יש לי אקס אחד, שהכרנו לפני כ 10 שנים, היינו יחד 4 וחצי מתוכן בזוגיות, ובגלל התנהגות מכוערת למדי שלו דווקא ביום הולדתי האחרון,

ניתקנו קשר פעם ראשונה מאז הכרנו.

זה אומר שחצי שנה שאנחנו לא בקשר כלל, ושנינו בסדר עם זה, למרות שכמובן פשוט חבל לי.

עכשיו ראיתי שהוא מאורס..

אין לי רגש רומנטי אליו, ההיפך, אם הוא היה אומר לי, כנראה הייתי הכי מאושרת בעולם בשבילו, כי אני באמת חושבת שהוא אדם נהדר אבל לא בשבילי.

ועדיין מגעילה לי התחושה הזו שבה הוא הספיק להכיר, ולהתארס בכמה חודשים, ולא לחלוק כלום מהתקופה הזו שכנראה מאד מאד חשובה בחייו איתי, אדם שהיה מאד קרוב אליו .

אני יודעת שאם זה היה הפוך, לא הייתי מתהגת כך, האם אין דברים חשובים יותר מכל ריב שהוא בין אנשים שאמורים להיות חלק נכבד מהחיים?

sani48

New member
היי לימורי

מה מפריע לך יותר,שהוא הספיק להתארס כל כך מהר, או שהוא לא חלק איתך את זה?,על כל מיקרה,בלי קשר בכלל לריב שהיה לכם,יכול להיות שהוא לא ראה נכון לספר לך את זה,כי הוא חשש שזה יפגע בך,לגבי מה שרשמת בסוך,אם זה היה הפוך ואת היית מתארסת,והאקס שלך היה שייך להיסטוריה,למה להיתקשר לדווח לו על זה?

אך ורק שהוא לא חלק את זה איתי.

זה ממש ממש לא היה פוגע בי, הפרידה היתה מזמן, הוא פשוט מאד אוהב משחקי אגו ראויים של מזל שור..

sani48

New member
אחלה מזל שור

אני לא יודע איך היסתיים הקשר שלכם,וביוזמה של מי הניתוק,יכול להיות שזה היתה החלטה שלך,והוא ניפגע מזה,ולכן החליט לשמור על נתק לגמרי,או יכול להיות שהוא פשוט מכבד את ההחלטה שלך של להיות בנתק,ולא רוצה להקשות עליך באזשהו צורה(אישית אם מישהי היתה מחליטה מאשזהו סיבה לנתק איתי את הקשר,הייתי מכבד את ההחלטה שלה,והיא לא היתה שומעת ממני בחיים,ויהי מה)

אני מניחה שפשוט אני רואה דברים אחרת..

אבל ניחא, אני באמת מאחלת לו רק טוב.

2461

New member
להגיד את האמת....

אני לא חושבת שהוא היה צריך להתקשר.
כאילו לא נראה לך לא מתאים שאחרי שנה של ניתוק הוא יתקשר ויגיד , "היי מה קורה? אני מאורס" ..... זה קצת לא קשור ולא במקום.
ויותר מזה - התנתקתם אחד מהשני - להתנתק זה לסיים קשר לצמיתות, לא משנה מה לא מדברים יותר, אז זה דיי לגיטימי ומובן למה הוא לא התקשר לא?

יכול להיות שיש לך עדיין רגשות אליו וזה למה זה מפריע לך....
אני מאמינה שאם אין לך כלום לבן אדם אז גם לא יפריע לך שהוא "לא התקשר" ואמר לך שהוא מתארס.
בכלל לא היית גם מתעניינת בו ורואה שהוא מאורס...

Think about it...

לא לא ...

נפרדנו לפני כמה שנים כבר, לשנינו היו אנשים אחרים מאז, לי היה גם קשר של שנתיים מאז ולכן אין בכלל היבט רגש רומנטי.

אחרי הפרידה, עם הזמן, נשארנו במן קשר כזה של "מה קורה" פה ושם, שהתנתק לחלוטין רק לפני כחצי שנה, ועדיין, מאחר ובאמת היינו הכי קרובים

בעולם בעבר, הייתי מצפה ממנו כן לשלוח הודעה שהוא מתחתן - כי זה פשוט משהו חשוב בחיים שכן חולקים עם אנשים חשובים.

לא מפריע לי שהוא לא התקשר, לא ציפיתי...

אבל לפחות ליידע שהוא מתחתן? אחרי תקשורת של 10 שנים, בטח שכן.

2461

New member
את כותבת "אחרי תקשורת של 10 שנים...."

אבל אין כבר תקשורת.
זה לא שאתם בקשר והוא שכח להודיע לך - אתם כבר לא בקשר.
ניתקת אותו מחייך.
אז למה שהוא יתקשר?

AceMagician

New member
רציתי כבר להגיב לך אתמול אבל נזהרתי...

לא יודע למה, אבל לא הרגשתי בנוח לבוא ולהגיד לך שכנראה הוא החליט לעשות הנתק הרציני ולהתקדם הלאה.
נקודה אחרת, לא כתבת איך גילית. אז בואי נסכים שאם לא היית יודעת, כנראה החיים שלך היו ממשיכים הלאה עוד שנה (או כל יחידת זמן כזו או אחרת) עד שהיית נזכרת בו?
ולסיכום, אם זה כזה חשוב לך, את תמיד יכולה לשלוח הודעת מזל טוב עם סמיילי
ולדבר איתו בכיף ולפרגן, בלי צורך ועצבים, רגשות ושאלות.

את הנתק אני יזמתי..

אחרי שהוא התנהג לא יפה דווקא ביום הולדת שלי.
אני מניחה שאשלח לו באמת.

אף פעם אל תחשוש להגיב ..

שלום

אהבה היא לאופי ולכן תלויה בהתאמה. כשיש מזל ומוצאים בחורה מתאימה, אוהבים אותה ויוצרים אתה קשר. לכן מצא אישה והתארס. אם את חושבת שהוא אדם נהדר, אולי כדאי שתסלחי לו על התנהגותו המכוערת ותנסי לחזור אליו.

LOLI152

New member
אני מבינה את הצביטה בלב...

נדמה לי שגם אם האהבה הגדולה שלי היה מתחתן - מספר או לא מספר, זה היה עושה לי משהו.

Megie

New member
יקירתי

יכול להיות שהוא פשוט הרגיש לא בנוח לפנות אליך ולשתף אותך בזה.. אולי מאיזשהי תחושת אי נעימות או משהו..
אולי כדאי לך לשלוח לו איזשהו מסר ולאחל בהצלחה.
אולי גם מצידו הוא לא פנה בגלל סוג הקשר שלו עם ארוסתו (הגבלות למינהן) מציעה לך לא לקחת את זה אישית.. אני גם גיליתי שאק שלי התארס לאחרונה-ולא שיתף אותי..למרות שהקשר בניינו היה בעיקר ידידות טובה אחרי הפרידה, אבל כל אחד וסולם החשיבות שלו.
כל שנותר הוא לאחל לו בהצלחה ולסגור את הקשר הזה כזכרון מהעבר ולא מעבר

למעלה