שרשור אחה״צ
יום 102 ב

mayci23

New member
אף פעם לא שמעתי מלינור את המשפט הלא יומרני הזה

יש לי הרגשה שאני יודח היום
ככה זה שעפים על עצמך

ob21

New member
מהפך דנית עקפה את טל בסקר של עומרי חיון

עכשיו אחי וטל בסכנת הדחה

mayci23

New member
לטל נגרם נזק רציני שבמשך יממה כמעט ההפקה נתנה

לכולם להאמין שרק היא הפגינה אלימות מול החוסר אונים והקלאסה האמריקאית

ההפקה?
לא, כל הזבל בא ממנה

מה ההפקה קשורה?
ההפקה אמרה לטל להשליך לכלבים את הבחור שהיה לצידה, תמך בה והגן עליה? הבחור שכינתה "האור שלי בבית"?
ההפקה אמרה לה לטנף עליו מאחורי הגב, לומר עליו שהוא מתחנף לאחי כדי לרכוב עליו לגמר ושהוא היה נחמד לדנית בגלל אסטרטגיה (מאיפה זה נשמע לי מוכר...?)
ההפקה אמרה לה לכנות בכינוי "האור שלי בבית" את נופר, חובבת שקדי העגל והכבד השרוף והנימוח שחשבה שזה מה זה מצחיק שמיקי בכה כשהקרינו את הסרטונים על השחיטה? שתלשה בזעם את המדבקות שהשאירו הפעילים?
והכי גרוע: האם ההפקה אמרה לטל להתעלל בלינור? לחקות את המבטא שלה? להשפיל אותה? לטנף עליה מאחורי גבה? לעשות לה רצח אופי כשלינור מנסה להתקרב אלי כדי להבין למה טל שונאת אותה כל כך?
ההפקה אמרה לטל לשפוך יין על לינור?
ההפקה אמרה לטל ללעוג ללינור בחיקויים בוטים ודוחים כמו ההתפלשות על רצפת האמבטיה?
או השיר הדוחה שטל והגרורות שלה מבצעות בכל רגע נתון?
אבל אל תדאגי לקוזאקית הנגזלת, יוציאו אותה היום במשדר עגל רך ותמים.

mayci23

New member
נאוסקי אל תכניסי מילים למקלדתי

ההפקה קשורה בדבר אחד שהייתה צריכה לפרסם את הוידיאו של לינור שופכת יין על טל out of the blue
מייד כשזה קרה כמו שזה קרה הפוך.. ולתת לצופים לשפוט as is ולא רק צד אחד במשוואה..
ההפקה שחררה את הסרטון אתמול בערב כאשר מ4 בערך היה כתוב במאקו והתומכים של לינור כתבו שזה שקר וסילוף של מאקו - כמו תמיד.. אותי אישית השמיצה פה בחורה הזויה בשם צרצרה..
אז קודם כל, זה שלא האמנתם שזה נכון, מראה כמה אתה חושבים שזה פסול.
דבר שני, כן נעשה לטל נזק כי ביממה הזו לא הצביעו לה כי שוב...לא ראו את כל תמונת המצב המלאה

אני לא אתפלא אם דווקא במקרה של לינור

ההפקה כן הייתה מעורבת, שדווקא אותה עודדו "להחזיר" כדי למזער נזקים.
לא משתלם להם שטל תצא גרוע, היא הייתה הקונטרה שלהם לאלדד, אני בטוחה שהם קיוו מאוד שהיא תיקח ולא הוא, ואם היא הייתה ממשיכה את הקו שלה ממקודם היה לה סיכוי ממש ממש טוב לכך, אבל מרגע שאליאב יצא האופי שלה האמיתי נחשף, השאלה מה ההפקה תעשה עם זה עכשיו.

