שרשור שאלות לסוף השבוע!

LemonLimeLilach

New member
שאלת משלוחים מאיביי

מאמינה שיש פה כמה מומחיות

קרתה לי תקלה כלשהי במשתמש באיביי, שמהכתובת שלי נמחקו המספרים, ושלוש ההזמנות האחרונות שלי נשלחו בלי המספר רחוב שלי. כלומר, יהיה כתוב על החבילה את השם, את שם הרחוב, אבל בלי מספר בית.

נראה לכן שזה יגיע אליי? זה כבר נשלח לארץ, אז אין סיכוי לשנות את זה ברמת המוכרים, אבל.. דואר ישראל? יש מה לעשות?

lilo4

New member
שאלה טובה...

תלוי עד כמה הסניף באזור שלך יעיל. אני גרה במקום קטן והסניף ממש ממש בסדר, גם כשיש בלגן הם יודעים לאתר את הכתובת הנכונה ולשלוח את החבילה בכל זאת.
אני חושבת שכדאי שתבררי איפה ממיינים את החבילות באזור שלך או שתפני אפילו לסניף ותתריעי מראש שיש בעיה, שיש כמה חבילות שיצאו אלייך בלי מס' הבית ותבדקי מה אפשר לעשות. אם לא תקבלי תשובה כדאי לשלוח פנייה דרך האתר של הדואר. כי בת'כלס כן יכולים לאתר אותך- כי יש את השם ואת הרחוב.

מקווה שזה יהיה בסדר

במידה וזה לא יעזור- חבילות שאין להן דורש או שהכתובת לא נכונה אמורות להיות מוחזרות לשולח

trilliane

Well-known member
מנהל
עד כמה הרחוב גדול? האם יש מיקוד?

אם הרחוב לא גדול, או שיש מיקוד מדויק (בפרט אם הוא בשבע ספרות), זה כבר ממקד את האזור, ואם את מקבלת יחסית הרבה דיוור והדוור מכיר, יצליחו לאתר אותך אם ירצה (השאלה אם יטרח).

אני מצטרפת להמלצה מעליי לפנות לדואר ולברר מה ניתן לעשות במקרה כזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
חנויות לקים זולות בתוך ארה"ב לקניית לק זויה

כבר חודשים שאני חושקת ב-Nyx של Zoya ועכשיו יש לי למי לשלוח בארה"ב ואני מחפשת את המחיר הפנימי הזול ביותר שניתן להשיג (מוצר + משלוח בתוך ארה"ב). באמזון מצאתי $8.09, באיביי היו באזור $9. האם יש סיכוי להשיג בפחות?
ניסיתי לחפש בחיפוש Shopping של גוגל והוא לא מצא לי כלום;
גם חיפוש רגיל בגוגל לא הביא אותי לחנויות רלוונטיות, אני זקוקה להמלצה קונקרטית. מכירות אתרים עם מבצעים שווים?

Bonushkie

New member
נדמה לי שזה המחיר

גם NYX הוא PIXIE DUST והם בד"כ עולים איזה דולר יותר מאשר הצבעים הרגילים, לפחות ככה זה באתר של זויה.

בכל מקרה אמזון ואיביי הם בדרך כלל הכי זולים(גם משלוח חינם!) אבל באתר הרשמי של זויה מדי פעם יש מבצעים די שווים, לא יודעת אם יש כרגע.

פחות או יותר אלו המחירים

אם המחיר על הלק זול יותר אז לוקחים יותר עבור משלוח, בסוף כל המחירים מתאזנים בסביבות המחיר שציינת

למעלה