שרשור ציוד לסופשבוע

HLAddict

New member
שרשור ציוד לסופשבוע


(מקווה שזה בסדר לפתוח אחד חדש)
 

HLAddict

New member
שאלות ביגוד ליליד מרץ

אז היינו בH&O, והתמודדנו עם חוסר המבחר הנוראי שיש שם לילודים... (למרבה הבאסה, כי לשם היו לנו תווי קניה ודי סמכתי עליהם להצטיידות בביגוד ראשוני)
קנינו 2 חליפות כאלה של רגלית+חזיה (כך קוראים לזה? הבגד שנסגר עם תיקתקים במפשעה) במידת NB, ועוד 8 במידת 0-3 חודשים, וגם כמה זוגות גרביים.
נאמר לנו שצריך לקנות גם אוברולים, והבנתי שמומלץ גם כובע.

שאלותיי הן:
1. הינוקא צפוי להיוולד בתחילת מרץ, האם צריך להלביש אותו בשתי שכבות, ואם כן אז איזה? (אין איזה בגד גוף שאפשר לקנות למשל? נראה לי מצחיק להלביש באוברול מעל רגלית+חזיה)
2. כמה אוברולים, חזיות+רגליות, גרביים וכו' צריך בכללי, להתחלה, והאם זה בסדר ללכת ישר על 0-3? (נכון לכרגע הערכת משקל 3,200 גרם, אני בשבוע 38 וסוכרתית, אז קטן הוא כנראה לא יהיה)
3. אילו עוד פרטי לבוש צריך (ג'קט? מעיל? חרמונית?
), והיכן כדאי להצטייד? בהאנגרים דוגמת "זברה"? בחנויות יעודיות למוצרי תינוקות דוגמת "מוצצים"? איפה יש ביגוד פשוט וזול? (איזור חיפה, לירכא לא כל כך בא לי לחזור אלא אם כן ממש משתלם)

תודה לכל מי שתוכל לשפוך קצת אור על הנושא
 

אמאמרבל

New member
שני ילדי נולדו במרץ

ולבשו 2 שכבות עד חודש מאי+ עם שרוול ארוך. כמובן אם היו ימי שרב אז שמתי רק שכבה אחד ארוכה.

היו לי בגדי פלנל וגם כותנה רגילה, והיו מכותנה דקיקה יותר.

אני לא אהבתי חזיות, לכן בילדה שניה לרב השתמשתי בבגדי גוף-מעטפת (זה שילוב של בגד גוף עם חזיה), רגליות.

כשכבה ראשונה- בגד גוף+רגלית, ושכבה שניה- אוברול.
בחוץ הייתי מוסיפה שמיכה וכובע.

ג'קטים ומעילים לא צריך וגם לא נוח. חרמונית ומעיל חורף תצטרכי רק בחורף שזה לגיל 8-13 חוד'.

ביגוד ראשוני אני רכשתי- בד"ר בייבי, שילב, מוצצים, פוזה, זברה, פוקס. בכל חנות שמחיר ואיכות היו נראים לי טובים. ובגלל שקטנה שלי נולדה ממש קטנה אז בגדים קטנים ולא יקרים יחסית מצאתי בשילב. קונה רק במבצעים בחנויות "מותג"/"יקרות" יחסית, ובהאנגרים בוחרת רק דברים שיש בהם יותר מ 60% כותנה (עדיפות ל80%).
הכל תלוי בכם,

מידות קשה לי להגיד, כי לכל חנות גזרות משלהן. בני (נולד 3.300) בהתחלה לבש גם NB, גם 0-3. בעיה אצלו הייתה בראש, הרבה בגדי גוף שנלבשו דרך ראש היו נתקעים עליו.

תבחרי בגדים מבדים שנמתחים טוב, אבל לא מאבדים צורתם.

ואם רגליות ארוכות מדי אז אפשר לשים גומיות שיחזיקו במקום (בשילב מוכרים מיוחדים לשימוש הזה)
 

Lsz510

New member
דרך אגב

לגבי השוברים אם אני לא טועה הם תופסים גם בקרטרס שזה של תינוקות ושייך לh&o
אז אם יש לך עוד שוברים תווי קניה אני לא מאמינה שתיהיה לך בעיה
כי זה אותם בעלים...
ובחודש חודשיים הראשונים את תצטרכי חזיות ורגליות
מה שהאמת באמת נוח אני נורא היה לי נוח גם אוברולים
למרות שכולם אמרו לי שלא יהיה לי נוח... תקני קצת מכל דבר
ואחרי זה תשלימי מה שתצטרכי ..;(שלי ילידת פברואר 2012;
קחי בחשבון שתקלי מלא בגדים מתנות...
 

קרמבו341

New member
לי יש ילידת סוף מרץ

בתקופה הראשונה אכן צריך שתי שכבות - אוברול למעלה, למטה בגד גוף ורגלית (מה שקנית זה בגד גוף, לא חזיה. חזיה לא מסגרת בתיקתקים למטה).

