שרשור אחה"צ
יום 70 ב

keren 6

New member
כי צעקו "אלדד תיזהר אליאב נחש".

כבר אתמול כתבתי לך שאלה אישרה את זה. וכתבתי לך שאם מי שצעקה אישרה אז זה מה שצעקו

tint1

New member
קרן צעקו כמה פעמים.. ולי נראה שמייקל מכיר מאו

מאוד מקרוב את טל.. וחבריו הלכו לצעוק לה..
לא היה מתעקש כל כך על המשפט שצעקו.
לאחר שבירר את הנוסח כתב כאן שוב..
אני מדברת על אתמול בלילה.. קראתי מקודם את כל השרשור..
ואני דווקא מאמינה לו. וכששומעים שוב זה נשמע:" טל גלבוע, אלדד חבר, אליאב נחש. (החבר נשמע תיזהר..)
בשעה אחת צעקו שוב.. זאת היתה כנראה אלה.
שכן ירבו הצועקים!!!!

keren 6

New member
הקשבתי שוב עכשיו

אני חייבת התנצלות. הגברתי את הרמקול עד הסוף והקשבתי פעמיים.
טעיתי ובאמת צעקו ":" טל גלבוע, אלדד חבר, אליאב נחש".

סליחה

tint1

New member
מאמי.. זה רק מחזק את אלדד!! הקריאה הזאת או

השניה.. שניהם לטובת אלדד ולרעת הנחש.
רק חבלללללל שטל לא הבינה את המסר!!

keren 6

New member
אני מקווה שיצעקו שוב

היה תענוג לראות איך הנחש סובל ומתפתל

tint1

New member
חח אני בדיוק רוצה לשאול/לבקש את מייקל שיצעקו

שוב.. והפעם שטל תשמע טוב טוב טוב!!
מייקל אם קראת בקשתי.. תגיב בבקשה. תודה:)

dity138

New member
נכון, כנראה אלה צעקה כשכבר היה הרעש...

של ההפקה. אבל מה ששומעים בהקלטה הוא באמת טל גלבוע וכו׳
גם אני טעיתי בהתחלה

shouldistay

Active member
לא ברור, אבל בבוקר אלדד אמר למרטין בפירוש

שהצעקות היו לטל. שצעקו להזהיר אותה מאליאב.
שאותו לא צריך להזהיר, כי הוא כבר יודע את זה שהוא נחש.
לא חושבת שהוא (אלדד) דיבר עם טל על זה בינתיים.

לא, אלדד אמר למרטין שהזהירו את עינב

שמעתי את השיחה מהבוקר במטבח, הוא לא דיבר איתה על טל, היא אמרה לו שמוזר שהזהירו את עינב.
היו שתי צעקות, אחת שמענו והשניה בערך חצי שעה אחרי זה כשהיתה צנזורה ולא ראינו. אותם אנשים צעקו וקראו "טל גלבוע".
אבל עינב אמרה שצעקו "עינב תיזהרי אליאב נחש". וככה זה נשאר.
אז למרות ששמעו שמתחילים ב"טל גלבוע" הם חושבים שהזהירו את אלדד ועינב מאליאב, וטל בכלל לא קשורה כאילו

הצודקת11

Well-known member
מייקל הוא אמר לה יותר מאוחר בפינת הכורסאות

הלבנות.אלדד לא הטיפוס שיבוא לטל ויגיד לה ...את רואה שהוא נחש ואני חבר זה לא הוא.לדעתי גם היא שמעה שצעקו לה.

הם לא מתייחסים לזה כי לא איכפת להם

המסר העיקרי שם היה שאליאב נחש, ולכן לזה מתייחסים. לאף אחד שם (וגם פה, למען האמת) לא איכפת שהמסר היה מיוחד לטל, הרבה יותר מעניין מה המסר שנקלט ואיך הוא השפיע על הבית.

למה לדעתך זה מעניין את הדיירים שצעקו דווקא לטל שאליאב נחש? להם אין עניין בזהות הצועקים, רק במטרת הצעקות.

את צודקת, אבל עובדה שעל עינב הם כן מדברים,

כי עינב אמרה שהצעקה השניה היתה אליה, למרות שזה לא נכון.
ודוקא על טל לא מדברים בכלל, דממה אלחוט. וגם טל בעצמה לא אומרת כלום.
כל אדם אחר שהיה שומע שצועקים לו ככה היה מדבר על זה עם מישהו, עם חבר קרוב.
המטרה היתה להרחיק את טל מאליאב וזה לגמרי התפספס, ואני חושש שהדיירים מפרשים את זה הפוך שמזהירים את אלדד וגם את עינב מפני טל. אחרת היו לפחות מזכירים את שמה.

החשש שלך נטול בסיס ולא לגמרי מובן

למה שהדיירים יפרשו שמזהירים מפני טל? אין בזה שום הגיון, אף אחד לא אמר מילה שמרמזת בכיוון הזה, וזה גם לא מסתדר עם שום דבר שהם שמעו מהמשפט.

לא מזכירים את שמה כי היא לא צד בסכסוך שיש בבית כרגע, היא חברה גם של אלדד וגם של אליאב, והיא לא תפסיק להיות חברה של אליאב בגלל צעקות. גם לא אם הן יכוונו אליה.

אנשים ממש מפריזים במה שהם חושבים שצעקות כאלו ישיגו - זה רק מבצר כל אחד בעמדה שכבר הייתה לו לפני כן - מי שחשב שאליאב נחש קודם יוצא מחוזק ברעיון שהצופים מסכימים, ומי שלא חשב ככה, חושב שמדובר על אדם בודד שמנסה להסית נגד אליאב.

הדבר היחיד שצעקות באמת יכולות לעזור בו זה חשיפת עובדות מוצקות, למשל כשחבר טוב מעמיד להדחה וכו'.

היא כן צד בסכסוך, היא נסחפת לכיוון של אליאב

ואין לה מושג איזה נחש הוא ומה הוא אומר עליה. עכשיו עם קבוצות החתונה זה עוד יותר, כשעינב בחרה את טל הוא התנפל עליה בנשיקות כאילו החברה הכי טובה שלו בעולם. וטל תמימה.

פתאום עליתי על עוד שקר של אליאב ממזמן. כנסו

שהוא שנים אומר על דנית שאיך שנופר ירדה במדרגות נהייה לה מסך שחור כי היא חשבה שנופר הזו היא האקסית שלו.
ולמה? כי אז במסיבה נופר הייתה וגם נופר האחרת. עכשיו..למה שדנית תתבלבל בין שתי ה״נופריות״? הרי נופר מור כן מוכרת. זה לא 2 בנות זרות. אז 2 אופציות:
1. או שהם באמת יצאו לפני ואליאב אמר לה במסיבה יצאתי עם נופר מור והשנייה. ואז כשנופר נכנסה הוא סיבן את הצופים ואת הבית ״היא התבלבלה! חשבה שנופר האקסית שלי״. הרי אסור שיידעו שמכירים מלפני.
2. או שעשה עליה ״שופוני״ ושיקר לדנית במסיבה שיצא עם ״נופר מור״.

אתם שואלים למה דנית לא אומרת כלום?
שמתם לב שבריבים עם דנית הוא לא אמר לה ״התבלבלת״ בינהן? זה היה רק תירוץ שהוא אמר למי שדיבר איתו. שקר לנו לאח הגדול ולבית, שדנית לא מודעת אליו.

למעלה