surprise surprise
Want to know something even juicier? It looks like there might be something else brewing as Gaby Espino and her "Santa Diabla" co-star Aarón Díaz were seen getting close. An onlooker saw the pair dine together on Thursday night, but that could be because they also both co-hosted the Telemundo award show. We can't confirm the news, but during the 2-hour broadcast of the show, Espino was seen getting cozy with her co-host and even throwing some flattering remarks his way. Could a new fanbase be born, maybe the Espidiaz? One thing that is for sure is that Gaby Espino and Jencarlos Canela are keeping things cordial between them because of their child together.

מי שאין לו כוח לקרוא, כתוב שגבי אספינו וארון דיאז מתקרבים.
כן, זו 'רק' עוד שמועה, אבל אנחנו יודעים מזה שמועה כשמדובר בכוכבי טלנובלות.

היא מדהימה אותי, עוברת מכוכב ששיחק איתה לכוכב אחר. חזיתי שזה יקרה (אם אכן, וזה יקרה חכו) עוד לפני שהחלה סנטה דיאבלה ומשתמשת בשם niviri יכולה להעיד. בטח משהו התבשל שם עוד כשהייתה עם ג'נקרלוס. פשוט אישה זבל, עשתה אותו תרגיל לכריס לנדר כשהייתה להם ילדה, ועכשיו לג'ן המקסים.

שוב, אני מודע שזה עשוי להיות לא נכון, אבל אני בטוח שזה נכון.
לסיכום אני שמח שג'ן נפרד ממנה, שיחפש אישה ברמה שלו. שוב 2, לצערי מוניקה איננה בחיים, הם היו יכולים להיות הזוג הכי מקסים על הגלובוס. ראיתי עשרות נובלות ואני מכיר הרבה זוגות מהתעשייה, אבל אף אחד לא היה מתקרב לזוג המושלם הזה, אם היה.