כמה הרבה יש לי להשלים! אתמול ראיתי חלק מהתכנית
ולא הייתי מסוגלת להמשיך! משימת ה"ליהוק" עם השייק והחרקים זעזעה אותי!
קודם כול, כמעט הקאתי וזה רק מלהתסכל.
לפני איזה שלושים שנה ראיתי כתבה על תכנית טלוויזיה יפנית שבה המתחרים היו צריכים לאכול ג'וקים או להיכנס לכלוב עם ג'וקים והייתי המומההההה. ופתאום זה כאן בריאליטי ישראלי (שנים שלא צפיתי בטלוויזיה אני מאד בדיליי).
חוץ מזה, היה לי קשה להבין את ההתלהבות של רותם ומושיק (בעיקר רותם) מהתפקיד שקיבלו. הצורה שבה הם דרבנו את המתמודדים האומללים! מה זה צריך להיות???? הזכיר לי במידה מסוימת את הניסוי של
מילגרם: "הניסוי של מילגרם הוא ניסוי בפסיכולוגיה חברתית הבוחן את הציות לסמכות, שנערך על ידי הפסיכולוג סטנלי מילגרם מאוניברסיטת ייל ופורסם בשנת 1974. הניסוי ביקש לבחון את מידת ההיענות של המשתתף לציית לסמכות שהורתה לו לבצע פעולה שעלולה להיות מנוגדת לערכיו או למצפונו."
אאוץ''! זה היה קשה לצפייה
אני המומה מההתנהגות של האנשים שם. מה הקטע של סטלה שצועקת על כולם ובזה לכולם בקולי קולות. מה זה צריך להיות? לא אוהבת? שתקי. למה לטחון רוע כל כך הרבה. זה נורא. והיא לא לבד, אבל משהו בדרך שהיא עושה זאת, מטריד במיוחד.
וכל כך אהבתי את סתיו בהתחלה, ופתאום הוא רץ אחריה ונהיה כמוה. עצוב, כי הוא כל כך צעיר ונתון להשפעה ויש לו כזה פוטנציאל נהדר.
ועוד קיטור... מה קרה לנימוסי שולחן? אנשים, אתם לא יודעים שלא אוכלים בפה פתוח, שלא מדברים עם פה מלא?
דוחה.
עכשיו אקרא כאן להשלמות!