הקטנה שלי נולדה קטנטונת, אז 0-3 היה לה ענק. במקרה שלך נראה לי שדי מהר תעברו ל 0-3.

בנוסף, חשוב לקנות שמיכת פליז לעגלה, כובע. לא השתמשתי בכלל בז׳קט או מעיל בגיל הזה. בימים קרים שמנו לה שק שינה בעגלה (ממליצה על שק שינה, לנו זה היה שימושי מאד בשלבים הראשונים).
 

La la la 20

New member
אוף אתך הכל נורא יקר בארץ


חבל שלא ניצלת את ההזדמנויות של ה Saleים.

אמא שלי מצאה מלא דילים באזור חיפה של 1+1 לניובורן ו 0-3 ב"מוצצים". היא אומרת שצריך לנבור שם בערמות ואם יש לך זמן לזה זה שווה את זה ואפילו מצאה דברים לא קיטצ'יים בכלל. בקיצור, את מוזמנת להרים לה טלפון כי היא גם ככה מסתובבת מלא ויודעת למצוא אטרקציות.

ואם בא לך להתפנק אז אני כמובן ממליצה על האתר הזה שולח חינם לארץ תוך 7-10 ימי עבודה http://www.next.co.uk/boys/newborn-boys/sweet-dreams/3 חבילה של 5 אוברולים ב 48 ש"ח זה לא רע בכלל.

אגב H&O הם חצופים
, נכנסו לחנות בשפיים וכל אזור קרטרס היה מוצף (ליטרלי) ב 70% הנחה על הפריט השני. בגלל שאני מכירה את המחירים מהאתר נדהמתי לנוכח החוצפה שיש להם לגבות כל כך הרבה עבור המוצרים של קרטרס בארץ.

ובכל זאת, החלטנו לנצל את המבצע ולקנות 5 חזיות ו5 רגליות ועשינו חישוב שעם ההנחה של הפריט השני יעלה לנו 100 ש"ח והחלטנו ללכת על זה. כשהגענו לקופה, המבצע לא עבר ולמה ?!!? כי המבצע לא רלוונטי לNB [כמו גם בפוקס ובגולף הסתבר בדיעבעד] אז פשוט השארנו את הפריטים בקופה והלכנו.

חוצפה!!! 150 ש"ח על 10 פריטים פשוטים, לבנים מ100% כותנה.
 

לוסטיטה

New member
תגידי באתר 0-3 זה NB?

כי בקטגוריה של ניובורן אין ניובורן אלא רק 0-3...
זה קצת מבלבל :)
וגם תודה על האתר, לא הכרתי...
 

La la la 20

New member
לדעתי תלוי במוצר

כי יש גם כאלה (מצ"ב תמונה)
אז אני מניחה שזה תלוי במוצר.
 

HLAddict

New member
אני יותר מדי קלולסית בבגדים ובהלכות מכס

מכדי להזמין מחו"ל, אבל אלה חדשות מעולות לגבי מוצצים! ממילא תכננו להגיע לשם הערב להשלמות ציוד אחרונות.

בני ינבור, כל מה שקשור לביגוד ועיצוב זה המחלקה שלו
 

HLAddict

New member
טוב, ועכשיו גם התגברתי על עצמי ונכנסתי ללינק

אז עוד כמה שאלות:
1. איפה ראית 5 אוברולים ב48 ש"ח? זה מחיר מעולה, לא?
2. מה לגבי עלות המשלוח, עלות המכס וכו'?
3. את האוברולים לובשים מתחת לבגד גוף+מכנסיים או מעליהם?
4. באיזה בגד הינוקא אמור לישון?
ואם יש לך במקרה קישורים ספציפיים למוצרים ספציפיים במחירים משתלמים, אני ממש אשמח (אני לא כל כך יודעת "לנבור").
 

mica35

New member
עונה חלקית

לא ראיתי גם 5 אוורולים ב50, אבל 4 בגדי גוף ב10 דולר (קצרים) בחלק של בגדי גוף, או 3-4 אוורולים ב20$, בחלק של בגדי שינה). זו חברה עם איכות מעולה, אין דמי משלוח ובחבילות מתחת ל75$ לא משלמים כלום (מכס,מע״מ וכו׳). ככה שאפשר לפצל חבילות, או להזמין כל פעח קצת. אני רציתי להזמין לבת שלי 2 זוגות נעלי בובה (כל אחד 15 דולר, בארץ לפני שנה שילמתי 120 שקל), הזמנתי 1 עם המידה תהיה טובה אזמין עוד אחד.
פעם אחרונה שהייתי בשילב ראיתי 5 בגדי גוף (עם הדפס קטנטן) ב150 שקל, ככה שההפרשים ניכרים.
אוורול אפשר ללבוש מעל מכנס ובגד גוף, או מתחת או 2 אוורולים, אין חוקים.
ממליצה לקנות קצת אוורולים, קצת בגדי גוף רגילים, קצת בגדי גוף-חזיה וכו׳ אחרי יום יומיים תדעי מה הכי נוח לך ותוכלי לקנות עוד לפי מה שאת אוהבת.
בגדול אין הבדל גדול בין בגדי שינה לבגדים רגילים, ברור שלא גינס/שימלה/סוודר ושאר ביגדי האירועים, אבל שאר בגדי הטריקו הנוחים והרכים שבארץ נהוג להלביש בהם תינוקות, הם יכולים להיות כל היום בלי הבדל יום/לילה.
 

