גם וכי הוא כל הזמן מתמזמז עם גברת בננה
הצודקת11 Well-known member 9/6/14 #337 עם מי אתה רוצה שהוא יתעסק עכשיו,עם דורון הטמבל,עם אחי דנית ואנה הרקניים,עם מרטין יש בעיה היא שואנת את החברה שלו,אני שמחה שהוא לא ניכנס לשיחות השיטחיות האלה,זה תת רמה בישבילו,את השיחות שיש לו עם קארין פשוט לא מראים לנו
עם מי אתה רוצה שהוא יתעסק עכשיו,עם דורון הטמבל,עם אחי דנית ואנה הרקניים,עם מרטין יש בעיה היא שואנת את החברה שלו,אני שמחה שהוא לא ניכנס לשיחות השיטחיות האלה,זה תת רמה בישבילו,את השיחות שיש לו עם קארין פשוט לא מראים לנו
ר רותי167 Well-known member 9/6/14 #349 מה זה להתעסק?להיות פעיל בבית,הוא חלק מבית האח שוכב הבחור עם הבחורה בעלת המבט הקפוא ומרחף. תפנימו, אלדד לא רלוונטי לבית,אורטל עשתה ממנו אריה ,קארין עשתה ממנו פודל.
מה זה להתעסק?להיות פעיל בבית,הוא חלק מבית האח שוכב הבחור עם הבחורה בעלת המבט הקפוא ומרחף. תפנימו, אלדד לא רלוונטי לבית,אורטל עשתה ממנו אריה ,קארין עשתה ממנו פודל.
D dortal11 New member 9/6/14 #342 שניהם אמרו שהם לא באמת מתאימים זה לזה, שבחוץ הם לא ימשיכו את זה וזה ברור, ובכל זאת הם ממשיכים לעשות הצגה של רומן נוחיות עבש למצלמה.
שניהם אמרו שהם לא באמת מתאימים זה לזה, שבחוץ הם לא ימשיכו את זה וזה ברור, ובכל זאת הם ממשיכים לעשות הצגה של רומן נוחיות עבש למצלמה.
ח חjuspa New member 9/6/14 #315 חח, זה כ"כ תפור על מיקי החלק הזה של המשימה. עם ההערות הקטנוניות שלו שפשוט מצחיקות אותי נורא. "הנה, חבר שלך!!" וכו'.
חח, זה כ"כ תפור על מיקי החלק הזה של המשימה. עם ההערות הקטנוניות שלו שפשוט מצחיקות אותי נורא. "הנה, חבר שלך!!" וכו'.
ח חjuspa New member 9/6/14 #354 הוא קטנוני ולא מסתיר כמו שכתבתי פעם בהקשר אחר, אין לו פילטרים (גם בסיפורים האישיים שלו על העבר וכו'), הכל הכי סטרייט אני לא שונאת אותו כמוך, הוא פשוט משעשע אותי. זה בעצם מה שכולנו כמעט עושים כאן בפורום, כי אנחנו לא מתמודדים על אהבת הקהל ועל מיליון ש"ח ולא באיזה משחק.
הוא קטנוני ולא מסתיר כמו שכתבתי פעם בהקשר אחר, אין לו פילטרים (גם בסיפורים האישיים שלו על העבר וכו'), הכל הכי סטרייט אני לא שונאת אותו כמוך, הוא פשוט משעשע אותי. זה בעצם מה שכולנו כמעט עושים כאן בפורום, כי אנחנו לא מתמודדים על אהבת הקהל ועל מיליון ש"ח ולא באיזה משחק.
Maybe Mary Well-known member מנהל 9/6/14 #320 באמת דורון מירן ? אתה מעז לבקר את השיר של אביב גפן "מיליארד טועים" ?! seriously ?!
K kobeonline New member 9/6/14 #328 עם השכל של דורון הוא בטח גם לא שומע טוב יכול להיות שצעקו לאלדד בכלל
D dortal11 New member 9/6/14 #325 אוי איך שלינור ומיקי מתעצבנים כשדורון עושה הצגה של הסברה לא לאכול חיות, עלובים לוקחים את זה בתור פגיעה אישית, לינור צווחת.
אוי איך שלינור ומיקי מתעצבנים כשדורון עושה הצגה של הסברה לא לאכול חיות, עלובים לוקחים את זה בתור פגיעה אישית, לינור צווחת.
Maybe Mary Well-known member מנהל 9/6/14 #347 הם לא לקחו את זה בתור פגיעה אישית כי דורון עושה הסברה לא לאכל חיות - הם זלזלו ביושרה שלו ! איך אתה יכול להטיף למשהו שאתה בעצמך לא עושה ? הוא עושה הכל למצלמות - בכדי שלא יודח
הם לא לקחו את זה בתור פגיעה אישית כי דורון עושה הסברה לא לאכל חיות - הם זלזלו ביושרה שלו ! איך אתה יכול להטיף למשהו שאתה בעצמך לא עושה ? הוא עושה הכל למצלמות - בכדי שלא יודח
D dortal11 New member 9/6/14 #358 הוא עשה קומדיה והוא לא התיימר להיות טבעוני, ולינור צועקת למסך תאכל נקניקיות תאכל נקניקיות, כאילו שהוא אמר זה ברצינות.
הוא עשה קומדיה והוא לא התיימר להיות טבעוני, ולינור צועקת למסך תאכל נקניקיות תאכל נקניקיות, כאילו שהוא אמר זה ברצינות.
Maybe Mary Well-known member מנהל 9/6/14 #362 אממ טוב אולי לא קלטתי נכון את הקטע לוקחת את דברי בחזרה...