לוח מודעות

mishmeshim

New member
מנסה את מזלי פה.... מחפשת לרכוש יאמו יד 2

יש מישהי שמוכרת?
תודה!!

יחידות אירוח זולות במצפה רמון

יחידות הדיור של המכינה לנוער בסיכון במצפה רמון שוב פנויות במחיר זעום. אני מצרפת את המכתב של מושיק עם הפרטים. הנגב פורח אחרי חורף גשום במיוחד וכל הבורות והגבים מלאים.
שווה!!! (מי שרוצה המלצות לטיולים מיוחידם- אני פה...)

המכינה הקדם צבאית לנוער בסיכון במצפה רמון "אשר רוח בו " מבוססת אך ורק על תרומות . מחזור ב' הסתיים לפני שבועיים ולמעשה עד חודש אוגוסט עומדות יחידות הדיור של החניכים ריקות .
אי לכך אני מציע את היחידות למטיילים (ומשפחות) שרוצים לטייל באזור מצפה רמון בזול וגם לעשות מעשה טוב "על הדרך" - לתרום למכינה:
אז מה יש לנו?
4 דירות המחולקות ל- 2 יחידות דיור (גדולה וקטנה) כל אחת:
יחידה גדולה - חדר עם 2 מיטות קומותיים +ארון בגדים, מקלחת ושירותים, סלון עם ספה, מטבחון עם מקרר+קומקום חשמלי+מיקרוגל. עלות היחידה - 180 ש"ח.
יחידה קטנה - חדר+3 מיטות (קומותיים +יחיד), ארון בגדים, מקלחת ושירותים. אין סלון ואין מטבחון. עלות: 150 ש"ח.

בואו להנות מהצניעות והפשטות (ולא , אין טלוויזיה ואסור לעשן בחדרים) ולהתמקד בדברים החשובים באמת...בביחד, במשפחה, בנוף עוצר בנשימה, באוויר הנקי, בצניעות, בפשטות, בשאלה "כמה עוד אני יכול לתת" ולא ב"כמה זה עולה לי".
בואו למכינה ! ובנתינתכם תרוויחו יותר.

אי מייל :[email protected]
(יש לפרט כמה אתם , תאריך רלוונטי ומספר נייד. אנו כבר נחזור אליכם.)
מושיק
https://www.youtube.com/watch?v=QRCMX2N1EbI

shira segev

New member
משחק בתרמילי עצים

הי לכולם,
השאלה מופנית מראש רק למי שתומך במתן תרמילי עצים כמשחק לילדים.
אתמול מצאתי בטיול בשכונה תרמילי אנטרולוביום (בתמונה). יש לי תינוק בן 7 חודשים וחשבתי שהם יהיו משחק נחמד עבורו. איך כדאי לנקות אותם משרידי קורי עכביש ואולי חומרי ריסוס? האם הגיל מתאים או שעדיף לחכות לגיל מאוחר יותר שבו לא מכניסים כל דבר לפה? למי שנותן תרמילי עצים כמשחק לילדיו- האם אתם מנקים אותם לפני כן ואיך?

bluemoon23

New member
אולי פה יהיה.. מחפשת לקנות

משאבת פאמפ אין סטייל של חברת מדלה במצב טוב.. אולי בנקיונות של פסח תזכרו שיש לכם אחת כזאת לא בשימוש שהייתם רוצים למכור?
*העתק לפורומים שכנים*

sharonisme

New member
גן הורים בהוד השרון

ביתי בת כמעט שנתיים. ולאחר חיפושים נרחבים לא מצאתי לה גן שמצא חן בעיני- עם מעט ילדים בקבוצה, הרבה אנשי צוות, תזונה בריאה, בגיל שלה ולא רב גילאי. אז ביחד עם מספר הורים נוספים החלטנו לפתוח גן בעצמנו. לשכור מבנה, לבחור בעצמנו את הצוות (הצוות לא יהיה אנחנו אלא גננות מקצועיות), ומכיוון שזה גן ללא מטרות רווח אז גם התשלום החודשי נמוך מהרגיל.
מצאנו מבנה רלוונטי במערב הוד השרון. עם גינה ענקית עם ארגז חול, נדנדות, טרמפולינה, מקום שקט וירוק בו יוכלו לצאת עם הילדים לטיולים (בלי כבישים ברקע).
אם יש פה הורים לילדי שנתון 2012 מאזור הוד השרון/רעננה/כפר סבא שמעניין אותם לשמוע פרטים נוספים אשמח אם תיצרו קשר
שרון

