שרשור בוקר
יום 42 ב

את מי כדאי להכניס כקונטרה

האמת שלא ראיתי את כל העונות התחלתי לראות רק שנה שעברה עקב פציעה, ולפני רק מידי פעם בערוץ 2
אז תרגישי חופשי להשלים.
אם נניח שההפקה הייתה רוצה לתת קונטרה לכל דייר קיים בדייר חדש:

לצחי יכניסו את ג'קי/קוטי, נראה אותו מחקה אותם לידם
לטל יכניסו את קים, כי היא כמו מחזירה בתשובה. והוא ידע לסתור את העובדות השקריות שלה
למרטין יכניסו את בני כדי שיריבו מי סכסכן יותר
לאלדד יכניסו את עדנה שיריבו על מחסומים
לדנית יכניסו את ליהי, היא כבר תקרע לאליאב את הצורה במקלחת
למיקי את פרידה, נראה את האוחצה והביצית מטפטפים רעל
לאחי את דור, שילמד אותו איך יושבים על הגדר ומגיעים לגמר
לאליאב את ענת, בואו נראה מי נחש גדול יותר

זהו אין לי משהוא לאנה, כי אין אנה זה רק הולוגרמה

פלאטוס

New member
מעניין שהתעלמת מלינור

הבחורה הכי יפה שנכנסה לאח הגדול בכל העונות. ובניגוד לכל שאר היפות שהיו לפניה, אצלה הכל טבעי, בלי תוספות, בלי ניתוחים ובלי סיליקון. ועוד לא דיברנו על היופי הפנימי שלה שעולה אפילו על יופיה החיצוני.

פלאטוס

New member
נהפוכו, היא הכי לא אנמית

למה אתה חושב היא מובילה בכל הסקרים ביחד עם אלדד? ממתי דיירת אנמית מובילה בסקרים? מה שכן, בפרקים הערוכים של זק המניפולטור החלאתי הוא די מעלים את לינור, ובקושי רואים אותה בשידורים של ערוץ 2, כך שאפשר להבין שמי שלא צופה בלייב 24/7 כמוני נוצר לו הרושם שלינור אנמית או לא בבית. אך כל מי שכן צופה בלייב יודע טוב מאוד ע כמה זה לא נכון, ורק העריכה המגתית של זק המניפולטור יוצרת מצג שווא שזה כך. אך שים לב שרוב המסמסים והמשיבים לסקרים גם צופים בלייב, ולכן לינור או ראונה או שנייה בכל הסקרים החיוביים ואחרונה בכל הסקרים השליליים. זה לבד צריך לתת לך אינדיקציה שזק עובד עליך כצופה רק בערוץ 2.

זה לא רק עריכה

אני כן רואה הקלטות של ערוץ 26

בבית מחבבים אותה כי היא בחורה נעימה
אבל:
האם אתה יודע מה הדעות הפוליטיות שלה?
האם אתה יודע, חוץ מהכותרת סילוק אשראי במה היא בדיוק עובדת, מה זה אומר המקצוע
אתה יודע שהיא תומכת בהורים, אתה יודע למה? מה הבעיה בבית
מה התחביבים שלה?
האם היא אוהבת סרטים? האם היא אוהבת ספרים? מה הטעם שלה?
מה תרומתה לבית מבחינת אינטרקציה?

אני יכול להמשיך את הרשימה אין סוף. רוב הזמן חוץ מסמול טוק עם מיקימרטין היא לא מספקת כלום

פלאטוס

New member
כן, יודע כל מה שכתבת ואפילו יותר מזה

מספיק לשמוע את שיחותיה, או לפחות את אלה שההפקה מראה לנו "ברוב טובה" עם מרטין, עם טל, עם אנה ועם מיקי. הספקתי ללמוד הרבה מאוד על הבחורה הזאת. חבל רק שאת רוב השיחת שלה גם בלייב ההפקה מסתירה או עוברת מצלמה שהן מתנהלות. כך שכן, אני בהחלט יודע מה דיעותיה הפוליטיות, אבל אני לא שופט אדם בריאליטי על דעותיו הפוליטיות, אני יודע שהיא עובדת קשה וטוחנת משמרות ואת הכסף שולחת למשפחתה בכרמיאל שבמצב כלכלי קשה, יודע שאוהבת סרטים כי דברה על זה ואף ציטטה משפטים מסרטים מוכרים, יודע שאוהבת ספרים כי גם דברה על זה, יודע גם שיש לה פאק בטעם של בגברים, אבל זה הפאק היחיד שלה, כי אין דבר כזה אדם מושלם, אף אחד לא מושלם, אך בעיניי לפחות לינור הבחורה הכי קרובה לשלמות, הן חיצונית ועוד יותר מזה פנימית.

gigi lev

New member
איך אפשר להתעלם מהמחשופים, החיינדלעך,

והאיפור האובססיבי של הגבות..

Marooner

New member
כשאתה עובר את כיתה א' זה קורה אוטומטית.

איפה שהוא בהמשך הדרך אתה מתחיל לשפוט בן אדם בשל האופי שלו, אולי יום אחד ייפול לך האסימון (לא שאני רואה את זה קורה, אבל, אולי, רק אולי).

קליינה

New member
פשוט חוצפה להחזיר 2 דיירות שהגיעו למקום מכובד

עינב הגיעה מקום 4 ונופר מור מקום 2 גם היא חוזרת כך פורסם... פשוט חוצפה וצוין שהן יקבלו סכומי כסף גדולים כלומר יודחו מוקדם ויגיעו לגמר

shouldistay

Active member
נופר חוזרת? זה בדוק?

איזו אכזבה.
עינב, זה משמח אותי כי חיבבתי אותה.
אבל נופר - אין של כלום!!

leeron24

New member
נופר קונטרה לדנית.

עכשיו כשנופר רווקה היא בטח תיצמד לאליאב, ותתחבר אליו והיא תהיה קונטרה לדנית

leemor181

New member
לפי דעתי יש סיכוי גדול שהיא מכירה את אליאב

עוד מלפני התוכנית....

עמיר גולדברג חבר טוב גם שלה וגם של אליאב...אני אופתע מאוד אם לא נפגשו כמה פעמים בעבר.

RL263

New member
זה באמת עניין דפוק..

מעדיפה דיירים שלא מוכרים בכלל, ואם כבר מעונות קודמות אז דיירים שעפו בשלבים מוקדמים..

קליינה

New member
זה לא משנה עדיין לא הגיוני להכניס

דיירת שהגיעה לגמר כנל עינב... מה גם שנופר יש לה סוכן צמוד יריץ אותה וזה הכי לא הוגן מבחינת השאר

inbary1

New member
בוקר טוב, על מי מרטין

אמרה מקודם שיש לה (לבחורה) הרבה על כל אחד מפה, ועדיף שהיא (מרטין) לא תפתח את הפה?

כי אם דיברה ע לינור, אז מרטין סתם מגעילה ככה ללכלך, כי לינור אוהבת אותה...

למעלה