שרשור אחה"צ
היום ה-30 ב

CyberP

New member
"אני לא דופק חשבון לאף אחד!"

כל היום עובר מדייר לדייר מנשק לו את הטוסיק יפה יפה, ומאה פעם ביום דואג להגיד "אני טוב לב! אני מטוב לב עושה הכל!".
&nbsp
ממש לא דופק חשבון.
הוא כזה אפס.

lotaria

Well-known member
סתיו...פליז...צא ספר לנירו ושלח אותו לדבר עם מושיק.נראה את מ

מושיק גיבור גדול.

winwin5

New member
אם נירו היה זוכה במשימה, בוחר במושיק. ואז יהיה פיצוץ - יאללה

זק תן לנירו לזכות

מושיק לא רואה אף אחד ממטר

כן.
תיכף אני אביא לך לשתות זה בדיוק בדרך שלי...
מה איכפת לי אני?
מה אני באתי לחנך כאן מישהו?
בעוד שבוע וחצי כל אחד יחזור לעיסוקים שלו. את מי זה מעניין?
אני תיכף אסתובב עם שלט: למה אני כזה טוב?
תקחי הכל חפיף. תתעלמי.
כן איציק.
מה להביא לך איציק?
סבבה איציק

גזגזי גזגזי

ronit mor1

New member
מושיק רב עם עצמו מנצח את עצמו וטופח לעצמו על הכתף כי ניצח.

כמה הרבה יש לי להשלים! אתמול ראיתי חלק מהתכנית

ולא הייתי מסוגלת להמשיך! משימת ה"ליהוק" עם השייק והחרקים זעזעה אותי!
קודם כול, כמעט הקאתי וזה רק מלהתסכל.
לפני איזה שלושים שנה ראיתי כתבה על תכנית טלוויזיה יפנית שבה המתחרים היו צריכים לאכול ג'וקים או להיכנס לכלוב עם ג'וקים והייתי המומההההה. ופתאום זה כאן בריאליטי ישראלי (שנים שלא צפיתי בטלוויזיה אני מאד בדיליי).
חוץ מזה, היה לי קשה להבין את ההתלהבות של רותם ומושיק (בעיקר רותם) מהתפקיד שקיבלו. הצורה שבה הם דרבנו את המתמודדים האומללים! מה זה צריך להיות???? הזכיר לי במידה מסוימת את הניסוי של מילגרם: "הניסוי של מילגרם הוא ניסוי בפסיכולוגיה חברתית הבוחן את הציות לסמכות, שנערך על ידי הפסיכולוג סטנלי מילגרם מאוניברסיטת ייל ופורסם בשנת 1974. הניסוי ביקש לבחון את מידת ההיענות של המשתתף לציית לסמכות שהורתה לו לבצע פעולה שעלולה להיות מנוגדת לערכיו או למצפונו."
אאוץ''! זה היה קשה לצפייה

אני המומה מההתנהגות של האנשים שם. מה הקטע של סטלה שצועקת על כולם ובזה לכולם בקולי קולות. מה זה צריך להיות? לא אוהבת? שתקי. למה לטחון רוע כל כך הרבה. זה נורא. והיא לא לבד, אבל משהו בדרך שהיא עושה זאת, מטריד במיוחד.
וכל כך אהבתי את סתיו בהתחלה, ופתאום הוא רץ אחריה ונהיה כמוה. עצוב, כי הוא כל כך צעיר ונתון להשפעה ויש לו כזה פוטנציאל נהדר.

ועוד קיטור... מה קרה לנימוסי שולחן? אנשים, אתם לא יודעים שלא אוכלים בפה פתוח, שלא מדברים עם פה מלא?
דוחה.

עכשיו אקרא כאן להשלמות!

lotaria

Well-known member
נירו צריך היום לעשות משהו דרסטי בשידור החי.לפתוח באיזה

מילים חריפות על איציק ומושיק..ככה בשידור חי. מה יעשה האח. יעביר את המצלמה לאמבטיה או למזווה בשידור חי??????????

sense9

Member
מנהל
הימור שלי שרותם או נירו יינצלו מההדחה. ואז מה שקורה

(כי סטלה ואיציק כבר ניצלו פעם אחת) שרותם כנראה תשים את מוטי, ונירו ישים את מושיק "תודות" לליקוקים של שיר אליו אתמול כדי שלא ישים אותה.
מקווה להתבדות!
&nbsp

שיר לא צריכה ללק

נירו לא היה שם את שיר גם כי יחסית לשאר היא בסדר איתו ושנית מושיק פחות ביחסים בבית איתו. אז רק הגיוני שישים את מושיק.

לא סלב

New member
היא לא מסוגלת

היא רק מלקקת את השפתיים לפי הוראות צלם העירום

למעלה