זה מנשא כל כך שימושי שמחזיק כל כך הרבה שנים

שאין לו שוק ביד 2
אני יודעת כי בתקופה מאוד קריטית בחיינו (ילד בן 2.5 שלא אהב ללכת ותינוקת בת חצי שנה שלא אהבה עגלה) איבדתי את שלנו.
לקח לי 3 שבועות למצוא מישהי שתסכים למכור לי את שלה... ועכשו השם והטלפון מתנוסס על המנשא בצורה בולטת, כלקח!!
הילדים שלי תיכף בני 5 ו3 וזה עדיין שימושי לי (בעיקר עם הקטנה, אבל כבר יצא שהגדול נהנה!!)
בהצלחה

shashkavil

New member
משפחתון ברחובות

הי לכולם!
ביתי, בת שנה וחצי, נמצאת במשפחתון מדהים ברחובות.
הייתי מאוד רוצה להשאיר אותה שם שנה הבאה, כשתהיה בת שנתיים, אך אני לא מוצאת הורים שירצו מסגרת כזאת לילד בגיל כזה. רוב ההורים רוצים להכניס לגן של 30 ילדים בשלב הזה... אם לא יהיה ילד נוסף בגיל הזה, לא אוכל להשאיר אותה, ולכן לקחתי על עצמי פרויקט, למצוא את הילד הנוסף! אני בטוחה שהוריו יודו לי עוד שנים רבות...
ולמה? אפרט...
האמת שקשה לי לקרוא לזה משפחתון, זה יותר- מטפלת מושלמת, עם שלושה ילדים באותו הגיל, בבית פרטי עם גינה כיפית, אוכל טרי ובריא, יציאות לטיול בגן המשחקים הקרוב בעגלול יחד עם הכלב, ומעל לכל: היחס של המטפלת הוא כמו של סבתא מקסימה (ולראייה, הבת שלי קוראת לה סבתא). באמת, היא כל פעם מרגשת אותי מחדש נוכח תשומת הלב שלה, האהבה שהיא מרעיפה, הדאגה, החום, ההיענות לכל בקשה... משהו יוצא דופן לחלוטין! (ותאמינו לי, אני מאוד ביקורתית....).
בקיצור, אם מעניין אתכם לשמוע פרטים נוספים, מוזמנים לפנות אליי במסר!

regvuv1

New member
מעולם לא השקעתי בזה כל כך הרבה מחשבה..

הילדים תמיד אהבו לאסוף אוצרות בטיולים, האוצרות כוללים כל דבר שמוצאים בדרך ומוצא חן בעיניהם - חתיכת פלסטיק שבור שווה ערך לתרמיל יפה או לפרי אדום ורעיל.
אנחנו לא לוקחים אותם לטייל באזור שמרססים,אז אין צורך לשטוף מריסוס וכל דבר אחר שיכול להיות על האוצרות - מבורך מבחינתי. כמה שהם נחשפים יותר ללכלוך, המערכת שלהם מתחזקת יותר. ובין כה החלק הכי כיפי בגילאים הצעירים הוא לזרוק על האדמה ואז להרים שוב, אז מה - לשטוף כל דקה?
לדעתי בעיקר תזהרי שהוא לא ייחנק, כמו עם אבנים קטנות שמכניסים לפה. אם הגרעינים האלה מאוד עגולים עדיף להמנע מהם, ולתת רק את התרמיל, כי הם עלולים להחליק לתוך הצינור הלא נכון.

שונצו

New member
הוא מציע את זה למשפחות?

הוא מודע לזה שלא כולנו זוגות דתיים שישנים במיטות נפרדות?.... ואני מניחה שגם לא כל הדתיים ישנים ככה...

החדרים נשמעים אחלה למעט המיטות....

