סקר לידה שניה ומעלה
מתי ילדתן?

סקר לידה שניה ומעלה
מתי ילדתן?

סקר קצת מטופש (אני יודעת שאין חוקיות)
טוב, גם כי משעממם לי (הילדים חזרו לגן/ביה"ס), גם כי היום אני בשבוע 37+0
גם כי חם לי ואני רוצה כבר ללדת ויש עוד כמה סיבות

אשמח לקצת עידוד
או שלא
עפ"י תשובותיכן

להלן השאלות

באיזה שבוע ילדתן? לידה ראשונה, שנייה וכו...
איך התחילה כל לידה? ירידת מים/צירים/זירוז וכו'...
כמה זמן ארכה כל לידה? האם הלידה הייתה יותר קצרה? קלה יותר? ביחס ללידה הקודמת...
בן / בת?
משקל התינוק בכל לידה?

תודה לכל המגיבות/מעודדות/מנחמות... לכולן מאחלת לידות קצרות מהירות וקלות אמן!!!!!

עונה

באיזה שבוע ילדתן? לידה ראשונה, שנייה וכו...- ראשונה 40+3, שניה - 37+1, שלישית- לא ידוע כרגע בשבוע 37+0.
איך התחילה כל לידה? ירידת מים/צירים/זירוז וכו'...- ראשונה- זירוז, שניה ירידת מים.
כמה זמן ארכה כל לידה? האם הלידה הייתה יותר קצרה? קלה יותר? ביחס ללידה הקודמת...- ראשונה - 12 שעות בחדר לידה, שניה- 4 שעות בחדר לידה.
בן / בת? ראשונה- בן, שניה- בן, שלישית- מצפים לבת

משקל התינוק בכל לידה?ראשונה- 3188, שניה- 3050.

בהצלחה

מתחיל כבר להתקרר...

נכון שקט ? גם אצלי. אפילו משעמם

לידה ראשונה ילדתי ב41+5. בזירוז (הבת שלי יודעת לספר שהיא מאד אהבה להיות ברחם של אמא אבל היא כבר היתה צריכה לצאת כי היא לא הרגישה טוב. אז נתנו לאמא תרופה ונולדתי!) תוך 9 שעות חבקנו בת.
לידה שניה ב42, ניתוח חירום בעקבות מצוקת עובר.
לידה שלישית, 40+5. ספונטני. כמה זמן ארכה הלידה? תלוי ממתי סופרים. צירים סדירים מיום התל"מ. מיון יולדות ב40+3 עם פתיחה שלא מתקדמת.
חדר לידה ב40+4 עם פתיחה שנתקעת שוב על 4-5.
ובשעה טובה ב40+5 אחרי 5 שעות בחדר הלידה נולדה בתנו השלישית.
לא מעודדת אני, אה

חחח לא כל כך

איזה חמודה הבת שלך
אהבתי את הסיפור שלה!
רגע השלישית היתה לידה רגילה? לא קיסרי?

mitmit11

New member
עונה

לידה ראשונה 40+4 (אחרי סטריפינג), לידה שניה 40+2
ראשונה - צירים (שלא זיהיתי), ריצה תכופה לשירותים וירידת מים, שניה - אותו דבר רק שזיהיתי את הצירים, היה גם דימום קל בהתחלה.
ראשונה - 3 שעות מירידת מים, שניה - חצי שעה מירידת מים (קצת פחות האמת...)
שני בנים
הראשון 3.260, השני 3.335

מזכירה לי את עצמי

את הגדול ילדתי בסוף 37, ובהריון השני כשהגעתי ל37+5 ועדיין לא ילדתי, הרגשתי כאילו מינימום זה שבוע 43, כי מה פתאום עוד לא ילדתי כשהתאריך ה"אמיתי" שלי הוא 37+5.

בכל מקרה,

ראשונה: 37+5
שניה: 39+1 (נכון הלוואי?)

ראשונה: ירידת מים
שניה: צירים

ראשונה: 6 שעות מצירים סדירים, כ20 שעות מירידת המים (אבל זה באמת לא נחשב, ירדו לי המים וחזרתי לישון...לא ממש לידה)
שניה: כ4 שעות מהצירון הראשון שחשבתי שהוא כאב בטן. כשעה וחצי של צירים סדירים וצפופים.

ראשונה: בן
שניה: בת

ראשונה: 2850
שניה: 3200

בקיצור, אין שום קשר

וואי איך ביאסת אותי

אני ילדתי את הראשון בשבוע 37 +4 ומבחינתי כמו שאת אמרת זה התל"מ שלי.
אז אני אומרת לכולם שאני צפויה ללדת ב-2/11 אבל בלב אני לא מאמינה לזה באמת וחושבת שאלד בתאריך סביב ה-16/10

איך לא בא לי להגיע לשבועות 39-40...

גוקיקון

New member
עונה...

