יחס נוראי ע"י רופאת כללית באשדוד/אשקלון
אני רוצה לספר למי שנמצאת באזור שלי (אשדוד/אשקלון) על חוויה ממש לא נעימה שעברתי היום ע"י רופאה בשם ד"ר מרים גנדלר.
אני בשבוע 9 וחשתי כאבים בבטן בצד ימין ולכן רופאת המשפחה שלי שפניתי אליה נתנה לי הפנייה דחופה למרכז הבריאות לאישה, שם נתנו לי תור לדוקטור הנ"ל מכיוון שהרופא שלי לא נמצא.
נכנסתי אליה עם בעלי ועוד לפני שהתיישבנו היא פנתה בשאלה "כן, מה?" הבלגנו על זה כי רציתי בדיקה מהירה. נתתי לה את ההפניה שהרופאה שלי הביאה לי שבה רשום על הכאבים שיש לי והיא אמרה "נו, כאבים בצד הבטן זה לא קשור להריון, זה אולי בגלל הלחץ מהגראדים. רק אם כואב לך בבטן התחתונה אז תבואי". אמרתי לה שאני יודעת שצריך לבוא על כל כאב שיש בבטן אז היא אמרה שאם אני אבוא על כל כאב שיש לי אני אצטרך לישון שם ואמרה שרופאת המשפחה שלי לא מבינה כלום אם היא שלחה אותי לרופא נשים. בעלי התחיל להתרגז ודרש ממנה שלפחות תעשה בדיקה לראות שהכל בסדר. בסופו של דבר היא עשתה לי אולטרה סאונד וראינו שהכל תקין, יש דופק והעובר אפילו משתעשע לו ומזיז רגליים.
אחרי זה, עוד לפני שניגבתי את הג'ל, היא אמרה "טוב, אתם יכולים ללכת עכשיו".
חוויה כזאת מגעילה עדיין לא עברתי וממש מרתיח אותי לראות שכבר בתחילת ההריון אני נתקלת בכאלה רופאים שאפילו יחס אנוש אין להם.
ממליצה בחום להתרחק מהרופאה הזאת.