שרשור בוקר
יום 104 ב

abigl

New member
טל היא טיפוס מתמכר , לאלכוהול, לטבעונות ולכח ושליטה

אנשים כאלה משנים את דעתם במהלך חייהם כמה פעמים ואח"כ מתאימים עצמם לסביבה כמו שעשתה בבית כשבחרה להשלים ולריב שוב ושוב עם אותם אנשים..

טבעונות מהסוג שלה, לא מביאה הרבה טוב לעולם האנושי ונראה שמשבשת עליה את חייה. אנחנו ראינו סביבנו 2 מקרים של גירושין בגלל שינויי תפריט בבית, אנשים סובלנים לטבע ולסביבה אבל לא כלפי בני זוגם וילדיהם.

עם הדוגמא שנתנה בבית בכל פעם שהשתכרה - קשה לקבל אותה כדמות חיובית לחיקוי או הערצה.

ornass2

New member
אכן, כשהיא מאבדת את זה, אז היא מתפתלת על ריצפת האמבטיה.

rachela8

New member
לכל הטבעונים יש בעיה במוסר ויטמין בי שנמצא רק בבשר

וזה גורם לפגיעה קשה בעצבים לכן היא כל הזמן עצבנית ,אתמול הערוץ 2 הרוקח דיבר על הויטמין בי והזביר איזה נזק זה עושה למעיים וביחוד לעצבים ,אז תבינו למה כל הזמן היא בעצבים מקללת אין לה סבלנות לאף אחד בקושי לעצמה

אנשים אמיתיים

אנשים מצהירים שהם אמיתיים הם לא צבועים וכו'.
אם אתה אמיתי למה קשה להגיד אמת כמו- צפיתי בתוכניות האח הגדול בעבר.
טל גלבוע מצהירה שלא צפתה בתכנית ולא מכירה את הקונספט.
לפי פליטות פה שלה ולפי ההתנהלות שלה במהלך המשחק היא כך נראה לי צפתה באדיקות
ולמדה היטב את כל המהלכים והאסטרטגיות של הפורמט. לי נראה שהיא עשתה עבודה יסודית לפני הכניסה לבית. היא לא נכנסה סתם כך. היא קיבלה כנראה תדרוכים מאנשים שצפו ולמדו היטב את נושא האח הגדול. היא ואנשיה קיימו סיעור מוחות וגיבשו דרך להתנהלות במשחק. טל הגיעה לפי הרגשתי מאד מוכנה למשחק.
זו זכותה, אין בזה שום בעיה רק שהיא לא אומרת אמת.

DAFNA72

New member
טל ריקנית ביותר,טיפשה.חושבת שהיא חכמה.כמוה גם נופר ודנית.רק

לינור למיליון - חכמה,רגישה שווה מכולם - מה לא רואים

AB17

New member
האם בגמר יחזירו שוב את כל הדיירים מהעונה לאולפן?

זה אומר ששוב נראה את בן דיין, צחי, אליאב והסמרטוט הקטן העונה לשם אחי?

rachela8

New member
שפרה זכתה בזכותה ובזכות המצביעים שלא יכלו לראות יותר

את בובלין ובטח לא יכלו לראות את האנלפבת זוכה במיליון ,והיה גיוס אדיר כמו שקורה עם אלדד להציל את העונה בזכיית של שפרה ,וזה יקרה בעזרת השם לאלדד יזכה בכבוד לזכותו ובזכות המצביעים ולא נתן לחבורת הזבל לנצח ובטח לא לטל שתתן את הכסף לחיות ,אלדד גורש מביתו ומגיע לו סוף סוף בית ולאימו מה שהמדינה לא נתנה להם עד היום

חjuspa

New member
נהפוך הוא! מקרה שפרה

מקביל מבחינתי למקרה טל, היה ותזכה (חו"ח).

עד לתקרית פליטת הפה של בובליל (סיפור הקלפנים) היה ברור שבובליל מוביל, לשפרה היהמחנה אדוק ועקבי אך הרבה הרבה יותר קטן.
גם לולא התקרית היה לי ברור שלא ישושו בהפקה לתת הניצחון לדמות כמו בובליל, אך מרגע התקרית, כולם התאחדו נגדו, גם אלו שלא באמת התעניינו בשפרה או צפו בתכנית.

נפתחה קבוצת פייסבוק אנטי בובליל שגדלה בקצב מסחרר כל יום, משרדי פרסום העלו קמפיינים בהתנדבות בשבוע האחרון לטובתה של שפרה. היו מספיק אנשים כמוני בזמנו שקלטו את הלך הרוח וידעו שעומד להתרחש "מהפך".

זו התחושה שיש לי מתחילת המשחק, לא יתנו ל"בובליל" לנצח שוב (לא כי אלדד חלילה דומה לו, אך כמוהו הוא לא "נכון", הוא ימני שמדבר על טרנספר, "מתנחל", זה לא מתאים להפקה וגם לא להמון אנשים שיצאו נגדו וילכו עם טל רק משנאת המן).

למעלה