נפתח פורום שי חי

נפתח פורום שי חי

פחות מחודש אחרי שהחלה העונה הנוכחית של "האח הגדול" של זכיינית ערוץ 2 קשת, היה ברור כי מדובר בדמות ריאליטי שלא ראינו כמוה.
כשיצא בסופ"ש האחרון מבית האח הגדול העניין במתמודד השנוי במחלוקת הלך וגדל הרבה יותר מאשר בתוכנית עצמה.

אנחנו מזמינים אתכם להתעדכן במתמודד האהוב עכשיו בפורום שי חי:
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2563

ביקשתם - קיבלתם!

aשרון

New member
אין לזה סוף...

עכשיו פותחים לו פורום?
הבנאדם הוא לא דוגמא בריאה לאנשים, הם מזדהים איתו כי הם רוצים לכעוס.
ובמקום להתמודד עם הכעס שלהם (לא משנה מה הוא) אנשים מצאו לעצמם בשי חי מודל להצדקת הכעס שלהם.

עכשיו תפוז תופסים טרמפ על העניין כדי למשוך גולשים, אני נותן לפורום הזה מינימום חודשיים עד שלוש לפני שהוא נסגר.

aשרון

New member
היי, טוב לראותך...

נכון, לא כל הודעה ראויה לבמה, אבל זו הזדמנות לדבר על הנושא ולראות מה כל אחד מחברי הפורום חושב על עניין שי חי ומה שהוא מביא איתו.

אצלי, אני עדיין לא הצלחתי לפענח את הבחור ב 100%.
כן, הבחירה שלו לנתק את עצמו מהדיירים האחרים, לתקוע משימות, ולא להשתתף בנקיונות הבית, נראית לי כהחלטה מודעת לצרכי צבירת כח אצל הצופים בבית.

הוא בהחלט נתן שואו מדהים, אך עם הזמן וההגזמה המיותרת שלו בזה שהוא בידד את עצמו לחלוטין מהדיירים האחרים (וכן, הוא לגמרי עשה זאת לעצמו), התחלתי לחשוב שיש לו באמת בעיה חברתית כלשהיא והאגו או הרגישות שלו בבעיה הזו גורמים לו לתקוף כל הזמן.

ת'כלס, אם היה לו קצת שכל וסבלנות הוא היה יכול להתחבב על הדיירים וגם לעמוד על שלו. האכזריות שהוא השתמש בה היתה החלטה מודעת לחלוטין וגרועה.

חברים, מה דעתכם על שי חי?

hatzilonit

Member
מנהל
היוש, התגעגעת?
(ת'אמת, לא ראיתי את התוכנית המדוברת)

אבל האינטרנט הסביר לי שמדובר בבחור שמשווק גסות רוח וחוסר טאקט כ-"כנות"
וזה שנוא עלי, גם בחיים פרטיים וגם בפריים-טיים של המדינה

aשרון

New member
כן, התגעגעתי...

ספרתי את הימים והלילות והקשבתי לשירי חווה אלברשטיין בואכה דיויד בואי עד לשובך..עמדתי בנמל מביט לאופק של השמש השוקעת לראות את ספינתך חוזרת מן הים (רסמי היתה פעם פרסומת כזו לויסוצקי). מנעתי מעצמי מטעמים כגון ממרח נוטלה, חטיף אגוזי, וקפיצות בנג'י בכל שבת שניה.

מזל שהיתה לי קורין גדעון אחת לרפואה (דרך הטלוויזיה, דרך הטלוויזיה, אני עדיין גיי אנשים).

הסברת את הקטע של שי חי בדיוק מירבי:
מדובר בבחור שמשווק גסות רוח וחוסר טאקט כ-"כנות".

מעניין אם אלה שהולכים אחריו הם מצביעי ביבי?

hatzilonit

Member
מנהל
דייי, תמשיך... (החלפתי עבודות, אז פחות זמן באינטרנט)

הכל נשמע סבבה, אז תמשיך ככה

קורין גדעון? דווקא נראת חמודה בתמונות

Uri04

New member
זאת אחת הסיבות למה תפוז בקריסה מוחלטת

לתת במה לאנשים מסכנים שמעריצים ביריון אלים על מנת שיבטאו את הערצתם אליו. אז מה עשיתם פה? פתחתם פורום שמעט מאוד אנשים יכנסו אליו ויכתבו בו (ותכל'ס אף אחד כבר לא יזכור את הטיפוס הזה בעוד שנה שנתיים) כי רוב הפעילות נמצאת היום בפייסבוק ובווצאפ, והרחקתם מהמערכת הזאת עוד כמה כותבים איכותיים שלא רוצים לקבל פרסומים של פח האשפה הזה על גבי הפיד של האתר.

עצוב, עצוב מאוד.

לא אכפת לי מהבנאדם הזה

סתם בנאדם עם אגרסיות לא פתורות שמשום מה מקבל אהדה לא פורפורציונלית מאנשים טיפשים. וסליחה אם העלבתי מישהו.

מה כבר אפשר להגיד על התופעה הזאת...

חלק אומרים שזה אותנטי חלק אומרים שזו הצגה למצלמות, אבל ת'כלס - בנאדם הגיע לתכנית טלוויזיה במטרה ברורה לעשות בלגן, זה הכל. איך שהוא עשה את זה זה כבר עניין אחר.

כל ההיסטריה סביבו וזה שאנשים נוהרים אחריו בעיניים עצומות זה הדבר המזעזע.

למעלה