שרשור בוקר
יום 42 ב

פלאטוס

New member
למרות שהמשכתי להתווכח כי הייתי בטוח שצדקתי

העברתי אחורה והאזנתי שוב לשיחה. אם לא היה איכפת לי לא הייתי עושה את זה. ובטח שלא מודה בטעותי. וזו ממש לא פעם ראשונ שאחרי שנוכחתי שטעיתי הודתי בטעותי. גם אני לא אוהב אנשים שמתנצחים זה עם זה רק בשביל להתנצח ולא מעניין אותם העובדות. אני הכי לא כזה. אני דבר ראשון מעניין אותי העובדות. ושצריך להודות שטעיתי, אין לי שום בעיה לעשות זאת.

Christina 101

New member
דווקא הפעם אתה טועה..

הם דיברו על לנסות להתרחק קצת אחד מהשני, אליאב הציע שינסו יום אחד לא לדבר אחד עם השני.
גם הסביר לה שהוא לא מתכוון להתעלמות מוחלטת, אלא קצת להתרחק.

וכשהיא שאלה "אתה רוצה את זה"?
הוא לא אמר "את ה-ח'?"
הוא אמר "להתרחק"?

אז פה טעית כי שמעתי היטב את השיחה הזו, אבל באופן כללי זה לא סוד שדנית עושה לו טוב מתחת לשמיכות בלילה, כך שבכל מקרה
לא עלית כאן על איזה סקופ מטורף..

פלאטוס

New member
כריסטינה את טועה, תשמעי שוב את השיחה

חוץ מזה לפני זה דנית אמרה לנחש שיש לה משהו חשוב לשאול אותו, אבל היא לא רוצה שישמעו, ואף הסיפה שזה קשור אליו ושזה משהו חמור.

Christina 101

New member
חבל על הויכוח, יש לי אזניות מטורפות

ושמיעה מעולה.
אני מבינה שאתה בטוח בעצמך, אבל מה לעשות.. הפעם טעית.
ובכל מקרה זה לא קריטי, אני לא מתכוונת לפתח דיון על זה.

פלאטוס

New member
למעשה את צודקת כריסטינה, טעות שלי

האזנתי עכשיו שוב לכל השיחה שלהם, והיא באמת מדברת איתו על זה שהיא ניסתה להתרחק ממנו ולא עמדה בזה. אז כנראה שזה כן היה להתרחק ולא את "ח". אבל בגלל שהנחש מדבר בקודם זה ישר יצר לי קונוטציה בראש שמדובר בקוד. אך עכשיו אחרי שהעברתי אחורה והאזנתי שוב לשיחה, מתברר שבאמת מדובר בלהתרחק. כך שאני מודה שאת צדקת הפעם ואילו אני טעיתי.

Valkyrie1

New member
איפה אלה שתלך לצעוק לאלדד

שיזהר מאחי ואליאב, שני דרעקים.

ניצנץ63

Well-known member
צריך לצעוק גם ללינור להזהר מאליאב! אולי רק

ככה יפול לה האסימון והיא תפסיק לכבד אותו בשם "החברים המשותפים שלהם" ותבין שזה לא הדדי.

winwin6

New member
אב"ד מאשימה את אלדד שהוא שר שנאפי שנאפי

קרוקודיל - מתלוננת עליו שהוא 'נאצי'.

לא סתם.........

בוקר טוב :]

shouldistay

Active member
היא מגניבה וטיפוס מיוחד

אבל אחרי שאנה סיפרה שהיא עושה לה מבטים רעים ועוקצת אותה כל הזמן (זה דברים שהצופים לא יכולים לראות, מבטים וכו')
אז הבנתי שיש שם רוע שלא כדאי להעריך. וזה שהיא מיוחדת, אז מה?
אם יש רוע, מה זה שווה.

shouldistay

Active member
עכשיו ירדה על טל

לא לגמרי הבנתי. כנראה מרטין לא רצתה לעשות לטל כביסה אתמול (לכולם לא ולה כן?) לא הבנתי לגמרי
וטל צעקה עליה על זה. ואז היא אמרה שהיא יודעת בדיוק מה טל חושבת על כולם ויש לה מגירה כזאת גדולה ושהיא יכוהל לפתוח את הפה ולספר. משהו כזה.

Valkyrie1

New member
טל כבר איזה שבוע מטנפת על מרטין

ואתמול במקרה מרטין שמעה אותה מטנפת עליה.
נו יאללה, אז שלא יהיו חברות שידברו אחת על השניה.

מה, מת העולם?

למעלה