דיברה על טל לדעתי, גם אתמול היא אמרה את זה שטל סיפרה לה המון דברים, והיא(מרטין) לא רוצה לומר את זה.
W winwin6 New member 24/6/14 #185 דיברה על טל לדעתי, גם אתמול היא אמרה את זה שטל סיפרה לה המון דברים, והיא(מרטין) לא רוצה לומר את זה.
י ידידיהמלומד New member 24/6/14 #205 חיון עובד בשיטת "מצליח" והעתקות יוצא לו טוב, הוא חוגג על זה לא יוצא מוריד את זה מהאתר
I inbary1 New member 24/6/14 #201 זה פשוט חוצפה מצד ההפ-קקה ... להכניס דיירים שכבר היו בבית בעבר. הדיירים הנוכחים סחבו חצי עונה ובסוף מי יגיע לחמישית הגמר ואולי יקח? דיירים שהיו כבר והודחו?! ממש לא לעיניין... רק לא לבנה הערסית הלסבית הזאת. טיפוס מגעיל...היא ובובליל יהיו בצד של הדפאר מלוב....
זה פשוט חוצפה מצד ההפ-קקה ... להכניס דיירים שכבר היו בבית בעבר. הדיירים הנוכחים סחבו חצי עונה ובסוף מי יגיע לחמישית הגמר ואולי יקח? דיירים שהיו כבר והודחו?! ממש לא לעיניין... רק לא לבנה הערסית הלסבית הזאת. טיפוס מגעיל...היא ובובליל יהיו בצד של הדפאר מלוב....
S shai yy New member 24/6/14 #219 לנופר ועינב אין סיכוי לזכות, אבל הן כן יגרמו לדיירים של העונה הזו להרגיש כמו שחקני משנה
I inbary1 New member 24/6/14 #240 2 ערסיות מצויות! הן יכולות לעשות מה שרוצות, העיקר שבסוף... יזכה ולא הדאפר מלוב....
ר רומנטיקן מדופלם New member 24/6/14 #419 יורם מחוייב לחוזה מול אנדמול אם לא היו מאשרים לו לעשות מהלך כזה הוא לא היה עושה,כנראה שזה מותר בכל העולם לעשות את זה
יורם מחוייב לחוזה מול אנדמול אם לא היו מאשרים לו לעשות מהלך כזה הוא לא היה עושה,כנראה שזה מותר בכל העולם לעשות את זה
O ob21 New member 24/6/14 #206 אם ההפקה מכניסה דמיות כמו נופר מור ועינב בובליל אז הם כנראה מרגישים שחוץ מלינור שמידי פעם מביע את דעתה חסר להם נשים חזקות שעומדות על שלהם וגם מצליחות ליצור עניין.
אם ההפקה מכניסה דמיות כמו נופר מור ועינב בובליל אז הם כנראה מרגישים שחוץ מלינור שמידי פעם מביע את דעתה חסר להם נשים חזקות שעומדות על שלהם וגם מצליחות ליצור עניין.
L leemor181 New member 24/6/14 #212 גם לפי דעתי...בעונה הזו רוב הדיירים החזקים הם גברים וכנראה הם רוצים שיהיו מינימום 2 בחורות בגמר. מעניין איזה גברים יכנסו. דיברו רק על בובליל בנתיים....
גם לפי דעתי...בעונה הזו רוב הדיירים החזקים הם גברים וכנראה הם רוצים שיהיו מינימום 2 בחורות בגמר. מעניין איזה גברים יכנסו. דיברו רק על בובליל בנתיים....
W winwin6 New member 24/6/14 #213 תיקח בחשבון שזה גם סוג של ברירת מחדל. הרבה סירבו להם, התנהל משא ומתן כבר כמה ימים, זה עניין של לחץ ופאניקה, אם הם הסכימו בשביל כסף, כנראה שהעלילה כאן לא מעניינת, נטו אינטרס אישי.
תיקח בחשבון שזה גם סוג של ברירת מחדל. הרבה סירבו להם, התנהל משא ומתן כבר כמה ימים, זה עניין של לחץ ופאניקה, אם הם הסכימו בשביל כסף, כנראה שהעלילה כאן לא מעניינת, נטו אינטרס אישי.
נ נגה המקורית עם 8 ה New member 24/6/14 #216 בקשר לעינב בובליל פינטו תשכחו מזה שהיא תתנהג כמו בעונה הראשונה. היא אמא ל 3 ילדים. לא ניראה לי שהיא תעשה מצחוק מעצמה, אולי היא כן תיהיה כמו פעם אבל לא קולנית . משום מה ככה זה ניראה לי. מה אתם אומרים?
בקשר לעינב בובליל פינטו תשכחו מזה שהיא תתנהג כמו בעונה הראשונה. היא אמא ל 3 ילדים. לא ניראה לי שהיא תעשה מצחוק מעצמה, אולי היא כן תיהיה כמו פעם אבל לא קולנית . משום מה ככה זה ניראה לי. מה אתם אומרים?