קוזיי גוניי

בריטוש

New member
ג'מרה מנשקת את קוזיי...

אהבתי את הסצינה כי אני מעדיפה אותה עם קוזיי מאשר עם גוניי, סמי מתגלה כאבא אוהב ודואג למרות היותו טיפוס חמום מוח. בגולטן ודניז (אהבה אסורה) יש דבר אחד משותף הדאגה לבנות שלהן. (כמו שדניז כל כך דאגה לניהאל) כך גולטן מאוד דואגת לג'מרה, אף שדניז היא אישה הרבה יותר רגועה ומנומסת, גולטן יותר מפולפלת וקשוחה... שחקנית ענקית... ללא ספק... אני אוהבת גם את עלי, בחור טוב לב וחבר אמיתי של קוזיי

evglev

New member
אצלי זה קרה עם הפרק ה-4 וחשבתי לוותר

אבל נדהמתי בלוח המשדרים שקוזיי גוניי שודרה אתמול מ-12:50 עד 16:30 והייתה לי הזדמנות להשלים את הפרק, שכנראה אם הייתי צופה בתחילת פרק 5 לפני הצפייה בפרק 4, הייתי מחליט לוותר על הסדרה כי פרק 4 היה משעמם מאוד. אבל לאחר הפרסום של העלילות של הסדרות של נובמבר דווקא חשבתי שכדאי לוותר, אבל אם קרה לי נס יום הכיפורים אז אנסה להמשיך ומקסימום אוותר עליה לטובת אחת הטורקיות האחרות כי היא לא תרתק אותי או להיפך.

בריטוש

New member
גם אני פספסתי פרק 4

משום מה, ההוט מג'יק לא הקליט לי... בסוף ראיתי את הפרק ביוטיוב בטורקית ללא תרגום... הצלחתי קצת להבין מהתמונות... אז זה לא כזה היה ביג דיל

the best248

New member
surprise surprise

Want to know something even juicier? It looks like there might be something else brewing as Gaby Espino and her "Santa Diabla" co-star Aarón Díaz were seen getting close. An onlooker saw the pair dine together on Thursday night, but that could be because they also both co-hosted the Telemundo award show. We can't confirm the news, but during the 2-hour broadcast of the show, Espino was seen getting cozy with her co-host and even throwing some flattering remarks his way. Could a new fanbase be born, maybe the Espidiaz? One thing that is for sure is that Gaby Espino and Jencarlos Canela are keeping things cordial between them because of their child together.
&nbsp
מי שאין לו כוח לקרוא, כתוב שגבי אספינו וארון דיאז מתקרבים.
כן, זו 'רק' עוד שמועה, אבל אנחנו יודעים מזה שמועה כשמדובר בכוכבי טלנובלות.
&nbsp
היא מדהימה אותי, עוברת מכוכב ששיחק איתה לכוכב אחר. חזיתי שזה יקרה (אם אכן, וזה יקרה חכו) עוד לפני שהחלה סנטה דיאבלה ומשתמשת בשם niviri יכולה להעיד. בטח משהו התבשל שם עוד כשהייתה עם ג'נקרלוס. פשוט אישה זבל, עשתה אותו תרגיל לכריס לנדר כשהייתה להם ילדה, ועכשיו לג'ן המקסים.
&nbsp
שוב, אני מודע שזה עשוי להיות לא נכון, אבל אני בטוח שזה נכון.
לסיכום אני שמח שג'ן נפרד ממנה, שיחפש אישה ברמה שלו. שוב 2, לצערי מוניקה איננה בחיים, הם היו יכולים להיות הזוג הכי מקסים על הגלובוס. ראיתי עשרות נובלות ואני מכיר הרבה זוגות מהתעשייה, אבל אף אחד לא היה מתקרב לזוג המושלם הזה, אם היה.
&nbsp
&nbsp

בריטוש

New member
לגבי גבי אספינו....

אני לא ממש יודעת עליה משו, רק מזמן יצא לי לצפות בטלנובלה שלה עם ג'ן "מלאך או שטן" ומאז הבנתי שהם בני זוג, לא אוהבת אותה במיוחד... הרבה יותר העדפתי את ג'ן עם כרמן ויזאבלוס (לצידה הוא שיחק ב"לאהוב את לולה"), הם היו זוג מקסים והיתה בינהם כימיה מדהימה, גם מה שהרבה יותר אהבתי את היופי של כרמן, היא באמת יפה, מיוחדת וסקסית. לגבי אספינו יש יופי קר ופחות מעניין

the best248

New member
במלאך ושטן היא הייתה טובה

השילוב שלה עם ג'ן (אנחל) היה מעולה, היא גילתה רגשות והייתה מאוד דומיננטית.
בסנטה דיאבלה משחק בינוני ומטה, לא אמין, לא סוחף, לא מרגש.
&nbsp
לצערי לא ראיתי את לאהוב את לולה, אני אשמח לראות, אבל אין לי איפה.
מקווה שויוה יחזירו אותה מתישהו בקרוב.
&nbsp
אני אוהב את ג'ן, שחקן מעולה וגם בנאדם טוב לפי כל הסימנים.
גבי מצד שני ההפך הגמור. לא הפתיע אותי שהם נפרדו אחרי זמן קצר.
&nbsp
היא בטח מיררה לו את החיים.

בריטוש

New member
לא צפיתי בסנטה דיאבלה

ב"מלאך ושטן" אהבתי את הזוג מרינה וקאצ'ורו, חבל רק שהסוף שלהם היה כזה טראגי, "לאהוב את לולה" היתה טלנובלה מצוינת, הלואי שיחזירו אותה לעוד צפיה.. ג'נקרלוס באמת נראה בנאדם טוב, יפה ומוכשר.... גבי אספינו - אני לא מכירה אותה ולא התעניינתי בה אף פעם, היא פשוט לא נראית לי אישיות מעניינת. אם היא מיררה לג'ן את החיים? אני לא יודעת. אם כן - טוב שנפרד ממנה. אני זוכרת שהוא או כרמן אמרו שאם הוא לא היה עם גבי יכול היה להיות סיכוי לרומן בינהם... (ג'ן וכרמן) ובאמת הם זוג מדהים.......

the best248

New member
מנואלה ואנחל

היו ביי פאר הזוג הכי טוב במלאך ושטן, אבל כל אחד וטעמו.
שמעתי חלק שאמר שג'ימי ו-וירחיניה היו הכי טובים שזה בכלל בדיחה.
&nbsp
זה מדהים שג'ן אשכרה דיבר בפומפי לגבי זוגיות עם אישה אחרת כשהוא עם גבי. קשה לי להאמין שהוא אמר משהו. ראיתי את כרמן פה ושם ולא התחברתי אליה במראה ובמשחק. נראית לי קצת שחיפית.
&nbsp
בכל מקרה אני בטוח שג'ן ימצא את האחת בשבילו, אני אגב אשמח אם זו תהיה אליאנה ששיחקה את חברתו ביחסים מסוכנים. אהבתי את הזוג הזה. אבל מן הסתם זה לא חייבת להיות רק שחקניות טלנובלות. כרגע הוא טרוד בעבודתו כזמר הופעות, לא יודע כמה זה לחוץ לו לחזור לזוגיות.

למעלה