לוח מודעות

אשכר ש

New member
נותר מקום לגן מקסים בקרית אונו

נותרו שני מקומות בפעוטון הדמוקרטי בקרית אונו!
הפעוטון הוקם לפני 4 שנים ע"י קבוצת הורים מהקהילה של ביה"ס הדמוקרטי בקרית אונו.
הוא פועל בהצלחה רבה להנאת הילדים והוריהם, זו השנה הרביעית.

בפעוטון 10 ילדים עם שני אנשי צוות.
בשנה הבאה הפעוטון מתאים לילד/ה בסביבת הגילאים 2-3.5.
הפעוטון מתאים עד לכניסה לגן טרום חובה (גיל 4).
אנשי הצוות נבחרים ע"י נציגות ההורים והם מבינים ומיישמים את הלך הרוח הדמוקרטי, שבגילאים הצעירים מתאפיין בעיקר בהרבה כבוד לילדים, פתיחות, גמישות, גישור ודיאלוג, חופש פעולה ויצירה והמון מקום לחקירה עצמית ומשחק חופשי.

הפעוטון ממוקם בבית ישן ומרווח, בעל חצר ענקית מלאה באדמה וצמחי בר, בקרית אונו הוותיקה, ברח' תנועת המרי פינת קק"ל (מאחורי הבריכה העירונית).

אתם מוזמנים להתקשר אלינו לשמוע פרטים נוספים ולבוא לבקר.

אשכר שפירא: 054-4706060

אשכר ש

New member
וגם- אנחנו מחפשים אשת צוות למשרה חלקית

מתאים גם לגברים כמובן.

החל מספטמבר.

פרטים בטלפון שבחתימה.

דרושות סייעות לגן מעורבות הורים בהוד השרון

אחרי חיפושי גנים של למעלה משנה ולצערי גם נפילה או שתיים, הצטרפנו לגן חדש שחרת על דיגלו את עקרון מעורבות ההורים...
הצוות עדיין מתגבש ואנו מחפשים סייעות איכותיות לצוות צעיר, דינמי ואיכותי. אפשרות לשעות גמישות (למשל רק צהרון) או מילוי מקום. אפשרי גם לסטודנטיות שפנויות למילוי מקום או לשעות הצהרון.
וכמובן - נשמח גם להורים וילדים נוספים

אציין שאני אמא לילדים בגן ולא חלק מהצוות או משהו

מפגש אמהות ותינוקות חינם- אורחת יועצת סדר

בחמישי הקרוב בדארמה! נשמח לראותכן
במפגש הקרוב תתארח רננה גולדנברג שתדבר על נושא כאוב הנוגע לכולנו... סידור וארגון הבית! איך מוציאים את הראש מערימות הבלגן ועושים סדר גם בחיים? בואו ללמוד את הטיפים הקטנים והגדולים.
https://www.facebook.com/events/392379517569761/

קבוצת לידה פעילה בפייסבוק

למי שעדיין לא שם...גדלנו המון ומאד מענין שם. בואו בהמוניכם :) לידה פעילה, לידה טבעית ולידת בית.

שאלון הורות

שלום לכולם,
קוראים לי נטע גרינפס אני סטודנטית שנה ג' לתואר ראשון באוניברסיטת תל-אביב. במסגרת סמינר בחוג לחינוך, אני מחפשת אבות לילדים עד גיל 12 שיוכלו לענות לשאלון שמצורף לפוסט. מדובר בשאלון שהינו אנונימי.
בארץ לא עורכים סמינרים רבים בנושא אבהות ולכן מדובר בהזדמנות לקחת חלק ולתרום בסוגיה חשובה שמתפתחת בשנים האחרונות באקדמיה.
אשמח מאוד לעזרה, מדובר בשאלון בעל מבנה סגור שלוקח מספר דקות ספורות למלא.
תודה מראש ושבוע טוב

https://docs.google.com/forms/d/1S1ydr6GDLiNgBJqtYBLsHFENZCWeCwSXh7oP4NDHk-4/viewform

taltula26

New member
מנשא צמד חדש דנדש למכירה

מנשא צמד חדש דנדש למכירה, מעולם לא היה בשימוש למעט יום המדידה, בצבע כחול ג'ינס.
המנשא מגיע עם תיק אחסון תואם.

נקנה ב330 ₪, נמכר ב300 ש"ח בלבד, איסוף מרחובות.

פרטים נוספים, במסר.

המשך יום מקסים וצונן

regvuv1

New member
הבלוג החדש שלי

התחלתי בלוג. אני מודה, הוא בעיקר בשבילי - מקום מסודר לשמור בו חוויות, מתכונים וקישורים. אבל בהתחשב בתחומי העניין של משתתפי הפורום, אני די בטוחה שיהיו בו דברים שיעניינו גם אתכם...
חוץ מזה יש בו מעין יומן מסע של המשפחה שלי בשנתיים וחצי האחרונות, עם המעבר לחו״ל.

אשמח לתגובות!

aurora0

New member
הבלוג מקסים ונהניתי לקרוא רשומות שונות

הרשומות על יום ההולדת (שלכם ןגם של המשפחה שהזמינה אתכם) היו חמודות במיוחד!

srseminara

New member
עזרה במענה לשאלון הורות

סליחה שפתחתי שרשור חדש... לא מצאתי שרשור מתאים...
אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית ואשמח מאוד לעזרה במילוי שאלון מעניין העוסק בהשפעות הרחבות של סגנונות הורים שונים. השאלון מיועד לכל אדם ולא רק להורים!
משך המילוי כ10 דקות.
המון תודה למשיבים ומקווה שיהיה מעניין גם לכם...

שאלון

למעלה