לינור שחקנית
א אלמינה זאב New member 9/6/14 #199 אני אוהפתותך "קיטש" אפילו יותר מרגיל. שזה הרבה. מאוד. מלא. הרבה. קיטש רבים- חצי נחמה?
Maybe Mary Well-known member מנהל 9/6/14 #205 קיטש רבים- חצי נחמה אגב יקרה שלי , ראיתי את מה שכתבת בבוקר...אבל הייתי ברבוטה-לא יכולתי להגיב לך... פעם הבאה במסר וזה זייהו אוהבת לך.
קיטש רבים- חצי נחמה אגב יקרה שלי , ראיתי את מה שכתבת בבוקר...אבל הייתי ברבוטה-לא יכולתי להגיב לך... פעם הבאה במסר וזה זייהו אוהבת לך.
W winwin6 New member 8/6/14 #160 טוב צפינו את זה, לא חדש, אבל עכשיו הוא גילה:/ שמתם לב, איך הוא אמר 'אני לא רוצה להפוך אותה לאויבת', הבחור שחקן מהשורה הראשונה. לינור בחורה פשוטה משכמה ומעלה, מדהימה.
טוב צפינו את זה, לא חדש, אבל עכשיו הוא גילה:/ שמתם לב, איך הוא אמר 'אני לא רוצה להפוך אותה לאויבת', הבחור שחקן מהשורה הראשונה. לינור בחורה פשוטה משכמה ומעלה, מדהימה.
M matanp88 New member 8/6/14 #171 חחח דורון, אנה ודנית נפגעו בנתיים וזה לא הסוף! איזה כיף שלינור שומעת הכל! מלכה ! מגיע לה
D dindan84 New member 8/6/14 #176 לינור יוצאת מלכה.שומרת על כבודה ועל דנית גם אם היא מסובכת ברגשות היא לא נכנסת להכפשות מול אליאב מעוררת כבוד הבחורה
לינור יוצאת מלכה.שומרת על כבודה ועל דנית גם אם היא מסובכת ברגשות היא לא נכנסת להכפשות מול אליאב מעוררת כבוד הבחורה