לוח מודעות

shira1la

New member
ממליצה לחברה שלך

ללכת ולנסות. זה דיי משתנה ככה שהיא צריכה להחליט מה נוח לך ואיך בדיוק... יש היום כל מיני סוגים.
מה שכן, יכולה לומר שזה באמת עוזר לגזים בגיל הזה... הקטנצי'ק נרגע כשהוא קרוב ככה לאמא וזה דיי עוזר. אני גם השתמשתי בגרפווטר שהקל על הגזים בחודשים המסיוטים האלו, את יכולה להציע לה..
שיהיה לה בהצלחה :)

אשמח לעזרתכם בשאלון בנושא ברית המילה

שלום!
אני מסתובבת פה בפרדס כבר כמה שנים אבל לצורך העניין החלפתי ניק...
אני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית, ובמסגרת סמינר המחקר שלי עורכת מחקר המקיף מספר תחומים בפסיכולוגיה חברתית וכן את נושא ברית המילה.
השאלון מיועד להורים שלהם לפחות בן אחד עד גיל 10. בין אם הילד עבר ברית מילה או לא.

אציין שהשאלון אושר על-ידי ועדת האתיקה. עם זאת, ברור לי שיש כאלה שהנושא רגיש עבורם ולכן גם חשוב לי להדגיש שהחלק הספציפי שעוסק בברית המילה אינו מתיימר לנקוט עמדה לשום כיוון אלא ההיפך: לאפשר לכל עמדה לקבל מקום לגיטימי ולהיות מושמעת. בנוסף, אזכיר שהשאלון הוא אנונימי לחלוטין וכן שניתן לפרוש ממילויו בכל עת.

משך מילוי השאלון כ15 דקות.
מודה מראש לכל מי שיקדיש מזמנו/ה!!!

החלפת דירות באוגוסט- אולי מישהו מעוניין?

משפחה עם 2 ילדים קטנים ומקסימים מחפשת דירה/בית להחלפה ב20-23/8 או ב14-16/8. אנחנו רוצים משהו בצפון, עדיף על או ליד הים. משאירים בתמורה בית גדול מקסים ומאובזר לגמרי במדרשת בן גוריון (שדה בוקר), 3 חדרי שינה (מקום ל4-5 ילדים), חצר ענקית מקורה ומאובזרת לגמרי לילדים, כולל בית על העץ, טרמפולינה ענקית, בריכה קטנה שאפשר למלא ובנוסף דשא גדול. האיזור מושלם לטיולים ואני תמיד שמחה לכוון ולהמליץ. אין לנו בעיה עם בעלי חיים בבית.
אם אתם בעניין או מכירים מישהו שיכול להיות- נשמח לשמוע מכם! אני אשמח לתת פרטים נוספים ולשלוח תמונות בפרטי.

|*|
פורום The Voice נפתח ב
|תפוז|

ארבעה אישים גדולים מתחום המוזיקה הישראלית מתחרים ביניהם על מציאת הקול הגדול הבא של ישראל -אביב גפן, שרית חדד, שלומי שבת והשופט החדש מוש בן ארי בוחרים את הזמרים אותם ירצו לקדם, באופן בלתי מושפע ממראה חיצוני - בעזרת "האודישן העיוור" - והופכים למנטורים שלהם
|!|
הפרק הראשון של העונה השלישית ישודר היום בערב ואתם מוזמנים לפורום The Voice המחודש כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2259

nonilh

New member
שאלון בפסיכולוגיה

שלום לכולם,
אני מבצעת מחקר בפסיכולוגיה, בנוגע לתכונות אישיות.

כך שאם אתם:
גברים
בני 30 +
חילוניים
נשואים
ומרוויחים מעל 6000 בחודש

אשמח אם תענו על שאלון ממוחשב בקישור הבא:
https://docs.google.com/forms/d/1QdDJK-1-DNuXYpSt_IWwjd8jAYae3tunb9KdDhDYVZc/viewform

תודה רבה על העזרה והתרומה למחקר!!

למעלה