זה שלינור זרקה על טל יין לא משפיע עלי כהוא זה ולא מנקה בדבר את טל.
טל לא הפכה לפחות ביריונית, פחות דורסנית, פחות חסרת חמלה, פחות צבועה, פחות בוגדנית רק כי לינור שפכה עליה אחרי כמה שעות יין.
זה רק השפיע לרעה על לינור, שאם עשתה זאת מעצמה אז היא התנהגה בצורה מטומטמת לחלוטין ובחרה להשיב לאלימות באלימות, ועם כל הרחמים שלי עליה מן הראוי היה שהיו מדיחים את שתיהן לאלתר על אלימות וחלאס (בחיים הם לא יעשו את זה כמובן כי חבל להם על האסמסים והם לא רוצים גמר רק עם אלדד, דנית, נופר, מרטין ואחי).

mayci23

New member
התיאוריה של ההפקה גרמה ללינור לשפוך יין

היא בגדר פנטזיה של כמה אוהדים ולכן אתייחס אליה כמו אל מי שלא האמין שהיא באמת עשתה את זה.. למרות שמאקו היה כתוב שכן..
אתמול היא התחילה לספר שהיא נכנסה לאח להתנצל..והמצלמה עברה מיידית כדי שלא נשמע על מה. זה כמובן היה על היין אבל זה נאמר לפני שנודע על המעשה שלה..
לכן על מה היא צריכה להתנצל? על משהו ששודלה לעשות? על טיפ שקיבלה?
מעבר לכך, שנכנתב ששתיהן קיבלו אזהרה ואני חושבת שיראו את זה היום

סבבה, זו באמת רק תיאוריה לא מבוססת

אבל כתבתי שגם אם זה בא רק מלינור, זה לא מצדיק את כל הגועל שיצא בשפע מטל. זה רק פוגע בלינור, זה לא לא מרומם את טל. מי שלא סימס לה בגלל תקרית היין וכל שאר מעשי הביריונות נגד לינור והטינופים על אלדד לא יסמס לה פתאום כי גם לינור שפכה עליה כוס יין.
לינור בכל מקרה בטוח בגמר, לדעתי גם בלי מה שקרה היא הראשונה באסאמסים, היא הייתה השניה אחרי אלדד כל העונה, רק לאחרונה טל התחזקה כל כך (והרבה בזכות הקשר עם אלדד) והפכה לפייבוריטית לניצחון, בכל מקרה לצערי הרב גם היא כנראה בגמר.
מי שיודח אלו שנים מארבעת הנותרים: מרטין, אחי נופר ודנית.

הנזק שנעשה לטל נעשה במו ידייה בלבד

זה לא התחיל אתמול, זה כבר למעלה משבועיים שהיא איבדה כל צלם אנוש,
זה אתם שממשיכים לדבוק במלאך שלכם שכבר מזמן הוכיח את ההפך,
אין טעם להתמם ולהאשים את ההפקה,
האג'נדה מזמן פינתה מקומה לנידוי וחרם חברתי כולל לינצ'ים מאחורי גבה של מתמודדת רק כי היא לא באה להם טוב בעניים,
לטובתה ולטובת משפחתה עדיף שתשוב הביתה, חבל על הסמסים...

dana3334

New member
ה-ת-ב-ל-ב-ל-ת,הרי טל אמרה שללינור אין משפחה. לא יאמן כמה רוע

לאה133

Well-known member
סליחה? מה שלא מראים לנו זה לא נחשב, הם כותבים שקרים אם

הם מפרסמים דברים שלא ראינו. רק מאוחר בלילה הם הוציאו את הסרטון.
אז כאשר הם כתבו שאחת שופכת על השניה זה היה שקר מבחינתנו, כי את זה לא ראינו, רק הם ראו.

אי אפשר להוציא כתבה על דברים שלא ראינו

נאו אלופה
שבוע טוב

אין עליך נהנת מכל פוסט שלך
כאילו הוצאת לי את המילים מהפה בדרכך הנפלאה
שאפו
&nbsp

נאו, היא באמת קראה לו האור שלי בבית?

זאת כנראה המחמאה התורנית שנשלפת למי שבאותו הרגע נחשב החבר הכי טוב שלה.
אתמול אמרה את זה לנופר...
כשאורטל גושן היתה בבית היא אמרה את זה לאורטל...
כשאורטל בן דיין היתה בבית היא אמרה את זה גם לה...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כן, לגמרי, הם ישבו על הספסל בחוץ

והיא אמרה לו את זה.
כנראה שאישה כ"כ חשוכה צריכה הרבה אור.

למעלה