שרשור בוקר
יום 104 ב

lotaria

Well-known member
אלדד כל כך לא חכם. החברה היחידה האמיתית שהיתה לו בבית זו

טל. הוא לא הבין שמרטין נדבקה אליו,אבל לא היתה אמיתית.מרטין היתה הצגה אחת גדולה..היא היתה כל כך שקופה בהתנהגות שלה עם אלדד,רק שהוא לא ראה את זה.היות והוא לא חכם,לא הבין שמרטין מסכסכת בינו ובין טל.אל תטעו,מרטין לא היתה מאוהבת באלדד..היא דג קר,.הכל בא מאינטרס.זה הכל.
לא נראה לי שהוא מספיק חכם שמה שהוא עושה עכשיו-הברוגז עם טל-הוא מתוכנן.הוא ממש לא מתוחכם.הברוגז הזה לא מוסיף לו נקודות.להיפך.היה צריך להתקרב לטל כמה שיותר.

darcy1

New member
טל חברה אמיתית =אוקסימורון

טל הספיקה להיות ה BFF , לריב , לרכל, לדרוס ושוב להיות ה BFF של כל אחד מדיירי הבית. מתהפכת כמו סטייק ללא כל נאמנות. טל מחקה את כל החברים שהיו לה עד לפני שלוש שנים כשהפכה לצימחונית, "כי אין לה חברים שאינם צימחונים "(לדבריה). מי צריך חברה שכזו. לדעתי, היתה זו טל שעשתה טעות מרה כשהתגרתה יותר מדי באלדד וגרמה לנתק בניהם. לידו נראתה כמעט נורמלית(=אפקט האלדד), בלעדיו סתם רכלנית גסת רוח.

lotaria

Well-known member
זה שאלדד נעלב מהטטוס זו התנהגות ילדותית.כולנו ראינו ש

שכשהראו את כל החיות הוא נהנה וצחק וכולם החמיאו לו. זה שטל שמה לו מראה מול הפרצוף והוא לא אהב את מה שראה זו בעייתו. הוא מתנשא,שחצן יהיר,וחוצפן לא קטן.
זה שלטל אין חברים שאינן צמחונים ,זו זכותה.אני שמאלנית ,ואין לי חברים ימניים. התרחקתי מהם.אז זה לא בסדר? כל אחד זכותו להתחבר עם מי שטוב לו.
טל לט התגרתה האלדד. הוא היה עיוור ולא ראה מה שמרטין עושה.מרטין סיכסכה בינו לבין טל,שמרה אותו רק לעצמה,כאילו התאהבה בו, שטויות.הכל הצגה אחת גדולה.אלדד פשוט לא חכם גדול,לא הבין מה קורה שם בבית .

lotaria

Well-known member
אגב מרטין,היא אמרה לפני כמה ימים שכשהיא תצא האח יספר מי ה

היא ושכולם יתפלאו. אח גדול אולי תספר??

MARI22547

New member
אישה גדולה וחכמה ושילמדו ממנה כל הצעירים את חוכמת החיים שלה

לבעלי הזכרון לטווח רחוק

מישהו זוכר מה היו המשימות של שבוע הגמר בעבר?

אני זוכרת שבאח הגדול 1- הם היו מראיינים. כל אחד קיבל תכנית אירוח והם ראיינו באולפן טלוויזיה אחד את השני.
באח הגדול 2 - אני זוכרת שהם היו שדרני רדיו והם העבירו שידורים + שירים שהם מיכננו והכניסו אותם לשידור חי אמיתי ברדיו.
באח הגדול 3- הם קיבלו מצלמות טלוויזיה ועשו תכנית שבה כל אחד מצלם את עצמו ומספר כמו ב"מחוברים"
באח הגדול 4- הם היו עתונאים שהכינו עתון עם מדורים שונים וכתבות. קותי ראיין את שטרסלר בנושאים כלכליים. אחת הבנות הייתה כתבת אופנה. וכו'.
אני לא זוכרת מה היה באח הגדול 5. אשמח לתזכורת.
ומה קורה השנה באח הגדול 6, אין משימה כוללת ומסכמת שעוזרת לדיירים להתעסק איתה כל השבוע? כי הם מאד משועממים ובנוסף לא מדברים זה עם זה. וכך יש לנו מסך עם אנשים רדומים ומפהקים. אגב, אתמול וגם היום דנית לא יוצאת מהמיטה לפני 12:00. בהמשך היא שוב נכנסת למיטה כמו שעשתה כמעט כל התכנית. כנראה ששכיבה במיטה עוזרת להגיע לגמר!!!!

lotaria

Well-known member
הקנאה ,אוכלת אותה את הבובלילית.עיניה כלות כשהיא רואה את טל ו

ונופר ודנית שמחות ,צוחקות ונהנות. טוב שהלכה הביתה,בכלל לא מבינה למה האח הכניס אותה.

עינב צודקת אבל

איפה היא היתה כשעשו את החרם על לינור?איפה היא היתה כשכולם ( חוץ מאלדד, מרטין ומיקי )ישבו וצחקו עליה? עכשיו נזכרה להתעורר ?

ob21

New member
לנופר זה לא משנה אם היא תזכה או לא

כי חוץ מהזוכה היא תקבל סכום כסף בהרבה יותר גבוה משאר הפינליסטים שהיו יותר ימים ממנה בבית. בנוסף היא גם
הגיעה לגמר פעם שניה ושברה שיאיים שישארו חותם בציבור, וגם יש לה פוטינציאל להופיע לא מעט במדורי הרכילות בזכות הרומן אם אליאב.

Brady

New member
כן, אבל זו עדיין תהיה אכזבה בשבילה

ככל שאתה מתקדם במשחק, דווקא בגלל שאצלה הסיכוי היה נמוך (כל החדשים עפו), אתה מצפה ליותר. ומאחר והעונה הזו מההתחלה נחשבה לחלשה ביחס לקודמות, אולי היא מאמינה שיש לה סיכוי בכ"ז.
אבל היא אכן הרוויחה בכל מקרה

למעלה