שרשור ערב
יום 26 ב

dity138

New member
הימור שלי למשימת האלים

אני לא רואה בלייף מהצהריים מטעמים טכנולוגיים, אבל מדי פעם מתעדכנת כאן... המשימה להערכתי: יוציאו את כולם לחצר, והתוכי ישמיע משפטים שהאלים שמעו באוזניות, והם יצטרכו לזהות מי אמר את המשפטים, ואולי גם למי ועל מי. לפני כולם! אם זה נכון, זה יהיה לא פחות ממביך

ערב טוב

בא לי להקיא מאלדד ומהנימפומנית הנדבקת עם קול מתחנחן היישר מבית היוצר של הבננה המגמרת יאללה להעיף ומהר

הצודקת11

Well-known member
באמת אני לא מבינה את לינור,את אומרת לאליאב

שדנית מסכנה,שהיא מאוהבת בו,שהיא ילדה,שהיא מרחמת עליה,אז למה רצית כול כך לצאת לחצר,למה עשית את זה בכזו הנאה,עינתזט,דאגת לשים יד בידו של אליאב,עמדת על זה שתיכנסו למיטה הזוגית בחצר,וכשמיקי אמר לא צריך,שאלת:למה,יכולת לחסוך את כול המראה הזה מדנית,מיקי ניסה לימנוע את זה,את היתעקשת,סידרת את עצמך,הרבצת חיוך מפתה,אז אל תשחקי אותה שאת מרחמת על דנית,פשוט תיתרחקי מאליאב,תפסיקי להיתפתל בחושניות לידו,ליפני שעה הוא הכניס לך שהוא לא רוצא שום רומן בבית האח,אז תפסיקי קודם כול לעשות לו עניים את ואחרי זה את יכולה ליעץ לאליאב שיתרחק מדנית

דודי0000

New member
אני אומר דבר כזה שאליאב לא חייב

לדנית כלום היות ואין ביניהם קשר רומנטי והוא גם מצהיר כך היום מספר פעמים... אם כל הכבוד לדנית היא צריכה לדעת לקבל לא! ופשוט לשחרר כמו כל בנאדם אחר. וכל ההתנהגות שלה שראיתי אותו ככה וראיתי ככה זה מזכיר את הסרט חיזור גורלי.

גוני333

New member
את העיקר שכחת

כשדנית מקנאה (טבעי לגמרי מצד דנית והמטרה מצד לינור) ומתחילה ללכלך עליה (הגיוני) היא בוכה. אז מי הילדותית פה? שתיקח אחריות על המעשים שלה.

הצודקת11

Well-known member
אלדד ניצח במשימה הכי חשובה בבית להדיח

את אורטל,עכשיו מותר לו לנ וח,ניראה מה יתפתח הלאה

למעלה