?

N o R i K o

New member
הם פשוט התבלבלו עם בירקיולס.

סתם נו.
שיהיה לו בהצלחה
הוא כזה מוכשר, חבל.

Ayelet 363

New member
זו כבר הפעם השנייה שאני שומעת

ששחקן שאני מכירה נכנס לגמילה. אני יודעת שאומרים ששומעים על הרבה מפורסמים שנמצאים בגמילה כלשהי, וזה תמיד הרגיש לי מאוד רציני, אבל עכשיו משום מה אני חושבת שזה נהיה עוד יותר רציני.

דנה1982

New member
זה בהחלט קורה יותר מידי

זכורים לי לא מעט מקרים כאלה, כמו מתיו פרי בתקופת 'חברים' (נדמה לי שאצלו זה לא היה רק אלכוהול) ואריק דיין (מארק מ'האנטומיה של גריי'). לא יודעת אם זה רק הלחץ מהתעשייה, אני מניחה שלא, אבל אין ספק שיש לזה השפעה מסוימת.

elad218

New member
מת'יו פרי

עבר תאונה קשה (תאונת סקי נדמה לי) בתקופת העונות הראשונות של חברים והתמכר למשככי כאבים, זו הסיבה שהוא היה בגמילה עד כמה שידוע לי. לא נראה לי שהוא היה אלכוהוליסט בכלל.

דנה1982

New member
זכרתי את סיפור משככי הכאבים

אבל משום מה זכור לי שהבעיות אצלו התחילו בערך בעונה השנייה (או קצת אחרי, כי דיברו על זה אחרי הפרידה מג'וליה רוברטס, שאותה הוא הכיר כשהיא הופיעה בסדרה) ונמשכו כמה שנים טובות... בעונה התשיעית היו טענות שהרחיקו את צ'נדלר לטולסה כדי להקטין את נפח התפקיד שלו בזמן שהוא מתאושש...

אבל הכל שמועות. אין לי שמץ של מושג מה באמת קרה שם (וזה לא כזה מעניין, אני מתה על מתיו פרי והוא מוכיח ב'האישה הטובה' שהוא פשוט שחקן נהדר. הוא עושה שם תפקיד אדיר ושונה לחלוטין מצ'נדלר).

למעלה