מוצרי דרמלוג'יקה- שווה את הכסף?

• פותח הנושא Tula1
  • פורסם בתאריך

Tula1

New member
מוצרי דרמלוג'יקה- שווה את הכסף?

בוקר טוב לכולם,
חדשה פה, ואם לא שמתי את ההודעה במקום הנכון- עמכם הסליחה.....

אני בת 40,עור רגיל ולא בעייתי (וגם גנטיקה טובה) מחפשת להכנס לשגרת טיפוח אחרי הזנחה קלה מצידי.....

הומלץ לי מאוד על מוצרי דרמלוג'יקה
והייתי גם אצל קוסמטיקאית שמטפלת במוצרים הללו

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין-
האם המוצרים הללו באמת שווים את הכסף?
האם יש מוצרים אחרים שעושים עבודה טובה לא פחות?

מדובר על ניקוי ולחות בלבד

עשיתי חיפוש מעמיק בפורום על מה שכתבתם פה בעבר על המוצרים, אבל אשמח לקרא עוד
ובכלל-
אשמח לקרא תובנות בנושא לעור מבוגר

תודה ויום מקסים לכולם

אביeג7

New member
טוב,את דעתי את כבר יודעת

אני משתמשת במוצרים של לנקום,דיור,אסתי לאודר וכו', ואני יכולה להגיד לך שמוצרים של דרמלוג'יקה יותר טובים בעיני,מכל מוצרי הטיפוח של חברות היוקרה.
כמובן שיש מוצרים ספציפים שאני אוהבת כמו הפילינג של לנקום,אבל אחרי שניסיתי כל מיני מוצרים של דרמלוג'יקה,אני יכולה להגיד שאני פשוט מכורה לחברה הזו.

אני אוהבת מאוד את הסדרה לעור רגיש-הסבון,קרם פנים וסרום. <המסיכה מהסדרה הזו-פחות>.
ניסיתי גם את המולטי ויטמין לעיניים-קרם מושלם! מלחח,נעים ואני יכולה להגיד שאחרי שבוע של שימוש,אני מרגישה שהעור מתחת לעיניים יותר מתוח ובריא.
ואני חושבת שאם קונים אותם בארה"ב או בסטרוברינט,המחירים <יחסית> שפויים. <יחסית>.

שאפולי

New member
אגב, את יודעת שיש לסרום הזה גרסת פנים

שתיהן יקרות יחסית

כל מוצר סביב 250 אם אני לא טועה...

מה את יכולה לספר עליו? כמה זמן את משתמשת? למה את ממליצה וכו...

אביeג7

New member
לא ניסיתי את הקרם פנים

של הסידרה.. הקוסמטיקאית שלי אמרה שהיא כעיקרון מיועד לעור בוגר יותר <אני בת 27>
הסרום לעיניים פשוט מושלם,יש לו ריח פירותי עדיין עדין,הוא במרקם קרם ג'ל כזה,שמה ממש טיפונת מתחת לעיניים,בוקר וערב.. אני עושה את זה כבר שבוע וחצי,ואני בהחלט,כמו שאמרתי רואה שהעור מתוח יותר,מהודק יותר ונעים למגע. <אבל למען האמת,אין לי שם כהויות או קמטים.. רק התחלה של טרום התחלה של קמטוטים כאלה>

שאפולי

New member
לדעתי?

בכנות, זאת אחלה חברה אבל יקרה ופחות זמינה בארץ
ולכן אם העור שלך טוב וגם הגנטיקה לא הייתי טורחת איתם.

את יכולה לקנות כל תרחיץ פנים עדין בפארמים, קרם לחות לעור בוגר (שוב, תלוי מה התקציב וכו')
ואיזו מסכת לחות והזנה שפה כדאי לקבל המלצות מבעלות עור דומה לשלך

Tula1

New member
יש לך המלצה למשהו טוב?

בלי מגבלות תקציב כרגע
(מצד שני לא אלך לקנות קרם ב 1000 ש"ח....
)
תודה

שאפולי

New member
אהמ, לא חסר

השאלה מה הגדרת העור שלך ומה את מחפשת.

