אילו משימות אתם זוכרים שהיו בשלג?

retard boi

New member
דוגמאות

היו די הרבה משימות שלג בעונות הראשונות אבל הן די פחתו ככל שהזמן עבר. לא זכור לי שהיה משהו רציני בשלוש עונות האחרונות לפחות.

הדברים שזכורים לי לפחות
- לאתר ולחפור משהו ע"י שימוש ב beacon שבדר"כ משומש ע"י צוותי הצלה - זה חזר על עצמו במס' עונות ובמס' מקומות ולרוב קשה יותר ממה שזה נשמע. נראה לי שגם בעונת ה all stars הם גם היו צריכים לדמות משימת הצלה אמיתית ברגע שהם הגיעו לשם תוך כדי שמורידים אותם ממסוק.
-בכמה עונות היתה משימה מאוד פיזית של טיפוס על קרחון בשימוש בגרזן קרח (היה משהו באיסלנד ומשהו באלסקה - לא זוכר בדיוק באיזה עונה).
-באחת העונות הראשונות (נראה לי שעונה 4) הם היו צריכים לצלול מתחת לקרח באגם קפוא - אני בספק אם הם היו מאשרים להם לעשות משהו כזה עכשיו.

זכור לי במעומעם משימות של לבנות אנשי שלג, לחלץ רמז מגוש קרח, לכוון כלבים במזחלה, סקי, הליכה עם נעלי שלג מצחיקות ודברים סטנדרטים בסגנון.

JAMES DEAN

New member
אילו משימות אתם זוכרים שהיו בשלג?

לא משנה אם זה בגרסא הישראלית או בחו"ל

גםצופה

Member
מנהל
נזכרתי שבעונת האולסטר הראשונה...

עונה 11 הם היו צריכים דרך מכשיר מיוחד לאתר את ה'רמז' בהר של שלג... (אני לא בטוחה - אבל נדמה לי שהמשימה היתה בדרום אמריקה...)

גםצופה

Member
מנהל
כמעט בכל עונה יש איזה משימת שלג...

יש עונות שאני אוהבת אותם ויש עונות שהמשימה קצת משעממת...

ככה בשלוף (בלי לבדוק בויקי או בדרך אחרת...) אני זוכרת שבעונה 6 בפרק הראשון הם היו צריכים לבנות אוהל בשלג ולישון בו עד למשימה הבאה שהיתה למחרת בבוקר.... כל צוות יצא למשימה במועד שונה... (אני גם נזכרת באבא שהגיע עם בתו ש'התקלח' בשלג...
)

למעלה