מעולה . זה בגלל ששמו את השיר שהיא ואלדד היו שרים. בשורה התחתונה לא יודעים למה אבל זה מוציא אותה רע.
לא לשכוח שגם אלדד אמר שההצבעה שלה היתה אסטרטגית או להראות כמה גדולה היא.
וכל מה שהיא אומרת עליו מתאים גם לה.
גם בשיחה שהיתה להם בנסט לפני שהיא התעצבנה הוא אמר לה שהיא רוצה את הגמר להוכיח לעצמה פידבק על שינוי משהו כזה , היא התייחסה בכעס בביטול, והיום אמרה לטל שזה ניצחון קטן בשבילה . . . .
שלום קוראים לי רויטל ואני לא טבעונית פנאטית ולא יחצנ"ית ואני
בעד שטל גלבוע תנצח!
וואי אני מרגישה הקלה עכשיו אחרי שהוצאתי את זה מהלב.
אז אם אני בעד טל אז כנראה שאני בן אדם ממש אלים, שפל, חסר כל רגישות לסביבה, בהמה גסה ועוד שלל כינויים וזה בגלל שכל חטאי הוא שאני חושבת שהיא הכי ראוייה ממי שנשאר בבית לנצח.
אני כנראה גם בן אדם ממש רע אם אני מצליחה לראות בטל את הטוב שבה. אם אני מצליחה לראות שמבעד לכל הקשיחות והקרנפיות שלה יש לב רגיש ויש נתינה אינסופית למי שהיא חושבת שנמצא בשבילה.
אני כנראה דפוקה בראש שאני מצליחה לראות שבריב הטיפשי בינה לבין אלדד לא רק היא אשמה ולא רק היא לא זאת שהייתה חברה אמיתית.
אוי זה נורא שאני רואה שגם אלדד לא היה טלית שכולה תכלת. אני בן אדם פחות טוב, פחות מוסרי, פחות בעד צדק והאמת וזה רק בגלל שאני בעד טל גלבוע ולא בעד אלדד.
אני בן אדם עלוב ומסכן כנראה בגלל שאני רואה שבריב הילדותי והמפגר בין טל לבין לינור היו שני צדדים אלימים ולא רק טל היא זאת שאלימה.
* למי שתהה אני לא באמת חושבת שאני כזאת. אבל אני יודעת ומודעת לכך שבגלל שאני בעד טל אז רוב מי שבעד לינור ואלדד רואים אותי כבן אדם פחות שווה מהם.
השאלה האמיתית היא מה זה אומר על אותם כותבים שחושבים שאנשים נמדדים לפי מי שהם אוהדים ומזדהים איתם בתכניות ריאליטי.
א. את לא צריכה להתבייש אם טל היא הפייבוריטית שלך.
ב.כל אחד רואה דברים שונה,ומפרש דברים אחרת.
ג. לגבי הכוכבית שלך, יש אוהדי טל שחושבים אותו הדבר על אוהדי לינור ואלדד-זה מטומטם.
ד. ואם את חדשה, אז ברוכה הבאה.
אני בפורום מהעונה הקודמת אבל לא כותבת הרבה.
ההודעה היא כיוון ואני רואה פה עליהום של די הרבה כותבים על מי שתומך בטל.
הודעות תגובה מטופשות כמו "טבעוני פנאט" או "איך בא לי שניצל" לכל מי שהעז לכתוב משהו בעד טל.
אני נגד האלימות המילולית שיש פה מכל כיוון שהוא גם על טל אבל גם כנגד נופר, אלדד, דנית ולינור לצורך העניין.
ממה שאני ראיתי רוב האלימות המילולית בפורום מופנית כנגד טל ובאופן לא פרופורציונאלי לזה שזאת בסה"כ תכנית טלויזיה..
ההמשך של ההודעה שלי היא שהבעיה היא שכל צד נוטה לראות רק את מה שעושים לצד שלו ולא רואה את מה שהצד שלו עושה בעצמו.
או במילים אחרות, כל צד לא רואה את הדבשת של עצמו וחושב שהוא טלית שכולה תכלת.
זה לא מפסיק!! וברצינות עכשיו, kנוכח ההכפשות האישיות והעליהום על מי שיוצא נגד הקונצנזוס בפורום, גם אני קצת הפסקתי להיות נחמד. אבל לטעון לאיזשהו סוג של הדדיות כאן זה לגמרי מנותק מהמציאות.