החדרים האלה לא מיועדים לשמש כצימרים

הם משמשים באופן רגיל כמכינה לנוער בסיכון לקראת השירות הצבאי ולכן הם מאד ספרטניים ופשוטים ואין מיטות זוגיות ופינוקים אחרים.
הם מציעים אותם כיחידת נופש בחודשים שבהם הם עומדים ריקים ממילא כדי לכסות את עלויות האחזקה בתקופה הזאת.
אנחנו התארחנו שם ולנו היה שווה לשלם גרושים על הנופש שלנו כשהמחיר הוא לישון כמה לילות במיטה נפרדת מאשר לשלם פי 4 לצימר רגיל. הזוגיות שלנו שרדה :p

באמת זה מה שהיה לך לכתוב?
הוא לא מציע את זה לאפאחד. הוא מפרסם שיש לו יחידות אירוח זולות ופשוטות מאד מאד, שמי ששוכר אותן (במחיר כזה שאפילו להקים בו אוהל באחד החאנים אי אפשר), מחפש את הפשטות הזו ושמח לתרום למכינה שלו בצורה הזאת.

שושונלה

New member
חה! נראה לי רעיון מעולה להקים אוהל בתוך החדר!

ואז אפשר לישון יחד

בכל מקרה זה נשמע מעולה ואני מקווה שתהיה לו תפוסה מלאה
.

ורד

bananarama17

New member
כתבתי לו ואשמח להמלצות

לטיול באזור עם פעוט (ככה שלא יותר מדי הליכה).
האם חוות האלפקות "שווה" הגעה?
בטח יש עוד המון מקומות מעניינים שאנחנו לא מכירים (אפשר גם במסר)
תודה!!

אנחנו מאד מאד אוהבים את חוות האלפקות

יש שם המון בע"ח שמסתובבים בצורה חופשית, אפשר להאכיל אותם, ממש כיף. יש את עין עבדת מתחת למדרשת בן גוריות שתמיד יפה שם. בדרך לעין עבדת, במפגש עם נחל צין, יש בריכה יפיפיה וצלולה שנראה שתשאר עוד כמה שבועות לפחות, אז אם בא לכם לשכשך קצת- זה המקום.
במכתש- יש דרך נוף שעוד לא ממש נפתחה לציבור- אבל אין בעיה לסוע שם. יורדים למכתש ממצפה, וזה אחרי כמה ק"מ בצד שמאל, ממש מול המנסרה (יש הפניה מהכביש). זו דרך בין מחצבות ישנות ועכשיו יש שם לא מעט מי תהום אז אפשר לשכשך. ליד המנסרה יש גם בריכה גדולה שבטח עדיין יהיו בה מים.
ביציאה הדרומית מהמכתש יש גב יפהפה במרחק של כ800 מטר מהכביש- גב ילק http://www.maslulim-israel.co.il/גב-ילק.html
במצפה עצמה- המרפסת על המצוק יפהפיה ובכלל הטיילת ממרכז המבקרים להר גמל שווה טיול, בעיקר בין ערביים (לא לשכוח בגדים ארוכים כי במצפה קריר בערב גם בקיץ).
באיזור התעשיה (רובע דרכי הבשמים) יש קפה-מסעדה-האנגר למוצרי טבע בשם הדסער. מאד מאד נעים וטעים שם.
אם תכווני אותי לכמה ימים ואזיה סוג טיולים בא לכם, אולי אוכל לתת עוד המלצות
תהנו!

תודה על ההמלצות

גם אנחנו מתכננים ביקור מדברי, מיד אחרי פסח (מקווים שההמונים ישבעו מטיולים) במצפה רמון.

שתי משפחות עם ילדים בני 3-6 ותינוקת. אנחנו והילדים רגילים למסלולים, אבל השותפים לטיול פחות ומעדיפים טיולים קלילים וקצרים או ביקורים באתרים מעניינים.

יש לך אולי רעיונות למקומות נוספים שאפשר לפקוד אותם?

תודה וחג שמח!

קבוצת לידה פעילה בפייסבוק

הצטרפי לקבוצה הסגורה, ההולכת וגדלה, של הריוניות, אמהות, נשות מקצוע שנושא לידה פעילה, טבעית ולידת בית קרוב לליבם:). שם הקבוצה: לידה פעילה, לידה טבעית ולידת בית. להתראות שם- אליזבט

מישהי פירסמה יאמו למכירה בפורום תו"ש

(פורום תאומים ושלישיות). חפשי בשרושור קח-תן מהשבוע.
בהצלחה!

למעלה