HLAddict

New member
תודה רבה על המענה!

נדמה לי שהמחירים באתר הזה הם בפאונדים... 3-4 אוברולים ב20 פאונד, זה נחשב לזול יחסית?
טוב, אולי אחרי שנראה את המחירים והמבחר במוצצים נוכל לשפוט. בH&O קנינו 4 בגדי גוף פשוטים למדי של קרטרז (רביעיה מפוספסת בצבעים חזקים, רביעיה בצבעים פסטליים עם דוגמה עדינה) בסביבות 90 ש"ח, ו4 רגליות תואמות ב-80 ש"ח, ואני חשבתי שזה די יקר... (אבל כשזה חינם על חשבון הבוס, לא בודקים בשיניים)
בכל אופן, הבגדים באתר שla20 קישרה אליו מתוקים להפליא, אפילו בעיניי נטולות הטעם וההתלהבות מבגדים

אגב, בשלב הזה הינוקא יהיה זקוק לביגוד ארוך, לא?
לגבי ההזמנה, מותר מבחינתם לפצל לכמה הזמנות שרוצים? 75 דולר להזמנה זו מגבלה ישראלית? כמה המגבלה בפאונדים?
ושאלה אחרונה (לבינתיים
), מה זה integrated scratch mitts? הכוונה לכפפות? אני ממש לא רוצה ביגוד עם כפפות
 

mica35

New member
המחירים שלי בדולרים

סתם השוואה נוספת 3 בגדי גוף לבנים חלקים בשילב 90 שקל, 5 בגדי גוף זהים בנקסט ב13$ (בערך 48 ש״ח), ז״א כל בגד גוף עולה בשילב פי 3!!!
תכנסי לכתובת nextdirect.com ותוודאי שלמעלה מימין יש דגל ישראל קטן, זה יתן לך מחירים בדולרים.
קרטרס בארץ יקר, גם הם כמו כולם גונבים אותנו.
את הפיצול את עושה לבד, פשוט תדאגי שההזמנה לא תעבור את ה75$, אם את רואה שהעגלה שלך עוברת את הסכום תסימי את ההזמנה, תשלמי ותתחילי מחדש הזמנה חדשה.
אני בכל אופן עם אין עלות משלוח מעדיפה לא לעשות הזמנות ענקיות, במיוחד לתינוקות וככה כל פעם לראות איזה מידה צריך.
אגב, תמיד מתחילים מארוך, גם באוגוסט מלבישים שתי שכבות ארוך.
 

HLAddict

New member
טוב, אין מנוס מלשלוח את הבעל לבחור ולהזמין...

איזה בגדים מתוקים


אגב, באוגוסט שתי שכבות ארוך? התינוק לא מתבשל? עד איזה גיל זה כך?
 

המרחפת

New member
ההגבלה של 75$

זו הגבלה שאת מציבה לעצמך. מעל לסכום הזה (כולל דמי המשלוח!) יגבו ממך במכס הישראלי מס על ביגוד.
 

La la la 20

New member
לאתר הספציפי הזה אין דמי משלוח

אם היו יש לכלול אותם ב 74.99$
חשוב להירשם לאתר כתושבת ישראל בכדי לקבל מחירים ב$ים.

זה ממכר
 

המרחפת

New member
אני לא מצליחה לצלוח את עניין הטלפון בהרשמה

שמי את הטלפון של בעלי, בפורמט +972555555555 והוא טוען שאני צריכה לרשום מספר זמין. מה לרשום?


איך זה נראה לך? לא יקר? 15 פאונד לשלישיית בגדי גוף בצבעים מהממים....
http://www.next.co.uk/x512888s1

ואגב הם מציינים שיש לפחות 4 פאונד דמי משלוח....
 

La la la 20

New member
את נרשמת לאתר דרך הלינק הזה ?

http://www.nextdirect.com/il/en/home

כי זה הלינק של ישראל ואין עלות משלוח והמחירים הם בדולרים:
http://www.nextdirect.com/il/en/shopping/boys/newborn-boys/23/1

כל השלישייה עולה בין 21$ ל 20$ שזה בערך 25 ש"ח לאוברול אחד שזה מחיר טוב לדעתי בהתחשב בעובדה שאכן שלושתם כשלישייה מוצאים חן בעינייך והם 100% כותנה.

בהצלחה!!!
 

המרחפת

New member
עכשיו זה הצליח,

תודה רבה!
הבנזוג כבר ישן, מחר אראה לו ואבקש שישלם דרך פייפאל.
 
למעלה