אם את מוגדרת עוררגיל בוגר- את יכולה לנסות מוצרים של וישי פשוט לקנות תרחיץ עדין ולחות לעור בוגר (יעלה לך בין 300-500 ביחד תלוי במבצעים)
יש מוצרים טובים ללאוקיסטן ברף יקר יותר אבל שווה... גם לקליניק רק לבקש מוצרים עדינים לעור שלא דורש הרבה...
לאסתי לאודר יש מוצרים טובים טובים לעור בוגר.

ממש לא בעיה, אם את רוצה משהו יותרסציפי או שיש לך איפיונים יותר ספציפיים לתקציב או לסוג העור תחדדי לי.

Tula1

New member
אז ככה

אני בת 43
עור רגיל לגמריי בלי פצעים או בעיות כלשהן
גנטיקה טובה
לא מאפרת את הפנים אף פעם (כלומר מעולם לא שמתי מייק אפ או פודרה)
ופשוט רוצה להתחיל שגרת טיפוח
מחפשת המלצה לסבון ולחות.
הלחות ללא צבע או פודרה למיניהם.

הומלץ לי על דרמלוג'יקה ,אבל יקר ולא תמיד אפשר למצא פה
אם יש משהו טוב ברמה של דרמלוג'יקה אבל בסופר פארם או בדיוטי פרי (חברה נוסעת) אשמח

שאפולי

New member
וישי, קליניק, אסתי לאודר

תבקשי את המוצרים המתאימים.
(ז"א תרחיץ פנים עדין עדין לעור רגיל וקרם לחות בסיסי)

בגזרת הזולים והזמינים יש לך את ד"ר פישר אהמ וכל מיני מוצרים רנדומלים של לוריאל או קרליין

בגזרת האורגניים או הנטוליי למינהם יש לך את פאראן, הולילנד, וכאלה...

בגלל שהעור שלך טוב-אל תגבילי את עצמך פשוט תתנסי במה שהכי יריח לך טוב ויתאים לתקציב שלך
אם לא ממש תאהבי עוד 3 חודשים כשייגמר תחליפי...

בהצלחה, עדכני אותנו!

מוצרי דרמלוג'יקה

שלום רב,

המוצרים מעולים ואכן נמצאים בשימוש אצל קוסמטיקאיות רבות.
אני באופן אישי ממליצה לעור בוגר על מוצרי sothys מצרפת וכן מוצרי Jean D'arcel מגרמניה.

Tula1

New member
איפה קונים את המוצרים האלה?

בפארמים או רק אצל קוסמטיקאיות?

raviti5

New member
כנראה שאני בדעת מיעוט כאן, אבל...

אני עוזרת כשאני יכולה
(ומבחינתי- ביקורת טובה יותר או פחות על מוצר/חברה שניסיתי- זו עזרה, כמו שאני מעדיפה לשמוע חו"ד לפני שאני מנסה מוצר...)

בכל אופן...
לי באופן אישי יש עור סופר-סופר-סופר רגיש, והקרם שלהם (שהותאם לי ע"י קוסמטיקאית) עשה לי גירוי.

לא נראה שזו הבעיה שלך, ואני מדגישה שוב- העור שלי רגיש כמעט לכל הקרמים הקיימים בשוק (באמת! זה מקרה מאוד קיצוני)
אבל רק רציתי לתת את חוות דעתי

דרמלוג'יקה נחשבים טובים

אומנם איתם ספציפית לא היה לי ניסיון, אבל השתמשתי במוצרי ניקוי של חברות אחרות (אסתי לאודר, קליניק, ysl וכו) ויכולה להגיד שחוץ ממוצר אחד מנצח של ysl, שלא מייצרים אותו יותר, המוצרים העממיים עושים עבודה טובה מאוד.
לגבי לחות - שוב, לא התנסתי עם דרמלוג'יקה, אני יכולה להעיד על חברות אחרות שהיו לי טובות. אני חושבת שבסוף זה פשוט איך שאת מתחברת למוצר. תקני תנסי ותראי אם את מרוצה או לא. אולי יש אפשרות לקבל דוגמית?

למעלה