר אותו עכשיו, יצאה אהבלה חחחח...ואז פאולינה שוב התחילה אבל היא בכוונה עושה את זה אז דנה אמרה לה את רצינית, את ראית איך לאון ניסה בכוח לקחת אותו משם...ואז פאולינה הבינה שיש לה עסק עם חכמה והבינה שהיא לא יכולה לערבב אותה היא סתמה..

אוריאן37

New member
אהה ושכחתי להוסיף שדנה אמרה

שזה לא נכון שטהוניה משכה אותו בלשון, כי תמיד טהוניה אמרה שגילי לא כמו אבא שלו ושהיא אוהבת אותו אז הנימוק הזה זה סתם כדי להפיל את הריב על טהוניה... אז פאולינה התחילה לגמם ואמרה כן נכון...בקיצור פאולינה וגילי הפכו אותה לשעירלעזאזל ופאולינה נהנת מזה.

tg151

Well-known member
דווקא דור

ראיתי את השיחה שלה עם דור על טהוניה והיא לא פשוט מקשיבה. ודור לא הסכים איתה. היא מבחינתה רואה את זה כבגידה, שאיך דור מעיז לא להסכים איתה לגבי משהו.

תכלס..

אנחנו סובלים לא רק את השטויות שלהם שזה עוד ניחא אלא גם את הפה הגדול של כל אחד ואחד מהם..

tg151

Well-known member
יואו איך הם לא יודעים להפסיד

כל הזמן מתלוננים. ביג דיל אז אתם ישנים על הרצפה. נכון, זה כואב ולא נוח וקשה אבל תתמודדו לעזאזל!! כל הזמן גילי מתלונן, הוא ופאולינה ודורין לא מפסיקים להתלונן. אפשר לחשוב מה הם עוברים, ממש מסכנים.

זה מתחיל לעצבן אותי, עד שדור מדבר

הוא מדבר כל כך חלש ששומעים יותר את הצרצרים.
שיעירו לו.

למעלה