ה"ניצחון" הלא הוגן של אטדי , געגועים לכוכב נולד 7
צודקת קרן שלאסיף יש אינטלגנציה רגשית גבוהה מאוד (אמרתי את זה עליו) , גם מוקי צודק שאמר עליו שהוא נשען על אותה נוסחה , לדעתי הנוסחה נשענת על הרבה שמאלץ'. שתי ביקורות צודקות. אני יותר תומך בכחול של קרן, בכל זאת לצד הנוסחה הזאת הוא נשען על לב שכולו אינטלגנציה רגשית ורגש טהור, חוץ מזה השמאלץ מוציא ממנו גבהים יפים (הוא מודה לזה) , לדעתי "טריק" נפלא. אבל בכל זאת אני מבין למה זה מפריע למוקי, כשופט קשוח עם סנטדרטים גבוהים מפריע לו שהוא נשען על שמאלץ' (נוסחה) ופחות נצמד לטקסט, הוא מצפה ליותר הגשה.
לא מובן לי הקישקוש של סקעת על תמימות נעורים שנעלמה בשתי הביצועים האחרונים. הוא הרי נשאר אותו דבר, לא השתנה, נשען על אותו רגש תמים ולב גדול, בקיצור שומר על אותה רמה, על אותה נוסחה.
אטדי צבוע, מצד אחד הוא אומר שאין לו משהו אישי נגד אסיף ואם הוא יהיה טוב יקבל כחול אבל הוא גרוע אז הוא לא מקבל כחול , הוא אומר את זה רק כדי לערער לו את הביטחון העצמי כדי להכשיל אותו, עוד מלפני שהוא מתחיל לשיר אסף יושב עם פרצוף חמוץ ורק מחכה שיפול, הוא לא מסתיר את זה. מי זוכר כמה כיף ומעניין היה לצפות במלחמה של הקהל נגד גל אוחובסקי וכמה מרגש היה לראות את רוני דלומי זוכה ומצחיק לראות את הפרצוף של גל אחרי הזכייה. לדעתי אם הפורמט לא היה הופך לדפוק ובשלב הזה הקהל בבית היה משפיע היה לאורך כל התוכנית קרב מעניין בין הקהל לאסף ובסוף אסף היה אוכל את הכובע, והתוכנית הייתה מעניינת.