שרשור צהרים 2
היום ה103 ב

פלדי1

New member
לא מספיקה עונה אחת כדי להסניף אותה?

עכשיו קיבלנו הדרן שעולה אפילו על ההצגה הראשונה.

Marooner

New member
אם נופר/טל/דנית לוקחת מקום שני/ראשון, זה מעיד עלינו כחברה.

מתבייש בכל מי שמצביע לאחת משלושתן.

אני רק מקווה שכל מי שתמך באלדד או לינור מצביע בגמר

עכשיו זה הזמן להתגייס ולשים את הכסף איפה שהפה שלנו היה עונה שלמה. אני רואה אנשים שמאוכזבים שמרטין עזבה ואומרים שבגלל זה הם לא יצביעו יותר, וזו הרי שטות ממדרגה ראשונה - בגמר יש פיקוח על אסאמאסים, ומי שמאוכזב שמרטין עפה ונופר וטל נשארו, הייתי מצפה שירצה עוד יותר לנסות לעזור לוודא שאת המיליון הן לא יקחו.
אני בטוחה ב-100% שלאלדד יש תמיכה רחבה בהרבה מזו שיש לטל, ואני בטוחה במיליון אחוז שההפקה לא מעדיפה את טל על פניו, אבל שום דבר מזה לא ישנה אם אנשים לא יצביעו.

אין לי בעיה אם מישהו רוצה להצביע גם וגם

אבל מי שרוצה להבטיח שטל לא תזכה חייב לסמס לאלדד, כי הוא היחיד שיכול לנצח אותה.
מי שחושב אחרת חי בסרט לצערי.

aviril11

New member
זו אגדה ., אין לטל סיכוי ,יש לה כל כך הרבה שונאים ..ולא כל

...כך הרבה אוהבים... לא יתכן שעם ישראל מטומטם..וכהה חושים .

Marooner

New member
לא ברור לי למה בכלל אתם לוקחים את טל כאיום.

לינור היא היחידה חוץ מאלדד שהצדיקה את מיקומה בסקרים לאורך כל העונה - טל, לעומת זאת, הקהל בחר להעמיד אותה להדחה פעם אחת, ולטעמי בנוסף לכל הטוקבקים עליה כאן, בפייסבוק ובמאקו, זה מספיק כדי להבין שהיא יכולה להשיג מקסימום את המקום השלישי - וזה לא כזה מסובך כשדנית ונופר בגמר.
אומנם אנחנו לא תומכים באותו הפייבוריט, אצלך זה אלדד ואצלי זו לינור, ועדיין - אם לא לינור, אז אלדד, ולא אף אחת מהמכשפות. אכתוב שוב שאם אחת מהשלושה תיקח אפילו מקום שני, זה אומר עלינו משהו כחברה.

אני אסביר לך בדיוק למה

לטל יש קהל "שבוי" של טבעונים פנאטים ושאר פעילים, שלא מתעסקים בהצבעה לסקרים אבל כן יודעים משהו על גיוס קולות בקרב פעילים במעגל הפנימי שלהם.
אין לי מושג מה המספרים שלהם, אבל בהחלט ייתכן שיש להם כוח שלא ניתן להעריך באמצעות סקרים.
כמו שכבר אמרתי, אין לי ספק שלאלדד יש הרבה יותר אוהדים (וזה אנדרסטייטמנט), השאלה היא רק אם האוהדים שלו יצביעו באותה אדיקות. לכן חשוב בעיני שבאמת כל מי שתומך בו ולא רוצה הפתעה מאוד לא נעימה בגמר, יצביע לו.

Marooner

New member
כן למדתי כאן דבר או שניים אודות אותם פנאטים.

אומנם לא נראה לי שמדובר במספיק אנשים כדי להביא לה אפילו מקום רביעי - באילו הדחות היא כבר עמדה העונה? משהו משמעותי? לא ממש. אפילו להביס את אחוש הפחוש רגע לפני הגמר זה לא הישג, ועל הדחתו חתומים צופי ערוץ 26 שרואים שהוא לא הפסיק לטנף על לינור באובססיביות. אבל אני יכול להבין את החשש שאולי הם יפתיעו - בכל אופן, נראה לי שהם דווקא עושים ככל יכולתם בסקרים, פשוט לא הולך להם כי כנראה שאפילו בקבוצה שלהם יש אנשים שכבר סולדים ממנה. כך או אחרת, להצביע לה רק על סמך אג'נדה זה יותר מפגר ממפגר, ומעיד משהו על אותם מצביעים.

לאה133

Well-known member
אני אצלי רק לינור, מקווה מאד שיש לה ציבור ענק שיקח אותה

למליון, מגיע לה, היא עברה גהינום, הציבור רואה את זה, הציבור יתגמל אותה כי לא מגיע לה לעבור את זה ובמיוחד על ידי אנשים שלא ראויים להיות בבית האח, אנשים טיפשים וחסרי חמלה. מרטין ומיקי הבינו ותמכו בה לאורך כל הדרך, אנשים עם שכל ועם דרך חינוך טובה, הם מצאו את לינור האיכותית.
איזה איכות יש בנופר? דנית? טל? והן שמענישות את לינור, נו באמת

Marooner

New member
הן רק עושות ללינור שירות טוב, שלושת המכשפות.

ושוב אחזור ואכתוב שמי שמצביע לאחת משלושתן, אני מתבייש בו - כמובן שזו זכותו ושיעשה מה שהוא רוצה, אבל בעיניי זה עצוב להצביע לאחת משלושתן.

עננות היקרה, אני יודעת שלאלדד יש אוהדים רבים

שמסמסים לו והרבה, גם בשבוע הגמר.
כל הדיבורים על לסמס שלא יהיו הפתעות מיותרים.
לי נותר רק לסמוך על זה שההפקה תנהג בהגינות ובשקיפות.
אם זה תלוי ברצון הצופים המסמסים אלדד ינצח.

אני לא רוצה לקחת שום דבר כמובן מאליו.

לדעתי הדבר הכי חכם ונכון כרגע זה פשוט לדרבן את כולם לסמס, כי זה מה שיכריע בסוף.
ברור לי שהתמיכה של אלדד רחבה יותר, אבל זה לא ישנה כלום אם אנשים יגידו לעצמם שהוא ינצח בכל מקרה.
הנה, אתמול כל כך הרבה אנשים היו בטוחים שמרטין בגמר כי היא הובילה בסקרים, וכך לא טרחו להצביע לה ותראי עם מה נשארנו...
אז צריך לסמס לאלדד כמה שאפשר כדי להבטיח לו את הנצחון.

זה מעיד שעדיין שקונים את השטיקים של בולבולון ז'ק

לא למדו מפרשת דנה רון מי הייצור הזה ? טיפשים כל מי שנכנסים לאח הגדול ויותר טיפשים מי שמסמס להם .

ניצנץ63

Well-known member
לא הבטיחו כל העונה שהתוכי ידבר ויגלה לדיירים מה שנאמר עליהם

מאחורי הגב? אולי שיעשו את זה השבוע, שהתוכי יספר ללינור ואלדד על הלכלוכים של שלישיית המכשפות, לפחות ככה יהיה קצת יותר עניין.

למעלה