שרשור אחה״צ
יום 102 ב

tint1

New member
אחי מלא על אלדד.. אפילו פעם אחת לא ניסה לשוחח איתו ..

moiya

New member
תמיד טענתי שאלדד תמים ונאיבי

ולא מצליח לאורך עונה שלמה לקרוא טוב את המפה (הדיירים)
הוא מפתח סוג של נאמנות עיוורת כלפי אנשים ולולא מרטין שדאגה לפקוח את עיניו
הוא היה חוטף סטירות בלי סוף.
&nbsp

אני לא חושבת שאחי לא מחבב אותו. אחי היה מושפע מאד מאליאב

וצחי, ואכשו שהם אינם הוא מתקרב יותר לאלדד ומרטין ומתחיל להכיר אותם. זה יעשה לו רק טוב אם הוא יהיה בחברתם יותר מאשר עם טל. חוץ מזה שאלדד לא זקוק לאהבתו של אחי.

keren 6

New member
אני חושבת שאלדד יודע יפה מאוד מי זה אחי

לפני שבוע וחצי בערך הם ישבו שניהם בפינת האוכל. אחי התחיל לדבר איתו ואלדד ענה לו בקצרה אבל בנימוס. אחי המשיך וממש ראיתי שהוא מנסה להתחבר לאלדד, אבל אלדד לא צריך צבועים ואני חושבת שאלדד מתנהג נכון כשהוא מנסה לקיים שם מערכות יחסים טובות ושומר על נימוס גם כשזה לא מצליח כי נראה לי שהוא היחיד שזוכר שהכל זמני, עוד מעט העונה נגמרת וכל אחד פונה לדרכו.

תענוג לעיניים ! מה שהרס את הנוף היה האירנית וגור הכלבלבים

בבגד ים ברזילאי מנסות לחקות את הנסיכה

חיימון זה מה שמרגיע אותה כי היאו מוחרמת

ובודדה והלוואי וטל המרשעת ושתי חברותיה הטיפשות היו "דפוקות" כמו לינור...

efrat511

New member
לינור כל יום בבריכה ויום הדחה הוא הכי מלחיץ

חוסר הבנה בסיסי לדבר פשוט כזה, ההיטפלות לזוטות שכאלה וייחוס מחשבה מתוכננת לסחוט קולות ללינור נובעת רק מהמחשבה הקרימינלית שלך ושנאת חינם ליפות מתוך רגש נחיתות אישי שלך.
עוד מעט תגידי למה בנאדם שיודע לשיר יפה כמו לינור שר עכשיו? את מיד תגידי (ישירות מהמח המעוות שלך) כן, כי היא רוצה להשוויץ ולסחוט קולות...בטח לא מהסיבה הפשוטה שסתם בא לה והיא מוכשרת בזה.
אנשים ממורמרים הם צרי מוחין וקשה להם לפרגן...מצער שיש כל כך הרבה כמוכם ויש דוגמא מפוארת לכך בחדלי האישים שאכלסו ומאכלסים גם נכון לעכשיו את בית האח הגדול

shouldistay

Active member
כבר אין שמש, למה לינור בבריכה?

תשמעו, זה כבר באמת פתטי. ובעיקר חבל לי עליה.

זה מה שכתבתי בפייס של אסי עזר

"אסי היקר
אתה אחלה גבר אבל באמת הפעם בוא תעשה צדק עם האמת. במשך עונה שלמה זק מתעלם בשטתיות ממסע ההסתה והחרמות שלינור עוברת . מותר לציין שכמשהו אחר עבר את אותו דבר טרחתם לציין זאת. יש למצביעי לינור ואני בניהם שעות על גבי שעות של תיעוד על מה שאמרתי. האם אתה שתודגל בקבלת האחר מוכן לתת יד לחרמות, לגלוג על שפה ומוצא והשפלות מקווה שלא בתקווה שתטרח לענות לי תשובה כנה ואמיתית ."

shai yy

New member
מסע הסתה מצד אלדד?

כי עד לפני שבוע טל לא ממש דיברה על לינור ובטח שלא הסיתה נגדה.
&nbsp
אני בעיקר זוכר איך טל טיפה בלינור כשהיה לה 40 מעלות חום

למעלה