לידה אחת מאחורי...
בשבוע 38+5 עשו לי השראת לידה בגלל חלבון גבוה בשתן. ביום חמישי שמו לי בלון, הרגשה מאוד לא נעימה בהתחלה, כאילו משהו תקוע לך שם (באמת משהו תקוע לך שם...). אבל אז כבר לא מרגישים את הבלון, אבל כן מרגישים צירים. אחרי 24 שעות (יום שישי בבוקר) בדקו, פתיחה 3 - לחדר לידה. נכנסתי לחדר לידה ב 11 בבוקר, ב1 בלילה של יום שישי (יותר נכון לפנות בוקר של שבת), ילדתי בשעה טובה את הנסיך המדהים שלי שהיום כבר בן שנתיים ו 5 חודשים, שקל 3174 גרם.
הלידה עצמה, הלחיצות, היו דווקא בסדר. משהו כמו 20 דקות. אני זוכרת שכאב לי בלמעלה של הבטן (באזור הצלעות) כאב שבלתי נסבל. אני זוכרת שהתחננתי מהם שיוציאו אותו בדרך כזו או אחרת, כי כבר לא יכולתי. אני זוכרת שהמיילדת היתה מקסימה, ומזה התרגשה (לא יודעת למה, היא עושה את זה כל יום...) וכשהראש היה בקצה היא אמרה לי להושיט יד להרגיש אותו, ואני רק צעקתי שאני לא רוצה להרגיש אותו אני רוצה שיצא. (אחרי זה הרגשתי רע עם זה שלא רציתי להרגיש אותו...). ואני זוכרת שאחרי שהלידה הסתימה, לא עניין אותי כלום חוץ מלישון. רציתי רק לישון. היתי גמורה מעיפות, מוטשת, לא היה לי כוחות אפילו להתרגש. היתי ביומיים שלמים של צירים כואבים, בלי שינה. אמרתי לבעלי שיצמד לתינוק ולא יעזוב אותו, עצמתי עיניים ופשוט הלכתי לישון. אחרי שעתיים שינה ומקלחת טובה, כבר היתי במחלקה ובקשתי אותו. השעה היתה בערך 4 לפנות בוקר. היה כיף.

שרוני94

New member
סקר.. תשובתי לסקר..לידה שניה..

בלידה ראשונה ילדתי בשבוע 39.הלידה התחילה בירידת מים.. בבית בלילה.. ו ב 4 בבוקר נסענו לבית חולים.ואז זירוד ..וצירים. ולקחתי אפידורל.
הלידה ביחד עם הצירים והלידה עצמה הכל ביחד 13 שעות בערך. נולד לי בן מתוק.במשקל 2830. ילדתי בתל השומר.היום הוא כבר בן 12 וחצי..
בלידה שניה ילדתי בשבוע 38. הלידה התחילה בצירים ..ורציתי אפידורל אבל לא הספקתי ..גם בתל השומר.בערך 8 שעות.
נולד עוד בן מתוק.במשקל 3385. היום הוא בן 10.

כיום אני בהריון בשבוע 32. גם לי חם מאד.. הבנים חזרו לשגרה.. וב"עה מצפים לבן נוסף בהתרגשות ושמחה .. אחרי החגים..
שיהיה לנו בהצלחה .. לידה קלה. ושנצא בידיים מלאות. והמון אהבה ובריאות.
שנה טובה..

אמן.

בדיוק כמו בראשונה

זירןז בתל״מ.

בראשונה בגלל צירים כואבים שלא התפתחו יומיים ורציתי לגמור עם זה כבר
בפעם השניה בגלל ירידת מים ללא צירים ו- gbs חיובי.

בשתי הפעמים כל הכימיקלים עשו עבודתם נאמנה וילדתי תוך 6 ו- 9 שעות, בערך.

אושמי 5

New member
עונה בשמחה

לידה ראשונה:בשבוע 40+5, התחילה בצירים ומתחילת הצירים ועד שהגברת היתה בחוץ 27 שעות והיא שקלה 3,500
לידה שניה:בשבוע 39+6 התחילה בצירים ומתחילת הצירים עד שאדון היה בחוץ 23 שעות אבל לידה הרבה יותר קלה , והוא נולד 4,115 בלידה רגילה עם קרע קטנטן
לידה שלישית בשבוע 41 התחילה בצירים ומתחילת הצירים ועד שהאדון היה בחוץ 6 שעות והוא שקל 3,470
ללידה הרביעית יש לי עוד הרבה זמן נקווה ללידה קלה וזריזה וילד/ה בריאים ומתוקים

גמני עונה

לידה ראשונה בול בתל״מ. שנייה 38+6

ראשונה התחילה עם צירים שפירשתי כקלקול קיבה
. ילדתי עם אפידורל 16 שעות אחרי שהבלגאן התחיל.
השנייה התחילה עם צירים. ילדתי חצי שעה אחרי שהגעתי לבית החולים אחרי שהעברתי את הצירים בבית במשך כארבע שעות.

הלידה השניה בהחלט היתה חוויה מתקנת. מאחלת לכולן לידה כזאת! לידה ראשונה בן ושנייה בת (בהפרש של שמונה שנים)

משקלים: הוא 3210, היא 2700

ועכשיו שבוע 38+6 עם בן וכבר נגמרה לי הסבלנות!

הלוואי

נפל לי הפקק הרירי בשבת ומאז אני כולי דרוכה, אבל חוץ מברקסטונים לא קורה כלום...

למעלה